- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Stvarnoslap,
da li bi moglo devicu Mariju da uvrstite u kvartet?,da ne bude samo trojstvo?
da li je ispravno praviti kip Marije i klanjati joj se???,sta kaze Biblija?
Katolici se ne klanjaju Mariji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stvarnoslap,
da li bi moglo devicu Mariju da uvrstite u kvartet?,da ne bude samo trojstvo?
da li je ispravno praviti kip Marije i klanjati joj se???,sta kaze Biblija?
Ja sam vidjao njene kipove,i video kako se ljudi mole kipovima device Marije za zdravlje itd itd...Katolici se ne klanjaju Mariji.
Ja sam vidjao njene kipove,i video kako se ljudi mole kipovima device Marije za zdravlje itd itd...
Zar ti nikada nisi video to kako se katolici mole Gospi???
Pa naravno molite se pred Gospinim kipovima,a kome ako ne Gospi??? Sto gledate u nju dok se molite??? Jel ti gledas u nju dok se molis??? Jel te ona cuje i vidi??? Jel ti uslisila bar jednu molitvu???Ljudi se mole pred Gospinim kipovima, a ne Gospinim kipovima. Možda ti ne znaš razliku između ovo dvoje, ali to je već tvoj problem.
Pa naravno molite se pred Gospinim kipovima,a kome ako ne Gospi??? Sto gledate u nju dok se molite???
Jel te ona cuje i vidi??? Jel ti uslisila bar jednu molitvu???
Naravno. Neće mi prekidač uslišati molitve.
Opet ne odgovaras na moja pitanja??? jel ne znas da odgovoris ili ne smes da priznas da molba pred kipovima Marije itd ne pomaze.A u što vi jehovci gledate dok se molite? U ženske oko sebe? Ili u šalter, prekidač u dvorani? Zašto vam je Isusova majka toliko mrska, da ne možete ni pogledati u nju, a klanjate se prekidaču i gledate u njega dok se molite?
Naravno. Neće mi prekidač uslišati molitve.
Opet ne odgovaras na moja pitanja???
Jel se secate zasto je Bog Jehova dozvolio vaviloncima da uniste jerusali,zapale njegov hram i sve Jevreje odvedu u ropstvo od 70 godina??? ,pa zbog odvratnog idolopoklonstva.