Nije bitno dal bi mi neko poverovao kad bi mu rekao da je nastao od primitivnijih vrsta, ja bi mu pokazao dokaze.
Ti mi citiras knjigu, ja mogu isto da krenem da citiram kuran u kojem ne pise ovo sta ti pricas, ili desetine drugih svetih knjiga, svima je njihov bog istina kao tebi tvoj.
A kad vec spominjes nauku u bibliji, najvise mi se svidja kad pise da se sunce okrece oko zemlje i slicno
A sta vi evolucionisti nama citirate?celo moje detinjstvo na mi citirate majmune,dinosauruse!pa gde su?za 46 godina moj otac mi kaze Nisi majmun a covek si,ko god da hoce da iz tebe napravi majmuna pogini za covecanstvo,ja mu verujem vise nego tebi,jer su moji preci ginuli bas zbog toga da dokazu vama!cinovnicima da mi nismo majmuni,da sve je u vasim rukama to je tacno!ali znaj te dok je covek ziv ne cete mu uzeti slobodu.Barem ne onima koji veruju Bogu!
Rimljanima poslanica jasno kaze:[SUP]18[/SUP] Jer se otkriva gnev Božji s neba na svaku bezbožnost i nepravdu ljudi koji drže istinu u nepravdi.
[SUP]19[/SUP] Jer šta se može doznati za Boga poznato je njima: jer im je Bog javio;
[SUP]20[/SUP] Jer šta se na Njemu ne može videti, od postanja sveta moglo se poznati i videti na stvorenjima, i Njegova večna sila i božanstvo, da nemaju izgovora.
[SUP]21[/SUP] Jer kad poznaše Boga, ne proslaviše Ga kao Boga niti Mu zahvališe, nego zaludeše u svojim mislima, i potamne nerazumno srce njihovo.
[SUP]22[/SUP] Kad se građahu mudri, poludeše,
[SUP]23[/SUP] I pretvoriše slavu večnog Boga u obličje smrtnog čoveka i ptica i četvoronožnih životinja i gadova.
[SUP]24[/SUP] Zato ih predade Bog u željama njihovih srca u nečistotu, da se pogane telesa njihova među njima samima;
[SUP]25[/SUP] Koji pretvoriše istinu Božiju u laž, i većma poštovaše i poslužiše tvar nego Tvorca, koji je blagosloven va vek. Amin.
[SUP]26[/SUP] Zato ih predade Bog u sramne slasti; jer žene njihove pretvoriše putno upotrebljavanje u besputno.
[SUP]27[/SUP] Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugog, i ljudi s ljudima činjahu sram, i platu koja trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi.
[SUP]28[/SUP] I kao što ne marahu da poznadu Boga, zato ih Bog predade u pokvaren um da čine šta ne valja,
[SUP]29[/SUP] Da budu napunjeni svake nepravde, kurvarstva, zloće, lakomstva, pakosti; puni zavisti, ubistva, svađe lukavstva, zloćudnosti;
[SUP]30[/SUP] Šaptači, opadači, bogomrsci, siledžije, hvališe, ponositi, izmišljači zala, nepokorni roditeljima,
[SUP]31[/SUP] Nerazumni, nevere, neljubavni, neprimirljivi, nemilostivi.
[SUP]32[/SUP] A neki pravdu Božiju poznavši da koji to čine zaslužuju smrt, ne samo to čine, nego pristaju na to i onima koji čine.
Ali sta ja da ti kazem ako nisi sposoban da razumes ove citate?ja sam bio nerazuman kao i ti ali bome kad procitah ovo poceh da razmisljam drugacije.
Pozdrav.