Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Upravo tako, upotrebila si pravo poređenje. Samo je pitanje da li verujemo Hristu, koji nam je obećao vaskrsenje....buđenje iz "sna".ne verujem da postoji raj i pakao,covek kada umre je isto kao kada spava ne zna za sebe ili kao kada dobijes anesteziju ... ja to tako zamisljam .. jednostavno ne verujem da postoji zagrobni zivot
Jeste, buđenje sa mozgom koga su raznijeli crvi!Upravo tako, upotrebila si pravo poređenje. Samo je pitanje da li verujemo Hristu, koji nam je obećao vaskrsenje....buđenje iz "sna".
Ako je Bog u mogućnosti jednom da stvori čoveka, Njemu nije nikakav problem da ga ponovo stvori.Jeste, buđenje sa mozgom koga su raznijeli crvi!
Nema Bog veze sa stvaranjem čovjeka. Stvar stoji obrnuto - čovjek je stvorio Boga! A bjelodano je da su i mene i i tebe stvorili naši očevi!Ako je Bog u mogućnosti jednom da stvori čoveka, Njemu nije nikakav problem da ga ponovo stvori.
Pa šta drugo da kažeš? To je vaša oprobana taktika. Kada nemate suvislog odgovora sukladnog zdravome razumu, odmah tu umiješate sotonu, masone, antihrista..., i na kraju "Božije davanje"! I to je sva vaša priča. Isto kao što je izmislio Boga, čovjek je izmislio i raj i pakao! To ti govori razum, ako ga ispravno upotrebljavaš! Ja, recimo, za razliku od ovih tvojih citata, nemam ništa protiv što ti živiš po "Božijem zakonu". Samo ti metaniši i dalje, ali nemoj podcjenjivati razum kod drugih ljudi koji ne vjeruju. Kad je o razumu riječ, postavio sam jedno pitanje o tome na termi: "Sveto pismo - Biblija", pa odgovori tamo ako imaš šta odgovoriti.Za jurivaka
sad znam iz cijeg si ti tima pravilno ti kazes bas sam to nedavno procitao na masonskim postovima citaj ovaj citat:
ZAPAMTITE BRAĆO, DEMONI: NAŠA FILOZOFIJA JE DA NIJE BOG STVORIO ČOVEKA, VEĆ ČOVEK BOGA.
NE DAJTE IM DA ŽIVE PO HRISTOVOM UČENJU I BOŽIJEM ZAKONU...
... ILI JE SA NAMA GOTOVO."
Jel si na to mislio.
Šta je, kada ti treba nauka, pozivaš se na njena dostigunća! Hoćeš evolucionističkom naukom da dokažeš ispravnost kreacionizma? Ma, ne ide to tako, čovječe!¨I uopšte otkriće DNK i njenih svojstava ni u čemu ne protvrječi teoriji o porijeklu vrsta. Naprotiv, samo potvrđuju kako se muitacijom gena može promijeniti (na bolje ili na gore) funkcija nekoga organa. Ali to nije tema. Tema je raj i pakao.Za jurivaka
ti tebra morao bi malo da se druzis sa bioinzinjerijom ili genoinzinjerijom sve informacije o stvaranju coveka se nalaze u DNK ili DNA, a nalazi se u jednom semenu svi znamo kojem da se neizrazavam sada naucno. Do pre jedno 20g i nauka nije znala o tome nista a sad DNK-DNA pobija svaku teoriju evolucije i ateizma a opravdava kreatora sveta tj boga zamisli da je darwin to mogo da vidi on bi zapalio svoje knjige ma tebra pojeo bi ih od sramote.
pogledacu tvoju temu.