Dinosaurusi - delo bezboznika

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
haha astronomija, astrofizika, biologija, geologija, paleontologija i jos mnoga naucna polja apsolutno dokazuju star univerzum bez trunke sumnje, nista ne bi bilo ovako da je sve staro 10 000 godina,ne bi videli ni jednu zvezdu ili galaksiju dalju od 10 000 svetlosnih godina , ne mogu da verujem da neko moze da veruje u tu glupost

i Jurivaka podrzava evoluciju isto sigurno se nece sloziti sa tobom oko kreacionizma, al nije ni bitno

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
uuu grdno se varas, oni se drze zajedno sto se tice tih evoluciskih budalastina, doticni ti je isti kao i on, zato sto je pripadnik iste religije ateista
on je mozda neutralan u raspravkama vernika vezane za bibliju i tu ce da kaze onako kako on vidi kao neutralna osoba vezana za bibliju

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
reci kolika smo religija, svi naucnici se skupili i nece da puste to verovanje nikako, i kriju masovne dokaze protiv svega, da im ne bi pala vera u vodu, sve je jedna velika zavera, i dan danas ako odes malo dublje u neku sumu naicices na tiranosaurusa i kompaniju za koje naucnici lazu da su izumrli pre 65 miliona godina :D

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
haha astronomija, astrofizika, biologija, geologija, paleontologija i jos mnoga naucna polja apsolutno dokazuju star univerzum bez trunke sumnje, nista ne bi bilo ovako da je sve staro 10 000 godina,ne bi videli ni jednu zvezdu ili galaksiju dalju od 10 000 svetlosnih godina , ne mogu da verujem da neko moze da veruje u tu glupost

i Jurivaka podrzava evoluciju isto sigurno se nece sloziti sa tobom oko kreacionizma, al nije ni bitno

Brate,to sto ti sparas je pocelo negde oko 18 veka dotle se to nazivalo:Alhemija,vedmastvo,astrologija,lazna prorcanstva itd,ti zivis u sodomi i gomori,ti si prosto materijalist,zato i ne mozes da shvatis one koji su duhovni.Ti zivis jedan zivot i uzimas od njega sve sto mozes,a ja uzimam samo bedu!jer hocu vecni zivot inace nevidim razlog mog postojanja.Dali me razumes brate?

Kazi mi iskreno dali si pogledao film koji sam postavio?ako nisi sta da ti kazem jednostavno zao mi te je.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
reci kolika smo religija, svi naucnici se skupili i nece da puste to verovanje nikako, i kriju masovne dokaze protiv svega, da im ne bi pala vera u vodu, sve je jedna velika zavera, i dan danas ako odes malo dublje u neku sumu naicices na tiranosaurusa i kompaniju za koje naucnici lazu da su izumrli pre 65 miliona godina :D

jesi li ti svestan da si i ti u zaveri? ocigledno nisi

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
haha jeste, sve je to zavera koju je sotona isplanirao , faky to sto zelis vecni zivot to ne znaci nista, hocu i ja da vozim x6 pa ne moze

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
gardiane POSMATRANE su pozitivne mutacije, i stvaranje novih informacija u genomu, tako da taj tekst siri netacne informacije

Upravo sam objasnio u prošlom postu, koji očigledno nisi pročitao da kraja, da bi bilo potrebno ne 4,5 milijardi godina, nego 4500000000000 milijarde god. i planeta veličine 100 Jupitera na koju bi moglo da stane toliko organizama kroz koje bi pozitivna mutacija MOŽDA radila...

ja ne znam sta ljudima nije jasno kada im pokazes da je evolucija posmatrana, ne postoji debata vise
Gde si ti, ili bilo ko, posmatrao evoluciju? Da nisi živeo pre milion-trilion godina pa si video svojim očima kako ribi rastu noge, dok se škrge pretvaraju u nozdrve?

U Bibliji nema dinosaura, ne pominju se. Znaš li zašto?

Evo ja znam. Zato što reč "dinosaurus" nije postojala.
U Bibliji se spominju "Divovi", a to nam govori da su ljudi nekada bili mnogo veći po gabaritima od današnjeg čoveka. A ako su među ljudima postojali divovi, nema razloga da ih nije bilo i u biljnom i životinjskom svetu...

"A beše tada divova na zemlji; " (1.Moj 06)
"Videsmo onde i divove, sinove Enakove, roda divovskog, i činjaše nam se da smo prema njima kao skakavci, takvi se i njima činjasmo" (4.Moj. 13)
"Jer samo Og car vasanski beše ostao od divova. Gle, odar njegov, odar gvozden, nije li u Ravi sinova Amonovih? Devet je lakata dug, a širok četiri lakta, lakta čovečija." (5.Moj. 03)

U Bibliji se takođe ne spominu ni medved, ni rakun, ni nosorog, ni leopard....itd, ali to ne znači da oni nisu postojali ili da ne postoje...To samo znači da njihovo spominjanje nije bitno za suštinu...

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Kako objasnjavas onda posmatrane pozitivnke mutacije, evoluciju novih vrsta u samo jednoj generaciji, ogromna mutacija koja cak promeni broj hromozama i mutacija opet bude pozitivna stvorivsi novu vrstu, ovo je POSMATRANO vec sam kacio linkove.

Za skrge u nozdrve imamo fosile, naravno ne mozemo da posmatramo tolike promene kao prelazak zivota iz mora na kopno, zato imamo fosile na pravom mestu i stare tacno koliko treba, na primer tiktaalik, ali i posmatrali smo i vise nego sto smo ocekivali.

Ma da, ogromna leteca i hodajuca cudovista koja bi pojela svakog coveka bez problema su totalno nebitna za pricu iz biblije tako da su ih izostavili, vazno da su spominjali magarce i krave :)

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
Kako objasnjavas onda posmatrane pozitivnke mutacije, evoluciju novih vrsta u samo jednoj generaciji, ogromna mutacija koja cak promeni broj hromozama i mutacija opet bude pozitivna stvorivsi novu vrstu, ovo je POSMATRANO vec sam kacio linkove.

O čemu ti pričaš?
Kakva evolucija novih vrsta u jednoj generaciji?
Ili si sada svesno bezobrazan, ili si slučajno i nesvesno napisao ovakvu glupost misleći pri tome na različite vrste pasa? Ali to onda opet ne opravdava tvoje ne znanje šta su vrste, a šta tipovi....Kada budeš pokazao evoluciju psa u mečku, ili miša u mačku, onda možemo da razgovaramo. Dotle možemo samo da snimamo SF i kukuriku filmove...

Za skrge u nozdrve imamo fosile,

Kakve fosile?
Deder pokaži mi te fosile, ali da nisu nacrtani!

Natrag