Dinosaurusi - delo bezboznika

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Ne postavljajte žive linkove drugih sajtova! Koliko puta moram opominjati zbog toga? Nemojte se čuditi ako vam takvi postovi budu brisani.[/WARNING]

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Dinosaurusi su postojali,i dobro je sto su postojali.
Imali su svoju svrhu,najverovatnije za raskrcivanje i djubrenje zemljista.
Izumrli su daleko pre ,nego sto je Bog stvorio Adama i Evu pre nekih 7000 biblijskih godina.
Oni takodje razotkrivaju teoriju evolucije kao lazljivu.
Stvoreni su ogromni,nema prelaznih oblika,a posle njih postoje samo sitniji sojevi....sa krokodilom kao najvecim predstavnikom gustera.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Bravo ris, jos jednom pokazujes kako da bi bio kreacionista moras zajedno sa razumom da odbacis i sva naucna otkrica do sada, kada odlucis da zivis kao jedan od njih nikada neces moci da objasnis vecinu stvari u nauci, da ne pricam o genetici i fosilima, kreacionista ne moze ni vulkane ni kratere da objasni , a kamoli nesto vise.To verovanje se granici sa verovanjem da je zemlja ravna.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Ne znam u cemu je tvoj problem?,poenta je da razne religiozne vodje tumace potpuno razlicito ne ke stvari i pojave.
Neki tumace da je jedan dan Bozjeg stvaranja,doslovno jedan dan , drugi da je dan kao 1000 godina,a treci da je taj dan kao hiljade hiljada godina.Moj stav je da je taj Bozji dan stvaranja trajao vise hiljada ljudskih godina.
Sto se tice starosti zemlje,njena starost je takodje mnogo velika,jer je materijal kosriscen iz svemira i neki su mogli biti starosti i vise milijardi godina...
Vulkani,mlade planine,stare planine....zemlino jezgro i sama zemlja radi i dan danas,i ne znam sta te tu zanima,sta te tu muci u vezi stvaranja?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
Biblija govori da je Bog sve na zemlji stvorio za šest dana
na hebrejskom jeziku stoji izvještaj gdje piše yomi-dan od 24h
dakle šest tih dana po 24h je 144h
kakve tu još filozofije treba da se to shvati

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Ne znam u cemu je tvoj problem?,poenta je da razne religiozne vodje tumace potpuno razlicito ne ke stvari i pojave.
Neki tumace da je jedan dan Bozjeg stvaranja,doslovno jedan dan , drugi da je dan kao 1000 godina,a treci da je taj dan kao hiljade hiljada godina.Moj stav je da je taj Bozji dan stvaranja trajao vise hiljada ljudskih godina.
Sto se tice starosti zemlje,njena starost je takodje mnogo velika,jer je materijal kosriscen iz svemira i neki su mogli biti starosti i vise milijardi godina...
Vulkani,mlade planine,stare planine....zemlino jezgro i sama zemlja radi i dan danas,i ne znam sta te tu zanima,sta te tu muci u vezi stvaranja?

Mene ne muci nista, jer naucna objasnjenja jasno objasnjavaju starost zemlje, ja samo kazem da ono muci ljude koji misle da je zemlja stara samo neko hiljada godina. Sva naucna otkrica upucuju ka starom univerzumu i zemlji, ja samo dajem primer vulkana i kratera od asteroida, koji oba dokazuju staru zemlju, jer da je asteroid iz novog meksika udario u zadnjih nekoliko hiljada godina mi ne bi bili ovde danas. Vulkani dokazuju da se zemlja hladi milijardama godina i da je zemljino jezgro i dalje vrelo, cak i ako zaboravimo na ostale dokaze koji dokazuju bez sumnje da je zemlja stara milijardama godina.

Član
Učlanjen(a)
12.12.2010
Poruka
130
Biblija govori da je Bog sve na zemlji stvorio za šest dana
na hebrejskom jeziku stoji izvještaj gdje piše yomi-dan od 24h
dakle šest tih dana po 24h je 144h
kakve tu još filozofije treba da se to shvati

Ako dan traje 24 sata, zašto ne držite subotu 24 sata, nego od zalaska do izlaska sunca?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
ma bravo, neznam kako da te nagradim za ovakvu izjavu
ako je subota počela u petak u 20h, onda do ponoći imamo 4h
iza ponoći subote do 20h subote navećer je cijelih 20h zar ne
+ 4h od petka 20h - do ponoći opet je 24h zar ne

ajde ukapiraj ako subota počne u petak u 19h onda je do zalska u subotu do 19h
počne li subota u petak u 21h, pogađaš da traje u subotu opet do 21h

znači subota je uvijek 24h

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Ovo je tema o dinosaurusima, a ne o vremenu Isusovog vaskrsnuća![/WARNING]

Poslednja izmena:
Natrag