U nedostatku argumenata okrećeš se vređanju. Pitam se kome ovo ide u korist....kada sopstveno verovanje ne umeš da odbraniš.
Decko ja sam tebi ne znam ni koliko puta postavljao pitanja, kako je covek mrtav posle smrti kad je Gospod vaskrsao, kad nam price o Lazaru i Bogatasu i prici o pokajniku koji bese raspet kraj Isusa jasno govore da covek ne umire. Ti nisi umeo da odgovoris nego si poceo napad sa drugog fronta sa jos nezrelijim pitanjima... Zaista ne postoji razlog zbog koga bi se sa tobom ubedjivao, jer si se pokazao i kakav si i u koga verujes, na zalost tvojoj dusi.
Jos jedna stvar, covek se ne uvredi kad drugi pricaju svasta o njemu, a te price nisu istinite, vec se uvredi onda kad su te price istinite i smetaju njegovoj savesti...
Drugo ja sam tebi odgovorio na sva pitanja i sve pokrepio stihovima iz Novoga zaveta, a ti samo trubis u prazno ignorisuci sve, tako da sam sa tobom zavrsio.
Dodato posle 14 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
@faky Ja nikoga nisam vredjao, vec neke ljude istina boli. Govoriti istinu, koja nekoga boli nije vredjanje vec realnost. Najgore od svega je to sto ja njemu nisam uputio ni jednu jedinu ruznu rec, kojom bi on mogao da se uvredi...
Ja ti rekoh Sveto pismo se ne cita tako da ono sto se nama svidi prihvatamo, a ono sto nam se ne svidja da obidjemo...
Po ko zna koji put pitam vas zasto vadite trn iz oka brata svoga, a brvno u oku svome ne pipate. Sta vama smetaju pravoslavni? Svako svoj krst nosi. Ljubomora, to je ono sto vas muci...
Poslednja izmena: