Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, svima. :hi: (zahvalnice nicht)... :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro svima ;)

Eh, dok neki uzivaju u divnom danu neki moraju da farbaju... wacko2
Crvena, dobra ti je uniforma jos samo da sacekas PYC-ovu proveru, "javlja" mi se da se njemu nece svideti, pominjao je neke suknjice... :roll:

Tito, odoh ja cas da "izlupam" zahvalnice i u tvoje ime, bolje po njima da "lupam" nego da prosipam bisere :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Sendi, ako se Pycu ne sviđa moja uniforma, neka mi napravi novu. Neće mu biti prvi put, on je moj lični stilista. ;)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro svima ;)

Eh, dok neki uzivaju u divnom danu neki moraju da farbaju... wacko2
Crvena, dobra ti je uniforma jos samo da sacekas PYC-ovu proveru, "javlja" mi se da se njemu nece svideti, pominjao je neke suknjice... :roll:

Tito, odoh ja cas da "izlupam" zahvalnice i u tvoje ime, bolje po njima da "lupam" nego da prosipam bisere :D

Dobro jutro, Sendi. :hi: Jel farbaš kosu, ogradu ili je možda Uskrs ranije stigao u tvoje krajeve? :dntknw: :mrgreen:

Ako, ako, bolje ti "lupaj" zahvalnice neg' bisere da ne bi Delija imao materijal za zezanje. yes3 :mrgreen:

Sendi, ako se Pycu ne sviđa moja uniforma, neka mi napravi novu. Neće mu biti prvi put, on je moj lični stilista. ;)

Moraš da znaš da je Rus po prirodi skroman čovek i minimalista, pritom i envajronmentalista (da, to je ta reč) :mrgreen: tako da uvek insistira na potrošnji što manje količine materijala... :mrgreen: Ma da se on pita do kraja, imale bi sve vi članice benda "Carevo novo odelo". yes3 :mrgreen:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ogradu, Tito, ako me nema neko vreme da znas da sam se zanela pa presla i na komsiluk ( il' me je "spicila" farba u glavu :vorred: ) :D
Ha, Delija vec ima celu enciklopediju, mislim da je i njemu dojadilo da juri moje ispale, sto je mnogo - mnogo je :lol:
Predlazem da zbog navedenog PYC-a postavimo za forumskog ekonomistu, bar kad je garderoba u pitanju, verujem da bi odlicno ekonomisao, takvih nama vise treba :D

Pozdrav do kasnije pa uzivajte ;)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ja došla a vi,kud koji mili moji.

Nado hvala za kafu,tebi crvendać na ovom divnom doručku uz cvrkut ptica.
Tito,ti stalno nešto buškaš,te suknjice te farbanje,priznaj da ti je krivo što se nisi prvi prijavio za mesto glavnog inspektora.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tito,ti stalno nešto buškaš,te suknjice te farbanje,priznaj da ti je krivo što se nisi prvi prijavio za mesto glavnog inspektora.

Pa sad, ne vredi mi da kukam, pravilo senioriteta je takvo (ili se kaže senilniteta s obzirom na inspektorove godine)... :dntknw: :mrgreen: Jbg, svako mora da zna gde mu je mesto zarad uspeha benda. yes3

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Sasvim si u pravu Tito. Da znaš kakve mi je kreacije već napravio, bolje da ne pokazujem ovde, sramota živa, a ima i dece (mislim na ono malo i fino HTC dete to_become_senile).
Nisu za van spavaće sobe. :blush2:
Napravio varijante koje spadaju same kad me samo pogleda. :???:

Prema tome, drage moje, ako rešite da ga i vi uzmete za stilistu, spremite se da šetate u Evinom kostimu, ili carevom novom odelu...
Ja sam pored njega već prešla u naturiste. Obučem se pristojno samo ponekad, na kvarno. :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Čuj Crvena, poenta nije ni u nudizmu ni u naturizmu jer obe ideje mada vrlo srodne konceptualno i ideološki stoje na neodrživoj premisi potpunog povratka čovjeka prirodi što je praktično neizvodivo za savremenog homo erectusa. Davno smo izgubili krzno, vilice nam nisu tako snažne, imamo tanku i osjetljivu kožu itd.

Ovde je u pitanju minimalizam, ne nudizam, jer ono što ja kao umjetnik i esteta vizuelno, taktilno i u svakoj vrsti čulnosti, svakim djeličem svog fizičkog i osjećajnog bića doživljavam je oblik, forma i čista linija žene.

Moj stajling je minimalistički zato što odbacije sve ono što je nametnuto, od društvenih konvencija do religijskih ograničenja a u punoj mjeri afirmiše transformisanu bogolikost žene. Jer Bog je čovjeka stvori po liku svom a potom od samo jednog jedinog rebra stvori ženu. Bog je bio minimalista, uzeo je samo jedno rebro, ne čitav radijator.

I zato shvati konačno Crvena, kada te ja obučem sjajem iz svijih očiju, kada te prekrijem dahom, upravo u tom momentu moj stilistički koncept doživljava punu afirmaciju i sjedinjujući se sa tim božanskim u tebi doseže svoj klimaksa. Uostalom doživjela si i dobila upravo ono što ti najbolje stoji.

Dobro dame, koncept sam objasnio, sada sam zauzet komponovanjem pa me zato i nije bilo posljednja dva dana.

Mobilni jeste mlad ali djeca danas brzo sazrijevaju tako da ne brinem zbog njega.

Message zdravo i tebi, ako si rad mogao bi uletiti u orkestar sa svojim basom.

A sad me ne ometajte, vježbam.

584DIGU.gif

Natrag