gardiane POSMATRANE su pozitivne mutacije, i stvaranje novih informacija u genomu, tako da taj tekst siri netacne informacije
Upravo sam objasnio u prošlom postu, koji očigledno nisi pročitao da kraja, da bi bilo potrebno ne 4,5 milijardi godina, nego 4500000000000 milijarde god. i planeta veličine 100 Jupitera na koju bi moglo da stane toliko organizama kroz koje bi pozitivna mutacija MOŽDA radila...
ja ne znam sta ljudima nije jasno kada im pokazes da je evolucija posmatrana, ne postoji debata vise
Gde si ti, ili bilo ko, posmatrao evoluciju? Da nisi živeo pre milion-trilion godina pa si video svojim očima kako ribi rastu noge, dok se škrge pretvaraju u nozdrve?
U Bibliji nema dinosaura, ne pominju se. Znaš li zašto?
Evo ja znam. Zato što reč "dinosaurus" nije postojala.
U Bibliji se spominju "Divovi", a to nam govori da su ljudi nekada bili mnogo veći po gabaritima od današnjeg čoveka. A ako su među ljudima postojali divovi, nema razloga da ih nije bilo i u biljnom i životinjskom svetu...
"A beše tada divova na zemlji; " (1.Moj 06)
"Videsmo onde i divove, sinove Enakove, roda divovskog, i činjaše nam se da smo prema njima kao skakavci, takvi se i njima činjasmo" (4.Moj. 13)
"Jer samo Og car vasanski beše ostao od divova. Gle, odar njegov, odar gvozden, nije li u Ravi sinova Amonovih? Devet je lakata dug, a širok četiri lakta, lakta čovečija." (5.Moj. 03)
U Bibliji se takođe ne spominu ni medved, ni rakun, ni nosorog, ni leopard....itd, ali to ne znači da oni nisu postojali ili da ne postoje...To samo znači da njihovo spominjanje nije bitno za suštinu...