- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Svi drugi su se razisli,pa verovatno i ostala Isusova braca i sestre,a ostali samo Marija i Jovan
Oprosti, ili ti razuma nemaš, ili si lijen koristiti ga. Pitam ponovo: Zašto bi Isus predao svoju majku Mariju Ivanu, da o njoj brine, pored šestoro žive Marijine djece!?!?!? I ponavljam - ovaj Isusov potez bi bio skandalozan, da je Marija imala još samo jedno svoje dijete, a ne njih šestoro.
da nisi mozda procitao i njihova imena u Bibli ili zene itd...
Ti ipak misliš da su Jelena i Russell važniji likovi od Blažene Djevice Marije. Po vama jehovcima i egwistima, Marija je samo izazvala idolopoklonstvo, a Ellen White i Russell su ipak "razbožili" njezina sina Isusa. Naime, i Ellen White i Russell tvrde da Isus nije Bog Svemogući.
Deca ostavila majku,ona nije htela da ide,bas kao ni Jovan.ali su dosli kad je najbitnije.
Iskren da budem i ja kad bi tako umirao ,ne bi zeleo da me moji gledaju kako umirem.Bila mu je na teretu ,i zato je Jovanu rekao da je pazi.
Hoćeš reći da je Isus svoju majku Mariju posudio Ivanu samo na par sati tog popodneva????
P.S. Zar je zaista tako teško koristiti razum?????
Veoma je strasno i bogohulno da se moli Mariji
Onda je po tebi i sveti Pavao bogohulnik, najveći. Sveti Pavao moli kršćane da mole za njega: Kol 4,3: Molite ujedno i za nas: da nam Bog otvori vrata riječi te propovijedamo otajstvo Kristovo
Mi se molimo Bogu i za druge ,narocito za bracu u progonstvu,
A molite li vi braću da se mole za vas? Ako vi molite braću, da se za vas mole, zašto mi ne bismo molili Mariju da za nas moli?
Sta znace reci "znase neznase i poznase" dovoljno je za pametnog,jel treba da se upotrebe reci iz XXI veka, ili da se nacrta?
Tebi ne bi vrijedilo i da se nacrta.
Isaija 3:12 Narodu mom čine silu deca, i žene su im gospodari. Narode moj! Koji te vode, zavode te, i kvare put hoda tvog.
Upravo je žena bogohulnica, Ellen White, zavela adventiste i vas jehoviste. Samo se vi njoj nastavite klanjati.