faky vec si me rasturio dokazima koje si stavio nemoj vise molim te
da postoje dokazi za kreacionizam to bi bila prihvacena naucna teorija o raznovrsnosti zivota na zemlji, i neki kreacionisti ti imali nobelove nagrade kod sebe, naravno od toga nema nista
Pa ako nisi znao Nobelovu nagradu dobijaju samo oni koji ruse zemlju a ti mi pokazi dali je nobelova izmisljotina(Dinamit)sta je donela dobrfo na zemlji!?kao sto znamo nijedna eksplozija nikad nije dala zivot a samo totalno razrusenje.
Nobel je djavol i nista drugo,zasto nikad ne spomenes Nikolu Teslu?on je bio veci od Nobela!internet koji imas,imas blagodareci Tesli ,zasto niko njemu nije dao nagradu?nego su ga pljuvali,unizavali itd.A sad se kao gorde Teslom.
A dokaz ti stoji u 1 Moj 1.1.-26 ,Jovan 1.1-14.
A sta Bog govori o vama bezboznicima citaj sam pos . Rimljanima 1:19 Jer šta se može doznati za Boga poznato je njima: jer im je Bog javio;
20 Jer šta se na Njemu ne može videti, od postanja sveta moglo se poznati i videti na stvorenjima, i Njegova večna sila i božanstvo, da nemaju izgovora.
21 Jer kad poznaše Boga, ne proslaviše Ga kao Boga niti Mu zahvališe, nego zaludeše u svojim mislima, i potamne nerazumno srce njihovo.
22 Kad se građahu mudri, poludeše,
23 I pretvoriše slavu večnog Boga u obličje smrtnog čoveka i ptica i četvoronožnih životinja i gadova.
24 Zato ih predade Bog u željama njihovih srca u nečistotu, da se pogane telesa njihova među njima samima;
25 Koji pretvoriše istinu Božiju u laž, i većma poštovaše i poslužiše tvar nego Tvorca, koji je blagosloven va vek. Amin.
26 Zato ih predade Bog u sramne slasti; jer žene njihove pretvoriše putno upotrebljavanje u besputno.
27 Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugog, i ljudi s ljudima činjahu sram, i platu koja trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi.
28 I kao što ne marahu da poznadu Boga, zato ih Bog predade u pokvaren um da čine šta ne valja,
29 Da budu napunjeni svake nepravde, kurvarstva, zloće, lakomstva, pakosti; puni zavisti, ubistva, svađe lukavstva, zloćudnosti;
30 Šaptači, opadači, bogomrsci, siledžije, hvališe, ponositi, izmišljači zala, nepokorni roditeljima,
31 Nerazumni, nevere, neljubavni, neprimirljivi, nemilostivi.
32 A neki pravdu Božiju poznavši da koji to čine zaslužuju smrt, ne samo to čine, nego pristaju na to i onima koji čine.
Ako si intelektualac razumeces ove citate.
Pozdrav.