Dinosaurusi - delo bezboznika

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
jel znas ti sta je evolucija uopste ? Evoluija je teorija koja objasnjava raznovrznost zivota na zemlji koji je nastao od zajednickog pretka, ili tacnije LUCA ( last universal common ancestor )

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
Evo jedan video gde naucnici nisu licimeri [video]
[/video]
Preporucujem svima da pogledaju ali iskreno.

Pozdrav.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
jel znas ti sta je evolucija uopste ? Evoluija je teorija koja objasnjava raznovrznost zivota na zemlji koji je nastao od zajednickog pretka, ili tacnije LUCA ( last universal common ancestor )

kao sto si rekao jednom ima vise tih evolucija

faky nisi lepo okacio link

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
niko ni ne prica da je majmun evoluirao u coveka, ali sav zivot na zemlji deli zajednickog pretka, koje evolucije si ti svedok ?

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
Brate revolucije su bile i bice i ni jedno oruzje nemoze da pobedi meso! zapamti to!Ako mislis da si majmun to je tvoje pravao,ja licno nemislim i necu,ja sam stvoren i takav sam kakav jesam.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
evolucija coveka i prilagodjavanje u tatom vremenu na zemlji, pa kad pogledas ove klinke i to ti je evolucija, ja moje vremekad sam imao 13 14 god mogao sam da sanjam da imam sex, to je bilo bukvalno mesec dana pa tek onda poljubac dva meseca mozda neko hvatanje ali sex nema nista slabo xD pubertet je bio u 18god sad je u 14 i to je evolucija coveka
mada mi se iskreno ne svidja ta evolucija, kako god bilo vise bih prihvatio moje vreme

Natrag