Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@jokermma
piše li u prvoj zapovijedi
Ja sam Jehova Bog tvoj Jedini, nemoj imati drugih bogova kraj mene
vrlo važna riječ ti je ovdje jedini
dakle onaj tko vjeruje u zeusa, več ne vjeruje u Jedinog
Dinosauruse je stvorio Bog, a ne čovek. Dinosaurusi su se uklapali u prepotopni svet baš kao što se lavovi, zebre i slonovi uklapaju u današnji afrički svet. Vukovi, medvedi, jeleni u evropski svet. Pingvini u polarni svet...itd.
U prepotopnom svetu stvari su funkcionisale malo drugačije nego danas. Klima je bila drugačija, nije padala kiša, Zemlja je imala posebnu zaštitu koja je omogučavala rast živih organizama do divovskih razmera (sa naše tačke gledišta)...Nisu samo dinusaurusi bili ogromnih razmera. Pronađeni su fosili i ostalih velikih organizama koje imamo danas u manjim proporcijama...Čovek je isto tako bio višlji i veći nego danas - U Bibliji su nazivani divovima...itd...
Pozdrav svima!
Ako je dinosaure stvorio Bog a ne sotona podsredstvom palog čovjeka. Kako da to niti jedan primjerak dinosura nije spašen od Potopa?
Dinosauri su stvarani genetskom manipulacijom. Instrumentima i znanjem kakvo je nepoznatno današnjem čovjeku. Mada se evo, počeli nešto znanstvenici petljati u ostatke DNA ne bi li "probudili" stare đavolske zvijeri. Čineči to na svoju propast, odnosno rugajući se Bogu.