Da Vam se ponudi prilika da radite u inostranstvu, da li bi napustili Srbiju?

Da Vam se ponudi prilika da radite u inostranstvu, da li bi napustili Sbiju?

• Da

Votes: 153 64,8%
  • Ne

Votes: 47 19,9%
  • Ne znam

Votes: 36 15,3%

• Total voters
    236
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
misli verovatno da bi otišao i tamo na sigurno ivanjuska a ima gde
ko hoće da ode taj će da ode ako želi a može da ode svako a to što smo mi ostali to je naša stvar
ja sam mogao bezbroj puta da odem al nisam ono bezbroj puta ovde je bilo bolje do 90-ih
prvi put sam hteo da odem pre 10god. za canadu pa kad smo videli svu papirologiju i šta nam traže poreklo para sto pizdarija moram sve da prodam da uplatim tamo na neki račun i još nije sigurno da ćeš dobiti vizu i ako dobiješ nije sigurno da ćeš moći da ostaneš pa ako odeš pa ne uspe vratiš se nemaš ništa imam rodbinu po celom svetu dolaze leti jedu banče za moj astal pokazuju mi neke slike šta imaju gde su bili na letovanju a još nijednom me nisu pozvali da ja jednom odem da jedem za njihov astal

Imam brate i ja takvu rodbinu,i to bliza rodbina,izgleda mi nije sudjeno da vidim svet,nisam ni pola Srbije obiso,a kamoli da pricam o Evropi...

Član
Učlanjen(a)
15.08.2009
Poruka
67
Ja ne bih, zato sto znam kako je tamo... Imaju oni vise od nas ali nemaju dusu. Ostajem ovde, sta da radim kada sam postala mazohista:))))

M24

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
54
cao

Naravno da bih otisla,cim bi mi se ukazala prilika.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Naravno da bih otisla,cim bi mi se ukazala prilika.

Da.cim bi mi se ukazala prilika.
A šta ti podrazumevaš pod tim "čim bi mi se ukazala prilika"??? Da li misliš da će doći neko iz te EU u tvoje selo/grad i skupljati "kandidate" po ulici? Šta to ti imaš što nemaju milioni emigranata, kakvo znanje, veštinu, bogatstvo, pa da ti "oni ukažu priliku"? Ili je ta "prilika" neki neočekivani novčani dobitak, bogata tetka iz Amerike, šta? Zašto tu priliku ne tražiš ovde, u svojoj zemlji? Imajte nešto u glavi ili rukama što drugi nemaju, ili nemaju u tolikoj meri, pa da vidite da li se i ovde "otvaraju sva vrata"! Uz fejsbuk, velikog brata i grand paradu nećete ništa naučiti...

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
49
čim tetka sa beverli hilsa rikne ja odo

:dance2::dance2::dance2:

ko želi da ode taj će da ode sreća u nesreći da nemora da plivamo ko kubanci ili afrikanci

Natrag