Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobro jutro i od mene!:)

Malo boli glava od onolikog tuborga,ali stari smo asovi,uz tvoju kafu brzo će mi svanuti.:yea:
Od mene hvala tek u večernjim satima.sorry

We_All_Love_Coffee_by_weloveCOFFEE.jpg

Replika na nečiji komentar.

Ovde nema nervoznih.;)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Veći deo smo i onako popili ja i Tito da bi tebe i Dum manje bolela glava ali kafa može, "hvala" naravno samo usmeno, možda se skorije pojavi neka zahvalnica ali čisto sumnjam :dntknw:

OK ako nema nervoznih, ko god da je rekao :D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Znači,ja sam za tebe vazduh,dobroooooooo.

Nego kad se nastavlja ta španska serija Nado,nisam u toku ali valjda ću povatati konce.Nje meni za mene,nego ovi DDT ijevci,šatro ne vode abrove i to.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Znači,ja sam za tebe vazduh,dobroooooooo.

Nego kad se nastavlja ta španska serija Nado,nisam u toku ali valjda ću povatati konce.Nje meni za mene,nego ovi DDT ijevci,šatro ne vode abrove i to.

To ti je zbog "nečijeg komentara" :blum3:

Ahahaha, dokle više muškarci da služe kao opravdanje za vaše abrovisanje :dntknw:
Dum, raspali da čujemo :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ajde Nado,u uvo se pretvorih,tj u oko.

Nećemo nikom reći,dok ne odemo na pijacu.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači, ja sam se toliko smejala komentarima, koji su nastali posle mog odlaska...Na neke ću tek odgovoriti, ali kada budem imala malo više vremena...(iznenađena sam kako pojedinci prate dešavanja iz moje firme :lol:)
Evo, da nešto raspalimo...:lol:
[video=dailymotion;x156la]http://www.dailymotion.com/video/x156la_srpsko-kolo_fun[/video]
Hvala mi je opet, ponestalo...

Edit: Ivanjuška, od Tuborga ne boli glava...:lol:

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dobro jutro, radni narode.

Vidim da su neki sinoć malo preterali sa "muziciranjem", a pošto ste kaficu već popili, ja spremila da prezalogajite nešto, da povratite snagu. ;)

1.jpg

Ivanjuška, da ti odgovorim na ono "prevođenje" od sinoć. Veš sam ispeglala još preksinoć, tako da sam juče stvarno ceo dan vežbala. Nego sam još uvek malo raštimovana, pa se komšiluk bunio, lupali mi u zidove. E sad, nisam baš sigurna šta su 'teli, da li i oni hoće u bend pa su moje celodnevno muziciranje shvatili kao aJudiciju, ali pošto nisam reagovala, počeli da mi prete milicijom... :dntknw:
Ko zna šta će danas da bude, pošto ja nisam od onih koji lako odustaju, ali pošto Mars niko ne može da nadmaši, ma neka zovu miliciju, sve ću da im razjasnim kad dođu. yes3

Eto ti, raspali Dum kolce u međuvremenu, svaka ti čast! :yea:
Srpski wellness, za razgibavanje. :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum ne bi pratili da nas ti ne izveštavaš :acute:
Ja mislim da su tebe provalili tj da je još neko iz firme na forumu pa sad ne smeš da zineš yes3
Sigurno su prolazili pored tvoje kancelarije i čuli smejanje i onda logično: Zbog čega se Dum smeje ako je sama unutra :???:
Oni unutra a Dum na forumu :D

Pozdrav Crvendać :hi:

I ja ne odustajem lako, pusti komšijama da ih odobrovoljiš da ne zovu organe reda sledeći put :D

Natrag