Dinosaurusi - delo bezboznika

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
faky zasto slusas to kad si vec okacio clanak za koji ti je objasnjeno da je netacan u samom startu, to nije pitanje misljenja, znaci pise da ne postoje pozitivne mutacije, a one su POSMATRANE, zasto bi neko nastavio da cita uopste te kreacionisticke gluposti

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
faky zasto slusas to kad si vec okacio clanak za koji ti je objasnjeno da je netacan u samom startu, to nije pitanje misljenja, znaci pise da ne postoje pozitivne mutacije, a one su POSMATRANE, zasto bi neko nastavio da cita uopste te kreacionisticke gluposti

Brate ja kacim ozbilne stvari a ne slicice kako kaze infamus,za razliku od tebe!gde su tvoji argumenti cekam???

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
E gori ste od Adventista bre!!

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Mozda !nesto nije kako treba evo ponovo:
Pogledati obavezno!!

Pozdrav.

on je verovatno onaj 1% axaxaxaxaxa
ma ovo sto oni pricaju su budalastine
mi znamo da je nemoguce da se ljudski gen spoji sa zivotinjskim genom prirodnim putem, to moze samo u laboratoriji vestackim putem, kao sto to prave vestacki ( prave vestacki virus tipa pticiji svinjski itd) tako rade i druge stvari i poturaju ovim nesrecnicima a oni se primaju na prvu zato sto oni to vole da cuju

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ozbiljne stvari, kreacionizam je ozbiljna stvar, od kad to ?

dao sam ti vec argumente koji obaraju tvoj clanak na samom pocetku, jer da bi bio kreacionista ti moras da prekrsis bar jednu zapovest, a to je "ne lazi". Izneto je u clanku da ne postoje pozitivne mutacije koje daju nove informacije, to je smesna greska koju svaki geneticar zna, dobitak novih informacija usled pozitivne mutacije je posmatran dosta puta, tako da tvoj klip i clanak padaju u vodu na samom pocetku.
Okacio sam i klip na mekoj od prethodnih stranica u kojem kreacionista kaze to sto ovde pise, i naucnik mu objasni primer klasicnog dobitka novih informacija.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
mnogo cemo da verujemo toj nauci, koja kaze da je sida prirodna bolest da je pticiji svinjski grip, da su to prirodni gripovi
samo ti veruj u te budalastine sto ti poturaju ko zna sa kog dexter sajta ih i skidas

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
To je danasnje naucno znanje, koje dele svi naucnici jer su svi videli dokaze, i svakim testiranjem svaki se nada da ce dokazati da su drugi pogresili, jer tako se dobijaju nobelove nagrade i milioni, zato se svako otkrice testira bezbroj puta od vise razlicitih nezavisnih naucnih organizacija .

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
on je verovatno onaj 1% axaxaxaxaxa
ma ovo sto oni pricaju su budalastine
mi znamo da je nemoguce da se ljudski gen spoji sa zivotinjskim genom prirodnim putem, to moze samo u laboratoriji vestackim putem, kao sto to prave vestacki ( prave vestacki virus tipa pticiji svinjski itd) tako rade i druge stvari i poturaju ovim nesrecnicima a oni se primaju na prvu zato sto oni to vole da cuju
Brate Infomus! ako oni misle da su im dedovi,pradedovi bili (Majmuni) to je njihovo pravo onda su i oni majmuni,ja mislim da sam stvoren kao coveki i znam da su mi prci po rodoslovlju bili ljudi tj moj pra,pra,pra itd,su uvek bili ljudi.

Pitam ja njih zasto sam ja postao covek? a svi ostali majmuni ostase majmuni?zasto onaj majmun jede bananu a ja pijem pivo,rakiju,zasto onaj majmun ne proizvodi cigarete i ne pusi?zasto onaj majmun ne vozi avion,avtobus,motor?a jedva ih u cirkusu nauce bar nesto sa mnogo truda.
A covek od rodjenja vec pocine da govori,misli,njima netyreba covek a zivotinja !malo su se zeznuli Sam Bog je hteo da odeli zivotinju od coveka,a oni zele da BUDU BOGOVI i da od nas naprave majmune.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ma koji svi naucnici? o cemu pricas ti da li si svestan? koji 99% koji 1%? ja opet razumem da ti verujes u te budalastine i to je ok veruj u sta ti je volja, ali da mi podmeces neke budalastine kao neki dokaz a to nije d od dokaza, to stvarno ne razumem, i da mi pricas o svim naucnicima kako su potvrdili nesto kao, pa to samo govori o tebi i tvojim izmisljotinama koje stavljas ovede i koliko su one ozbiljne

Natrag