Djevica Marija-Velika Gospa 15.08

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Dva mrzitelja Marije jedan za drugog dokazuju da je idiot. :)

I? Jesu li "dokazali" to? Ili ćemo kako si lepo napisao gledati bollywood serijal u kome Milerit 1 dokazuje Mileritu 2 da je ovaj idiot, a onda Milerit 2 dokazuje da je Milerit 1 idiot i tako u nedogled?

Mržnja prema Mariji, mržnja prema Krstu - Križu, napadi bljuvanja na pomen Euharistije, sakramenata, same Crkve, o "racionalizaciji" apsoluta da i ne govorim, sve su to simptomi virusa Lyssa spiritualis mileritismi, koji se nažalost kada dođe u fazu u kojoj su ova dvojica ne leči ljudskim sredstvima.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Marija očigledno ne pomaže, kako to?

Zar ne bi trebala pošast da zaobiće svetu apostolsku crkvu?

Izopačena religija brak osuđuje, a bludništvo uzdiže.

Pa Mariju proglašava devicom iako je udata, a uzdiže blud.

Blud im je normalan, a nije im noramalno da Marija legne sa svojim mužem.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bludnici su oni koji s đavlom liježu. To su oni koji nerođenu djecu ubijaju. I na tome "krvavi novac" zarađuju. Dakle, dokazana bludnica je tvoja sekta. Koja je po dokazima samih adventista usmrtila više crnaca nego Ku klux Klan.

Sekta? Ne, Slape, SDA nije sekta, nego nešto mnogo gore.... SDA je kult.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Dva mrzitelja Marije jedan za drugog dokazuju da je idiot. :)

P.S. Nastavit će se.

Otkuda ti to da sam ja mrzitelj Marije,Isusove majke?
Za mene je Marija stvarna osoba ,koja je sada kao jedna od 144.000 otkupljenih sa zemlje na nebo_Ona je sada jedan Bozji andjeo.
A sta je ona za tebe?
kip ili slika koji su ljudskom rukom napravljeni,umetnicko delo pa se delu ljudskih ruku klanjas???
Sta mislis kako Marija reaguje kad se klanjate pred drvenim i zaltnim kipovima?
Kako bi reagovala da sidje dole ispred tebe ,pa da joj se poklonis do nogu ???i to pred njom zivom ,a ne nekim ljudskim delom?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Otkuda ti to da sam ja mrzitelj Marije,Isusove majke?
Za mene je Marija stvarna osoba ,koja je sada kao jedna od 144.000 otkupljenih sa zemlje na nebo_Ona je sada jedan Bozji andjeo.
A sta je ona za tebe?
kip ili slika koji su ljudskom rukom napravljeni,umetnicko delo pa se delu ljudskih ruku klanjas???
Sta mislis kako Marija reaguje kad se klanjate pred drvenim i zaltnim kipovima?
Kako bi reagovala da sidje dole ispred tebe ,pa da joj se poklonis do nogu ???i to pred njom zivom ,a ne nekim ljudskim delom?

Do pola komentara si katolik, a od pola JS koji formalno tumači Bibliju.

Dakle isti ste, ista roba, druga ambalaža.

A zašto se oni klanjaju Mariji? Samo nemoj da odg. na nivou deteta predškolskog uzrasta.

Oni ovako odg. ko je ubio čoveka? Ubio ga je ubica.

Šta smo mi?Mi smo mi.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Do pola komentara si katolik, a od pola JS koji formalno tumači Bibliju.

Dakle isti ste, ista roba, druga ambalaža.

A zašto se oni klanjaju Mariji? Samo nemoj da odg. na nivou deteta predškolskog uzrasta.

Oni ovako odg. ko je ubio čoveka? Ubio ga je ubica.

Šta smo mi?Mi smo mi.
Dragi moj Tripko,
pa ti ljut???
Pa svaki JS ce da napise ovo sto sam ja gore izneo.
Sta se to tebi sad pa ne svidja? koja polovina ti se ne dopada?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Tripo bi volio da ti Isusovu Majku Mariju nazoveš kurvom, a Isusa kopiletom, kako su ih neki Židovi nazvali u svom Talmudu.
Hmm, ne verujem da Tripko to misli..,ali neka se izjasni.
Svaki od nas koji je ovde voli Boga na svoj nacin....Mada neki su spremni cak i da ubiju da bi pokazali kolko vole Boga...
Jovan 16: 2 Izgoniće vas iz zbornica; a doći će vreme kad će svaki koji vas ubije misliti da Bogu službu čini.

Natrag