Da svi budu jedno!

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
gerakules: Bas tako sestro Izabeleta spedy ti je nesto kao Farisej,sadukej on misli ako drzi zakon da je najpravedniji iako biblija jasno govori da se zakonom ni jedno telo nece spasti.

Sve je meni jasno, a ne znam zašto njima nije.
I meni izgleda sve ovo njihovo mahanje s Biblijom i prijetnje izgledaju farizejski. Nije ni moje da ih sudim ineću, samo razmišljam... kad je isus činio čudesa, točnije izagnao nečistog duha, farizeji su rekli: Po Belzebulu ih izgovi... Kako to da su svi drugi mogli vidjeti Isusova čudesa i povjerovi u Njega, a farizeji ne? Zbog okorjelosti srca nije im dano da vide.

Za razliku od Katoličke i Pravoslavne Crkve koji su oduvijek njegovali liturgiju, molitvu, pristupali sakramentima, protesanti to nemaju. Oni čak nisu priznavali ni mistična iskustva, ne znaju što je tihovanje ni molitva mira...ali, zato znaju tumačiti Bibliju na svoj način. Nešto im fali...
Neka im Gospodin podari ono što im treba da progledaju, a i svakome od nas neka bude milostiv. Treba nam Božja snaga. Sve je uzdrmano i puno tjeskobe, a samo je u Bogu mir...
Može se znati cijela Biblija napamet, ali ono što Boga veseli i proslavlja je čisto srce.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
David je bio gresnik ali ga je Bog voleo jer je imao cisto srce!Oni ne zele da vide!oni misle ako poste,jedu zelje,postuju subotu biti spaseni.Aovamio slave Hrista pa sta ce im Hrist ako mise da ce se spasiti zakonom a ne blagodacu,verom,nadom,miloscu Bozjom.

pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
11.03.2013
Poruka
98
Neće ni doći jer vas će prije izjesti zavist i mržnja.

Vi niste obični forumaši, već obični sektaši. Obojica. Sad ste bijesni? A zašto?
Što se ne slažemo s vama?
Nemate prema nikome poštovanja, pa ni uredniku. Ne možete komentirati, a kamoli kritizirati njegov rad. A vi još vrijeđate.

Čini mi se da vaša samovolja ne može još dugo potrajati...dosadili ste i drugima.

Bijesni, na koga!? Jasno je jedno, a to se dobro vidi,da ti iz petih žila lukavo pokušavaš nahuškati forumaše na kršćane. Prikazati kršćane za tamo neke sektaše i luđake. Istinu prikazati kao laž. A svijeto kao tamu. Jao onima koji tako čine. No, neće ti posa uspjeti.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Jasno je jedno, a to se dobro vidi,da ti iz petih žila lukavo pokušavaš nahuškati forumaše na kršćane. Prikazati kršćane za tamo neke sektaše i luđake.

:lol:

Još reci da sam s tim ciljem otvorila i ovu temu: Da svi budu jedno!
Na koje kršćane? Velika je razlika biti kršćanin i nazivati se kršćaninom. Ti si spedyjev pajdaš, zar ne? Pozvao te na forum? Pa, lijepo.
:)

Kad ste već tu, onda imaj na umu da smo mi ozbiljni, MI- katolici i pravoslavci, pa ćete i dobiti ozbiljne odgovore na te vaše šarolike protestanske priče. Vi imate "proroka", "naučitelja" i samozvanih tumača više nego vjernika. I ne znate drugo nego prijetiti s obdržavanjem subote. Ih, a to ti je kao da udaraš u tamburu s jednom žicom. Dosadno, brate.

I nitko vas ne šljivi, osim adventiste kad je riječ o suboti. Ali, ta ljubav kratko traje, jer ih spedy napada zbog tobožnje sveze s isusovcima. I tako...film se neprestano vrti.
Kad shvatite i prihvatite da ste (ti i spedy) samostalni igrači i da nitko ne dijeli vaše mišljenje ni vaš zbrčkani nauk, bit će vam lakše i nećete biti bijesni.

Ako nisam u pravu i ako vas netko od forumaša podržava u zabludama, neka napiše, ali dosada takvog kršćanina na forumu nije bilo.

Član
Učlanjen(a)
11.03.2013
Poruka
98
Ma naravno da temu nisi tek tako slučajno otvorila. Koja je svrha teme. da svi budu jedno?
Ne. nećete Vi biti Jedno jer se ne držite Zakona, kako kad ne vjerujete u Isusa, odnosno u Isusove Riječi. Isus je govorio da je Jedan Bog, sve piše kroz Evanđenja, a i u knjigama Starog Zavjeta.
Tko je Spedy, neznam. Tako da me nije mogao pozvati na forum. Žišku!? i Što sad, kaj te muči? Ali znam da je Kršćanin, jer se drži Zakona i vjere Isusove, vjere po Bibliji. Kršćani nemaju crkvu od kamenja i morta jer Kristova Crkva su pravi kršćani. I Krist poznaje svoje i čuva svoje.

Nitko tebi ne prijeti Subotom, paće Bog te poziva u svoje okrilje u svoju zaštitu. Da, mu budeš sluškinja. I ne samo tebe već sve ljude na planeti koji su u zabludi i neznanju. Ljudi pojma nemaju da je svaki metar ove Zemlje začarano tlo. I samo Biblija i Bog mogu sačuvati čovjeka. Subota je čovjeku data na blagodat, život i odmor. Ona je Pečat i vrhunac Božjeg stvaralačkog genija. Nitko nije kao Bog niti je Njemu ravan. Subotom je drugačija frekvencija. Smirenija. Čovjek se osjeća ugodinije taj dan. Kada zaboravlja na sve uobičajne poslove i u miru proućava Bibliju i upućuje svoje molitve i misli k Stvoritelju.
Pripremljena hrana onima koji je kuhaju ne kvari se toliko subotom kao običnim danima. To dobro znaju oni koji drže Subote. Kada su Židovi u pustinji dobivali manu. Skupljali su je svaki dan osim subote. u petak su skupili duplo da im bude u subotu. A mana se nije pokvarila kao običnih dana kada se je usmrdjela i ucrvila.

Znaš i Isusa su proganjali i kakvim ga pogrdnim riječima obasipali, kad je govorio narodu Istine. Kako Njega tako će i Njegove učenice i sluge.

Živjela

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@izabela
ako ti ne vjeruješ
ili
nemožeš shvatiti da crkvu adventističku danas vode jezuiti
kao i gotovo sve druge crkve osim prave Kristove crkve
to je tvoja stvar, iliti problem

ne napadam ja nikoga, nego javno govorim ono što mislim
jer
idolopoklonička rimokatolička religija još uvijek nije uspjela zabraniti slobodu savjesti

rekao sam i ne porekao da se vi svi ujedinjujete u ekumeni na samo jednoj glavnoj platformi
NEPOŠTIVANJE Božjeg Zakona

vrijeme Božje milosti još uvijek traje, Krist još uvijek poziva,
još uvijek nije prekasno da se ljudi preobrate i spase

pitanje ostaje
hočete li vi ljudi prepoznati Kristov glas koji govori preko svojih slugu

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
:lol:

Još reci da sam s tim ciljem otvorila i ovu temu: Da svi budu jedno!
Na koje kršćane? Velika je razlika biti kršćanin i nazivati se kršćaninom. Ti si spedyjev pajdaš, zar ne? Pozvao te na forum? Pa, lijepo.
:)

Kad ste već tu, onda imaj na umu da smo mi ozbiljni, MI- katolici i pravoslavci, pa ćete i dobiti ozbiljne odgovore na te vaše šarolike protestanske priče. Vi imate "proroka", "naučitelja" i samozvanih tumača više nego vjernika. I ne znate drugo nego prijetiti s obdržavanjem subote. Ih, a to ti je kao da udaraš u tamburu s jednom žicom. Dosadno, brate.

I nitko vas ne šljivi, osim adventiste kad je riječ o suboti. Ali, ta ljubav kratko traje, jer ih spedy napada zbog tobožnje sveze s isusovcima. I tako...film se neprestano vrti.
Kad shvatite i prihvatite da ste (ti i spedy) samostalni igrači i da nitko ne dijeli vaše mišljenje ni vaš zbrčkani nauk, bit će vam lakše i nećete biti bijesni.

Ako nisam u pravu i ako vas netko od forumaša podržava u zabludama, neka napiše, ali dosada takvog kršćanina na forumu nije bilo.

Ja ih licno ne podrzavam niti cu!ta njihova arijevska nauka je smrt za hriscana,ali mi je iteresantno od kuda se radjaju takvi bre antihristi?Muslimani su barem iskreni,oni se obrezuju,drze zakon i ne priznaju Hrista za Sina Bozjeg-Boga i mogu da ih razumem ali Hriscane koji ne priznaju da se Bog ovaplotio i postao covek nemogu razumeti,jer ga nisu svoji razumeli (Jovan 1:[SUP]10[/SUP] Na svetu beše, i svet kroza Nj posta, i svet Ga ne pozna. [SUP]11[/SUP] K svojima dođe, i svoji Ga ne primiše.)

Svi su oni antihristi,a posebno Mihajlovci znaju oni sta ja imam u vidu.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Ja ih licno ne podrzavam niti cu!ta njihova arijevska nauka je smrt za hriscana,ali mi je iteresantno od kuda se radjaju takvi bre antihristi?Muslimani su barem iskreni,oni se obrezuju,drze zakon i ne priznaju Hrista za Sina Bozjeg-Boga i mogu da ih razumem ali Hriscane koji ne priznaju da se Bog ovaplotio i postao covek nemogu razumeti,jer ga nisu svoji razumeli (Jovan 1:[SUP]10[/SUP] Na svetu beše, i svet kroza Nj posta, i svet Ga ne pozna. [SUP]11[/SUP] K svojima dođe, i svoji Ga ne primiše.)

Svi su oni antihristi,a posebno Mihajlovci znaju oni sta ja imam u vidu.

Pozdrav od Gere.

Kad cete da shvatite da je njihova cilj unizenje Hrista?pa zar sam Hrist nije kazao:nemojte misliti da ce vas zbog mene voleti?kako su postupili samnom i s vama ce! za jedno IME Moje ce vas ubijati.Razgovor zavrsen.

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Subotom je drugačija frekvencija. Smirenija. Čovjek se osjeća ugodinije taj dan. Kada zaboravlja na sve uobičajne poslove i u miru proućava Bibliju i upućuje svoje molitve i misli k Stvoritelju.

Sad naučih nešta novo. Subotom se emituje posebno svemirsko zračenje koji ima blatotvorno dejstvo na organizam.Baš bih voleo da vidim adventistu kako bi reagovao kad bi mu neko namestio lažni kalendar i izloži se toj blagodati u utorak misleći da je subota.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

U pogledu Subote nije u pitanju nikakvo zracenje ili osecanja koja su proizvod covekove subjektivnosti.

Bog je Subotu okruzio posebnim vidom blagoslova, i svako ko ulazi u pocinak svakog Subotnjeg dana on ulazi u jedno sveto vreme koje je Bog odredio samo za sebe i coveka koga je stvorio, za jedan poseban blizak susret sa njim.
Covek ove Bozje blagoslove prima svake Subote, a to ne podrazumeva samo osecanje, vec tada covek dozivljava jednu novu blagoslovenu zajednicu sa Bogom, sve u coveku je okrenuto ljubavi prema Bogu i proslavljanju njega kao tvorca svega vidljivog i nevidljivog.

Zato Subota na neki nacin ima vanvremenski karakter, jer covek tada izlazi iz svakodnevnog kruga vremena i onoga sto smatra svojim svakodnevnim bivstvovanjem u vremenu okruzenom svakodnevnim poslovima, brigama, problemima, itd, itd, i kroz posebnu zajednicu sa Bogom ostavljanjem svakodnevnih poslova, on se potpuno posvecuje duhovnim aktivnostima u crkvi zajedno sa bracom, ili van nje.

Poslednja izmena:
Natrag