Dobro jutro :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hvala tebi, Dum ali neka hvala. Jedino kad mi tata nije kuci inace bih morala sve ponovo a mislim da ova farba negativno utice na moju psihu :lol:
Nerviraju me ove zahvalnice, sad stvarno ne znam gde ih potrosih wacko2

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
PYC;,ti si ovo tako lepo i na veoma stručnom nivou objasnio da sam ja ostala bez reči.

Sigurna sam da će nebo biti granica sa tvojim stilisanjem.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Na žalost, ništa od lupanja, Sendi. :(
Ja sam već jednom tražila da se poveća dnevni broj zahvalnica kad su tražili drugari iz AZ pokreta. Bata Raka povećao tad na čini mi se 20 dnevno. Nema šanse da se dobije više od toga.
Prema tome, vidite koliko mi svi svakodnevno lupamo. Nije ni čudo što smo prolupali. :D

Crvena draga, ne poznajem Bata Raku, al' čini se čovek nepotkupljiv a vidim sad, i neumoljiv. Nudila sam sav svoj imetak za zahvalnice (pa nek ide život) al' nije hteo. Ne znam samo da li si probala sa onim kostimom, možda bi odobrio bar tridest? :lol:
Dobro jutro, dobri ljudi!:D
Uh kako volim to da kažem!:D
Dođoh da navedžbam tačku i pošteno odradim međusmenu
(((drugarica draga Dum sve zapisuje samo da znateyes3) ima li benefita za lupanje pitam se?:dntknw:)
pa da odem mlada u peMziju:D)!
I još nešto,
ne verujem da je Medo ostavio tebe draga Ivanjuška bez reči:acute:
pre bi rekla da ti je ponudio nešto u pola cene!:lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro i laku noć.. :)

Znači, ozračena sam, a i izgubila sam na lepoti..Pojavili su mi se podočnjaci od ''buljanja'' u ovo čudo...

Molim tog Bata Raku, da mi nadoknadi ovu ''narušenu lepotu'', obogativši me sa jednom Q10 kremom za lice...(ne mora neka skupa):lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ajde idi,pa da odmoriš za sutra i uši da naćuliš,znaš.
Sa nestrpljenjem očekujem nastavak serije.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro svima ;)

Solja - namigusa :D

good-morning18.gif

Ja mislila vi vec ovde uveliko vezbate al' - mucak, nigde nikoga, tisina, ni "O" od orkestra :acute:. Evo kafa, brze se rasanite pa na posao :D

mr-coffee-coffee-maker-is-better-than-cuisinart-here-is-why-21461902.jpg

I proverite gde vam je dirigent, nesto ga nema, pa da ne bude ovako :vorred:

I...​

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro :)
Dum me je preksinoć upropastila komentarima vezanim za temu koju je otvorila u Slobodnim diskusijama, spominjući Don Žuana i taj način na osnovu svog samopozdanja koje je prilično učvrstila zadnjih dana, među nesigurnim devojkama koje je zaintrigirao moj post unela konfuziju koja se na kraju pretvorila u ljubomoru i bes. Evo šta je kamera snimila.

I šta sad da sviram :dntknw:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro ! :)

Sendi, ja sam odavno shvatila, da od ''sviruckanja'', nema 'leba...Ovaj orkestar je kvalitetan i ''kvantitetan'', ali neorganizovan...:lol:

Death, te ''ženske'' su se uželele tvog glasa (tenora)...:)Ako ne možeš da sviraš, a ti pevaj! Možda u tebi pored tog ''Don Žuan'' nastupa, osete i ''anđeoski glas''...:lol:
A što se tiče samopouzdanja,.... samopouzdanje ide sa iskustvom....

small_cup_of_coffee.preview.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Kad se pre razdani ... Malopre je tek svtalo :???: Vreme mi je za kaficu. smile3

I, dobro jutro svima! yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, te ''ženske'' su se uželele tvog glasa (tenora)...:)Ako ne možeš da sviraš, a ti pevaj! Možda u tebi pored tog ''Don Žuan'' nastupa, osete i ''anđeoski glas''...:lol:

A što se tiče samopouzdanja,.... samopouzdanje ide sa iskustvom....

Ja sam u bendu odlučio da sviram i bukvalno i figurativno :D
Nikad nisam nauči od pevam, to te valjda nauče ili ubede još dok si dete sad samo mogu da cvilim pod tušem da me niko ne čuje.

A ne, ne ide to sa iskustvom, iskustvo je samo maska i kvazi logika da je tako. Dum mene ne možeš previriti :)

Natrag