Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E za forumskog doktora važi da je željan pažnje, voli da samoljubljivo glagolja. Znaš i sam Death, ko pali požar u tuđem dvorištu, stradaće od požara u svom dvorištu. yes3

Ivanjuška, što samo za Death-a, i ja bih jedan fraklić. yes3:mrgreen:

Taman sam se ponadao da imam ''hvala'', ali ono samo jedna zahvalnica.

To je tačno ;)
Sve po zasluzi druže :mrgreen:
Dobićeš zahvalnice, trenutno su deficitarna roba yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Delija,fraklić je magičan,čim se isprazni odmah se napuni tako da,posluži se slobodno.Važi za sve zainteresovane.:)

Death,znala sam ja da ti barataš takvim pojmovima.Vama staklo daju po rođenju umesto mleka,radi dezinfekcije.Zato ste tako čestiti.:yea:

Stvarno ste s pravom u grupi TNT,tj DDT.Na prvu loptu se vidi da niste željni pažnje.:roll:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Delija,fraklić je magičan,čim se isprazni odmah se napuni tako da,posluži se slobodno.Važi za sve zainteresovane.:)

Death,znala sam ja da ti barataš takvim pojmovima.Vama staklo daju po rođenju umesto mleka,radi dezinfekcije.Zato ste tako čestiti.:yea:

Stvarno ste s pravom u grupi TNT,tj DDT.Na prvu loptu se vidi da niste željni pažnje.:roll:

Ima tu još raznih ali ne bih da spominjem da ne misli neko da se ne odvajam od flaše ili nekih zamena u obliku fraklića ili slično yes3

Moramo da tražimo pažnju, jedva čekam da mi se neko obrati i demonstriram šta znam i šta ne znam :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ima tu još raznih ali ne bih da spominjem da ne misli neko da se ne odvajam od flaše ili nekih zamena u obliku fraklića ili slično yes3

Moramo da tražimo pažnju, jedva čekam da mi se neko obrati i demonstriram šta znam i šta ne znam :mrgreen:

Ako Death, tvoji komentari su kvalitetna roba koju forumaši vole da konzumiraju. yes3:mrgreen: Mada umeju ponekad( mislim na one komentare gde kritikuješ mene :mrgreen:) da budu i falš roba. :mrgreen:

Pozdrav društvo, odoh. ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ako Death, tvoji komentari su kvalitetna roba koju forumaši vole da konzumiraju. yes3:mrgreen: Mada umeju ponekad( mislim na one komentare gde kritikuješ mene :mrgreen:) da budu i falš roba. :mrgreen:

Pozdrav društvo, odoh. ;)

Čini ti se, sve sam kvalitet, još nisi naučio da podnosiš kritiku :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro vece drugari :) .... sta se radi na estradi :D
Dobro jutro, divni momče!:D
Evo, ja se zagrevam za iscrpljujući trening i uvežbavanje lupanja! :lol:
Mada se može reći da sam vežbala ceo dan.:red:

Evo i Sunca, ako je nekome slučajno pao mrak na oči!;)

suncano3.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Hvala ti Mars na ovim divnim zracima,to mi je baš trebalo.
Prijatelji moji ,pozdrav svima,belima,zutima(ovo je slučajna sličnost),crvenima i ostalima ako ih ima,...a da malim zelenima

Hd,šta bi preovladali onih 20%,neka,strpljivi smo mi.Kad skupiš hrabrost ti postavi,ovde ti se niko neće smejati.:yea:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Kako draga da ti sad zahvalim kad je oskudacija! sorry
Kako potrošim sve zahvalnice a još pošteno i ne uđem na forum? Nije mi jasno!:dntknw:
Dobro je da si tu! Tu su i ostali članovi! Treniraju!:D

Poslednja izmena od urednika:
Natrag