Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
gerakules: Bas tako sestro Izabeleta spedy ti je nesto kao Farisej,sadukej on misli ako drzi zakon da je najpravedniji iako biblija jasno govori da se zakonom ni jedno telo nece spasti.
Sve je meni jasno, a ne znam zašto njima nije.
I meni izgleda sve ovo njihovo mahanje s Biblijom i prijetnje izgledaju farizejski. Nije ni moje da ih sudim ineću, samo razmišljam... kad je isus činio čudesa, točnije izagnao nečistog duha, farizeji su rekli: Po Belzebulu ih izgovi... Kako to da su svi drugi mogli vidjeti Isusova čudesa i povjerovi u Njega, a farizeji ne? Zbog okorjelosti srca nije im dano da vide.
Za razliku od Katoličke i Pravoslavne Crkve koji su oduvijek njegovali liturgiju, molitvu, pristupali sakramentima, protesanti to nemaju. Oni čak nisu priznavali ni mistična iskustva, ne znaju što je tihovanje ni molitva mira...ali, zato znaju tumačiti Bibliju na svoj način. Nešto im fali...
Neka im Gospodin podari ono što im treba da progledaju, a i svakome od nas neka bude milostiv. Treba nam Božja snaga. Sve je uzdrmano i puno tjeskobe, a samo je u Bogu mir...
Može se znati cijela Biblija napamet, ali ono što Boga veseli i proslavlja je čisto srce.