- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ovo sveti Ivan piše za kršćane, i ne odnosi se na vas jehovce.
Niti na EGWiste... jer, niti i jednog od ovih produkata Milera iko progoni, niti oni uopšte i govore u Božije ime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo sveti Ivan piše za kršćane, i ne odnosi se na vas jehovce.
Naravno da misli na sve one koji su bili protiv hriscana ,nazvavsi ih nazarecanskom sektom...Ovo sveti Ivan piše za kršćane, i ne odnosi se na vas jehovce.
Niti na EGWiste... jer, niti i jednog od ovih produkata Milera iko progoni, niti oni uopšte i govore u Božije ime.
Nema li danas mrznje prema JS u tvojoj zemlji?,ili pak u mojoj???
Tako je. Kršćani su samo oni koji Krista priznaju Bogom.
Neki ljudi mrze i lopove, ali nisu lopovi zbog toga Božji ugodnici.
Библија nas uc da mrzimo zle postupke,a ne ljude.Tako je. Kršćani su samo oni koji Krista priznaju Bogom.
Neki ljudi mrze i lopove, ali nisu lopovi zbog toga Božji ugodnici.
Библија nas uc da mrzimo zle postupke,a ne ljude.
Pravi Hriscani su Isusa znali kao SINA Bozjeg ,a ne kao Boga Oca.
Sta je ap.Petar rekao Isusu ko je on? Sin Bozji ili Bog Otac???
A ti daj primer da je Isus Bog Otac.
Ali ovo je tema o devici Mariji.
Da li i nadalje mislis da je ispravno da se prave kipovi koji nju pretstavljaju i da se pred njima treba njoj moliti?
Rekoh ti, Isus je Bog Sin.
A zašto si ti sam sebi napravio sliku, sebe predstavio slikom, a Bog ti to zabranio?
A gdje sam ja tvrdio da je Isus Bog Otac? Isus je Bog Sin.
JS ne mrze nikoga od ljudi ma za koju veru da se izjasnjavaju.Zašto onda vi jehovci mrzite kršćane?
Secas li se onoga pitanja sto je Isus pitao Petra? a sta ti mislis ko sam ja?A gdje sam ja tvrdio da je Isus Bog Otac? Isus je Bog Sin.
A zašto si ti sam sebi napravio sliku, sebe predstavio slikom, a Bog ti to zabranio?