- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Njemu zapravo godi da može sa visine da pljuje
Tebi po pljuvanju Zaokret nije ni do gležnja, a akademik Miloš bi rekao da si duhovni đubretar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Njemu zapravo godi da može sa visine da pljuje
Tebi po pljuvanju Zaokret nije ni do gležnja, a akademik Miloš bi rekao da si duhovni đubretar.
Upravo tako. No, to njihovo takmičenje u pljuvanju po drugima i nije za čudo, naime i jedan i drugi su slobodnom voljom prihvatili Mileritizam, a on kao i besnilo izaziva preterano lučenje pljuvačke. Jednostavno oni moraju da pljuju po drugima, da truju istinu, jer virus Mileritizma, poput svojih rođaka, mora da se širi da bi opstao.
Ps. Da ne bude zabune, tačnije da dežurni pljuvači ne pomisle da je ovo uvredljiv sadržaj i dehumanizacija njihovih "persona", pojasniću da ja i ne dehumanizujem ljude, žrtve Mileritizma, nego same kultove, a kultovi ljudska bića zaista nisu, te je nemoguće dehumanizovati nešto što čovek nije.
Sad se sjetih kako bismo mogli definirati sektaše. Dakle, sektaši bi bili oni kojima "zavjesa razum zastire". Pa tako onda Isusovu Majku zamrziše, jer joj se ne žele "klanjati", ali postadoše klanjatelji onih koji im razum zastrše.
Najbolji primjer za ovo su klanjatelji Ellen White i Russella.
Marija se još nije probudila.
Mudr 3,2: Očima se bezbožničkim čini da oni umiru ....
Jeste bitno jer nisi u stanju da ljudima objasniš šta je suština njihove zablude.
Jehovin svedok napušta pravoslavlje jer formalno shvata da ono zastupa drugačiju nauku u odnosu na Pismo, ali ne razume zašto je pravoslavna nauka loša, pa mu ta površnost ne pomaže da ne bude prevaren učenjem Jehovinih svedoka koje je isto tako prepuno ljudskih zahteva kao i pravoslavlje.
Njemu zapravo godi da može sa visine da pljuje po nekoj zabludi, jer se tada oseća nadmoćnije i zato što time doživljava relaksaciju sopstvene nečiste savesti, ali on time ni sebi a ni pravoslavnima ne pomaže jer im ne otkriva smisao zašto je pravoslavlje religija koja će ljudskim zapovestima navesti vernika da vodi borbu na pogrešnom planu, planu licemerstva, i tako ga sačuvati od iskrenog pokajanja za grehe srca.
A sta ces da kazes za Isusa Hrista koji je svim ucenicima objasni sve ,zasto i kako,pa ga ni oni nisu mogli dugo razumeti???,
Kakve to ima veze sa ovim? Ja sam tebe pitao koji su psiho. aspekti obožavanja Marije, a ti meni citiraš Bibliju.
Dakle nisi u stanju da objasniš te aspekte. Citiraš me a da se nisi osvrnuo na to konkretno.
Naravno da ne možeš jer vi JS samo formalno shvatate Bibliju, bez smisla.