Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja sigurno neću, mogu samo da donesem dobro raspoloženje...da bude još bolji ovaj neradan dan :D

Evo sa noćašnje sesije...kad se pominje Nirvana ilo je i toga i moja omiljena pesma :)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vala tako je...i hvala Bogu
već sam se tuširao i ne tražim sa neba vodu yes4

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobar dan svima :)

Hvala Sendi na prelepoj muzici...:)

Neverovatno koliko su neki ljudi ''hvalisavi''...Ja sam se istuširao...:lol: Ja sam uredan, ja sam visok, ja sam pametan bla..bla...bla...
I ja sam lepa, pametna, kulturna ..''Nametljiva''...''Skrećem pažnju na sebe''...''Narcisoidna''...Pa ništa...:lol: Ali se ne hvalim :lol:

Šalu na stranu, ovom prilikom svima želim lepo raspoloženje za ove praznične dane...Vaskrs je jedan od mojih omiljenih praznika...Nadam se lepom vremenu za sve ove dane...:)

sok-ili-nektar.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav Dum :hi:

Nema na cemu, htela sam da postavim neke "drekavce" al' rekoh da ne nerviram ljude po forumu :D

Takodje i od mene lepo raspolozenje svima, imamo sve uslove za to :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum, načisto si pomešala lica i osobine, izgleda da ti koncentracija postoji samo dok radiš...zato se i raduješ mini odmoru :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav i tebi Sendi :hi:...Imamo uslove za sve..Potpuno si u pravu...I možda neki ljudi kažu, da raspoloženje nosimo u duši, ja ipak moram da kažem da mome raspoloženju lep i sunčan dan daje posebnu ''notu''...

Death, misliš osobine ''Narcisoidno'', ''Skrećem pažnju na sebe''..., da sam možda zamenila sa tobom ... ? :lol:

Šalim se naravno...Pozdrav još jednom...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pozdrav i tebi Sendi :hi:...Imamo uslove za sve..Potpuno si u pravu...I možda neki ljudi kažu, da raspoloženje nosimo u duši, ja ipak moram da kažem da mome raspoloženju lep i sunčan dan daje posebnu ''notu''...

Death, misliš osobine ''Narcisoidno'', ''Skrećem pažnju na sebe''..., da sam možda zamenila sa tobom ... ? :lol:

Šalim se naravno...Pozdrav još jednom...

Vidi da ta nota bude harmonična, možda ostali članovi VIS-a budu isto tako raspoloženi pa se forumom zaori pesma :D

Odmah sam se našao u tvojim prozivkama ali rekoh neću danas da se svađam, jeste crveno slovo a i nešto me mrzi :lol:

Odoh malo da nahvatam Sunca da pokupim zalihe za ostatak dana...Mars će obajsniti šta to znači ako se skorije pojavi yes3

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
evo i ja krecem na sunce...uz reku...daleko,sto dalje..od prljavog graadasmile3..

Natrag