Dinosaurusi - delo bezboznika

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Videt ćemo, možda su u bajci.:D
Pa, ništa zato što nisu znali. Znao je Bog da će jednom doći neki ljudi koji će ih otkriti. Osim toga morali su izumrijeti. Inače, kako bi prvi ljudi s njima izišli na kraj? Haha, znao je Bog što radi.
Jeste, Bog je znao šta radi, samo iz nekog razloga nije svim generacijama ljudi podario jednaku pamet. Oni jadnici iz Isusovog vremena, mislili su da je Zemlja ravna ploča, koju drže nekakvi divovi:)

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Jeste, Bog je znao šta radi, samo iz nekog razloga nije svim generacijama ljudi podario jednaku pamet. Oni jadnici iz Isusovog vremena, mislili su da je Zemlja ravna ploča, koju drže nekakvi divovi:)

Vidiš, meni se baš tako čini dobro. To je evolucija. Čovjek je strahovito napredovao i Bog se tome veseli. Ljudi Isusovog vremena nisu mogli znati da je Zemlja okrugla, nisu bili u toj fazi jer sve na svijetu se odvija u fazama. I da su znali, što bi im to znanje vrijedilo?
Drugo, Bog je povjerio čovjeku brigu za zemlju i sva stvorenja, a ljudi je uništavaju. Gdje je tu pamet?
Nema je, uz sav čovjekov napredak i nauku.
Znaš u čemu je čovjek ostao isti? Onaj od prije 2000 g. i današnji. U svojoj iskonskoj potrebi da ljubi i bude ljubljen, a ta ljubav ne isključuje Boga, već naprotiv...
Eh, da ...nije Bog onom starom čovjeku dao manje pameti. Adam je morao biti inteligentan. Zar mu Bog nije povjerio da dade imena svim životinjama. Haha, što misliš da je bio blentav, sve bi životinje nazvao istim imenom. Haha, ajd, zdravo!

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Isabela, ako prihvatas cinjenicu evolucije kako onda i dalje verujes u adama ?

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ma kakav adam to su budalastine sz isto kao sto vi imate budalastine zajednickog pretka

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
infamous daj dokaze protiv najtestiranije teorije u nauci ili prestani da lupas u prazno :)

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
99% naucnika ne prihvata slicice, nego fosilne i genetske dokaze iz mnostva naucnih polja, i testiranje se ponavlja svaki dan svakim novim otkrivenim fosilom i genetskim testiranjem. Ti idi na primer kod naucnika koji prave lekove na osnovama evolucione teorije pa im reci da batale to jer su to samo slicice :D

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
samo se ti tesi za tih 99% necega, kao provo to nije nikakav dokaz, ja mogu da kazem da se 99% naucnika ne slaze sa tim 1% sto tvrde da imamo zajednickog pretka, samo se vi tesite to mogu da ti kazem, i ti se tesi i ovi sto tvrde da su od prasine nastali, jedno je sigurno u djubristu i blatu poroklo coveka necete naci

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nema cime ja da se tesim, nije evolucija moja vera koju ja branim, nego trenutno najtestiranija najjaca teorija u nauci, i to je cinjenica

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
pusti ti evoluciju kao evoluciju, ovde pricamo o zajednickom pretku, tacnije o budalastini o zajednickom pretku
ja nikad nisam ni sporio evoluciju

Natrag