Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne mozes ovde toliko malo da radis koliko malo mogu da te plate,legalnim putem ne mozes da zivis ko covek...
Evo mog misljenja pa vi vidite.
Ja zivim u Italiji 11 godina,ozenjen sam i imam dvoje dece.Vozac sam i vozim od ponedeljka do petka za 2600 eura.Moji mesecni troskovi su:Stan 360,struja 110,gas 15,voda 30,grejanje 220,skola 80,obdaniste 90,odrzavanje zgrade 30,rata za kola 350.To su stalni troskovi plus jelo,obuca,odeca,tel.. pa vidite dali nesto ostaje ili ne...... Ja se ne zalim,imam kupljen stan u Srbiji idem na mora,planine svake godine a to pre toga kod nas nista nisam imao tako...............
Evo mog misljenja pa vi vidite.
Ja zivim u Italiji 11 godina,ozenjen sam i imam dvoje dece.Vozac sam i vozim od ponedeljka do petka za 2600 eura.Moji mesecni troskovi su:Stan 360,struja 110,gas 15,voda 30,grejanje 220,skola 80,obdaniste 90,odrzavanje zgrade 30,rata za kola 350.To su stalni troskovi plus jelo,obuca,odeca,tel.. pa vidite dali nesto ostaje ili ne...... Ja se ne zalim,imam kupljen stan u Srbiji idem na mora,planine svake godine a to pre toga kod nas nista nisam imao tako...............
Ajde da odgovorim u svoje ime, pošto imam osećaj da sam ovde prozvan, kao folirant koji bi otišao da "dobije priliku". Ako ta "prilika" podrazumeva neko neočekivano nasledstvo (nemoguće ali da odgovorim), otišao bih (najviše mesec dana, dok se sve sredi), pokupio lovu, prodao sve i zezao se ovde sa nečim što volim, privatni posao, neka laganica... Zbog posla, studija, bilo čega drugog ne bih, sigurno, jer me to ne privlači i nemam takvih ambicija!To pokusavam da objasnim nekima,koliko god da u Evropi ne cvetaju ruze,sigurno je 5 puta bolje nego ovde,nervira me sto se poneki foliraju ovde a svi bi otisli da dobiju priliku...