Da svi budu jedno!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vec je objasnjeno.
Isus je Bog koji se ponizio i preuzeo na sebe ljudsko telo.
Isus je Bog spasitelj, mnogo puta su dati biblijski dokazi - preko kojih ti namerno prelazis.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Vec je objasnjeno.
Isus je Bog spasitelj
, mnogo puta su dati biblijski dokazi - preko kojih ti namerno prelazis.

Pitanje je bilo:

Da li možeš Pojasniti šta je Isus i ko je taj Bog koga ovde pominješ?
Kako vidimo nisi pojasnio samo tvrdiš da si to obijasnio, tako?

Laodikeja, Laodikeja šta ti misliš ako ovde našišeš da "svinje lete" neko će tebi verovati?
Ja ću ti dokazati da grešiš! Prvo mi kaži dal ovo piše i u tvoju bibliju:

Isa. 43,11.Ja sam, ja sam Gospod, i osim mene nema spasitelja.
Laodikeja sad ti meni kaži da li je i tebi Biblija Autoriter?
A ako ti je autoriter onda mi pojasni koji je to taj Gospod "osim koga nema spasitelja"
Ili ti misliš da je sama sebi kontradiktorna?

Kažeš:

A ja ti tražim Biblijski stih gde je tako napisano? Hoču da proverim da nisi u jednu od ove dve kategorije:

To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji.
To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima.

Imaš stih? ili nemaš stih? da znamo sa kim imamo posla.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Hajde da vidimo ko je taj Bog spasitelj za koga svedocis:

BOG STAROGA ZAVETA ( Jhwh ili Elohim ) JE SPASITELJ:

21. Psalam 088
(Knjige Staroga zaveta/Psalmi Davidovi)
Gospode Bože, Spasitelju moj, danju vičem i noću pred Tobom. 88:2 Nek izađe preda Te molitva moja, prigni uho svoje k jauku mom; 88:3 Jer je duša moja puna jada, i život se moj primače paklu. 88:4 Izjednačih ...

22. Psalam 085
... svog. 85:4 Povrati nas Bože, Spasitelju naš, prekini srdnju svoju na nas. 85:5 Zar ćeš se doveka gneviti na nas, i protegnuti gnev svoj od kolena na koleno? 85:6 Zar se nećeš povratiti i oživeti nas, ...

23. Psalam 079
... bezakonja naša, već pohitaj da nas presreteš milosrđem svojim, jer smo veoma ološali. 79:9 Pomozi nam, Bože, Spasitelju naš, radi slave imena svog, izbavi nas i očisti od greha naših radi imena svog. ...

24. Psalam 068

... protive da ovde nastavaš, Gospode Bože! 68:19 Blagosloven Gospod svaki dan! Ako nas ko pretovara, Bog nam pomaže. 68:20 Ovaj je Bog naš Bog Spasitelj, u vlasti su Gospodu vrata smrtna. 68:21 Gospod ...

25. Psalam 065

... onome koga izabiraš i primaš, da živi u dvoru Tvom! Nasitićemo se dobrom doma Tvog, svetinjom crkve Tvoje. 65:5 Divno nam odgovaraš po pravdi svojoj, Bože, Spasitelju naš, uzdanico svih krajeva zemaljskih, ...

26. Psalam 051

... od mene. 51:12 Vrati mi radost spasenja svog, i duh vladalački neka me potkrepi. 51:13 Naučiću bezakonike putevima Tvojim, i grešnici k Tebi će se obratiti. 51:14 Izbavi me od krvi, Bože, Bože, Spasitelju ...

27. Psalam 043

... Bože moj! 43:5 Što si klonula, dušo moja, i što si žalosna? Uzdaj se u Boga; jer ću Ga još slaviti, Spasitelja mog i Boga mog. ...

28. Psalam 042

... si žalosna? Uzdaj se u Boga; jer ću Ga još slaviti, Spasitelja mog i Boga mog. 42:6 Klonula je u meni duša zato što Te pominjem u zemlji jordanskoj, na Ermonu, na gori maloj. 42:7 Bezdana bezdanu doziva ...

29. Psalam 038

... 38:20 Koji mi vraćaju zlo za dobro, neprijatelji su mi zato što sam pristao za dobrim. 38:21 Nemoj me ostaviti, Gospode, Bože moj! Nemoj se udaljiti od mene. 38:22 Pohitaj u pomoć meni, Gospode, Spasitelju ...

30. Psalam 027

... moj; nemoj me odbiti, i nemoj me ostaviti, Bože, Spasitelju moj! 27:10 Jer otac moj i mati moja ostaviše me; ali Gospod neka me prihvati. 27:11 Uputi me, Gospode, na put svoj i vodi me pravom stazom ...

31. 2Sam. Glava 22

(Knjige Staroga zaveta/Druga knjiga Samuilova)

... u Njega ću se uzdati, Štit moj i Rog spasenja mog, Zaklon moj i Utočište moje, Spasitelj moj, koji me izbavlja od sile. 22:4 Prizivam Gospoda, koga valja hvaliti, i opraštam se neprijatelja svojih. 22:5 ...

ISUS JE SPASITELJ:

4. 2 Tim. Glava 01
(Knjige Novoga zaveta/Timoteju poslanica druga)
... se pokaza u dolasku Spasitelja našeg Isusa Hrista, koji raskopa smrt, i obasja život i neraspadljivost jevanđeljem; 1:11 Za koje sam ja postavljen apostol i učitelj neznabožaca. 1:12 Zaradi kog uzroka ...

7. Filib. Glava 03
(Knjige Novoga zaveta/Filibljanima poslanica)
... trbuh, i slava u sramu njihovom, koji zemaljski misle. 3:20 Jer je naše življenje na nebesima, otkuda i Spasitelja očekujemo Gospoda svog Isusa Hrista, 3:21 Koji će preobraziti naše poniženo telo da .

2. 2 Pet. Glava 02
(Knjige Novoga zaveta/Druga poslanica apostola Petra)
... Gospoda i spasa našeg Isusa Hrista, pa se opet zapletu u njih i budu nadvladani, bude im poslednje gore od prvog; 2:21 Jer im beše bolje da ne poznaše puta pravde, negoli kad poznaše da se vrate natrag ...

3. 2 Pet. Glava 01
Od Simona Petra, sluge i apostola Isusa Hrista, onima što su primili s nama jednu časnu veru u pravdi Boga našeg i spasa Isusa Hrista: 1:2 Blagodat i mir da vam se umnoži poznavanjem Boga i Hrista Isusa ...

4. 1 Pet. Glava 03
(Knjige Novoga zaveta/Prva poslanica apostola Petra)
... 3:20 Koji nekad ne hteše da slušaju kad ih očekivaše Božije trpljenje u vreme Nojevo, kad se građaše kovčeg, u kome malo, to jeste osam duša, ostade od vode. 3:21 Za spomen toga i nas sad spasava krštenje, ...

5. Titu Glava 03
(Knjige Novoga zaveta/Titu poslanica)
... Spasa našeg Boga, 3:5 Ne za dela pravedna koja mi učinismo, nego po svojoj milosti spase nas banjom prerođenja i obnovljenjem Duha Svetog, 3:6 Kog izli na nas obilno kroz Isusa Hrista Spasitelja našeg, ...

6. Titu Glava 02
... 2:11 Jer se pokaza blagodat Božja koja spasava sve ljude, 2:12 Učeći nas da se odreknemo bezbožnosti i želja ovog sveta, i da pošteno i pravedno i pobožno poživimo na ovom svetu, 2:13 Čekajući blaženu ...

7. Titu Glava 01
... reč svoju propovedanjem, koje je meni povereno po zapovesti Spasitelja našeg Boga, 1:4 Titu, pravom sinu po veri nas obojice, blagodat, milost, mir od Boga Oca i Gospoda Isusa Hrista, Spasa našeg. 1:5 ...

8. 1 Tim. Glava 01
(Knjige Novoga zaveta/Timoteju poslanica prva)
Od Pavla, apostola Isusa Hrista, po zapovesti Boga, Spasa našeg i Gospoda Isusa Hrista, nada našeg, 1:2 Timotiju, pravom sinu u veri, blagodat, milost, mir od Boga Oca našeg i Hrista Isusa, Gospoda našeg. ...

Prema tome, kontekst je jasan, Gospod Isus Hristos je najavljen u starom zavetu kao Bog spasitelj, on je Bog staroga zaveta Jhwh ili Elohim.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
Prema tome, kontekst je jasan, Gospod Isus Hristos je najavljen u starom zavetu kao Bog spasitelj, on je Bog staroga zaveta Jhwh ili Elohim.

izvini sto upadam u vas razgovor , ali to nije jedna ista osoba Otac je Otac a Sin je podlozan Ocu tako da to nije ista osoba kako ti tvrdis (Jehova je Isus) , Isus je sin i nizeg je ranga tako da Otac njega salje i za koga kaze da je njegov sluga , da su oni istog ranga ne bi onda jedan nazvao drugog slugom.
Iza 42:1-7
Evo sluge mojega, kojega podupirem, izabranika mojega, koji je po volji duše moje! U njega sam stavio duh svoj, on će donijeti pravdu narodima. 2 Neće vikati niti podizati glas svoj, neće se glas njegov čuti na ulici. 3 Trsku zgaženu neće slomiti i stijenj što tinja neće ugasiti. U istinoljubivosti svojoj pravdu će donijeti. 4 Neće posustati niti će se umoriti dok na zemlji ne uspostavi pravdu. Otoci će čekati zakon njegov.
5 Ovako kaže pravi Bog, Jehova, Stvoritelj nebesa, onaj koji ih je razastro, onaj koji je rasprostro zemlju i rod njezin, onaj koji daje dah narodu što je na njoj i duh onima što hodaju njome: 6 “Ja, Jehova, pozvao sam te u pravdi i čvrsto sam te za ruku uzeo. Čuvat ću te i postavit ću te za savez narodu, za svjetlo narodima, 7 da otvoriš oči slijepima, da izvedeš zatočenike iz tamnice, iz zatvora one koji sjede u tami.

Povrh toga, nakon Isusovog krštenja začuo se glas s neba koji je rekao: “Ovo je Sin moj, ljubljeni, koji mi je po volji!” Čiji je to bio glas? Isusov? Naravno da ne! Bio je to Božji glas. Iz toga se jasno vidi da je Isus bio Božji Sin, a ne Bog, kako to mnogi tvrde.

U MATEJU 4:1 izvještava se da je Isusa ‘kušao Đavo’. Nakon što je Isusu pokazao “sva kraljevstva svijeta i njihovu slavu”, Sotona mu je rekao: “Sve ću ti ovo dati ako padneš i izvršiš prema meni čin obožavanja” (Matej 4:8, 9, NS). Sotona je pokušao navesti Isusa na nelojalnost prema Bogu.
Ali, kakva bi to kušnja lojalnosti bila da je Isus bio Bog? Može li se Bog sam protiv sebe pobuniti? Ne može, ali anđeli i ljudi mogu se protiv Boga pobuniti, a to su i učinili. Iskušavanje Isusa imalo je smisla jedino ako on nije bio Bog, nego individua za sebe sa slobodnom voljom; on je, kao neki anđeo ili čovjek, mogao biti nelojalan da je to želio.
S druge strane, nezamislivo je da bi Bog mogao zgriješiti i biti nelojalan sam prema sebi. “Njegova djelatnost je savršena... Bog vjernosti... pravedan je on i čestit” (5. Mojsijeva 32:4, NS). Prema tome, da je Isus bio Bog, ne bi mogao biti iskušavan (Jakov 1:13).
Budući da Isus nije bio Bog, mogao je postati nelojalanim. Međutim, on je ostao vjeran, rekavši: “Odlazi, Sotono! Jer stoji napisano: ‘Jehovu, svog Boga, moraš obožavati i jedino njemu prinositi svetu službu’” (Matej 4:10, NS).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
Kad je bio na Zemlji, Isus nikad nije tvrdio da je nešto više od Sina Božjeg. Osim toga, Krist je rekao: “Otac je moj veći od mene” (Ivan 14:28, NW).
Pavao je naveo razliku između Jehove i Isusa kad je rekao: “Mi nemamo nego jednoga Boga, Oca, od koga sve dolazi i za koga postojimo, i jednoga Gospodina, Isusa Krista, po komu postoji sve i po komu postojimo također i mi” (1. Korinćanima 8:6, St). Pavao je također rekao: “Vi ste Kristovi, a Krist je Božji” (1. Korinćanima 3:23, St). Zaista, kao što kršćani pripadaju svom Gospodaru, Isusu Kristu, tako i on pripada svom Poglavaru, Jehovi Bogu.

Međutim, ne dokazuju li Isusova čuda da je on bio Bog-čovjek? Ne, jer su Mojsije, Ilija, Elizej, apostoli Petar i Pavao i drugi činili čuda mada nisu bili Bogovi-ljudi (2. Mojsijeva 14:15-31; 1. Carevima 18:18-40; 2. Carevima 4:17-37; Djela apostolska 9:36-42; 19:11, 12). Poput njih, Isus je bio čovjek koji je činio čuda pomoću sile koju mu je udijelio Bog (Luka 11:14-19).

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305

BOG STAROGA ZAVETA ( Jhwh ili Elohim ) JE SPASITELJ:

21. Psalam 088
Gospode Bože, Spasitelju moj, danju vičem i noću pred Tobom. 88:2 Nek izađe preda Te molitva moja, prigni uho svoje k jauku mom; 88:3 Jer je duša moja puna jada, i život se moj primače paklu. 88:4 Izjednačih ...

22. Psalam 085
... svog. 85:4 Povrati nas Bože, Spasitelju naš, prekini srdnju svoju na nas. 85:5 Zar ćeš se doveka gneviti na nas, i protegnuti gnev svoj od kolena na koleno? 85:6 Zar se nećeš povratiti i oživeti nas, ...

23. Psalam 079
... bezakonja naša, već pohitaj da nas presreteš milosrđem svojim, jer smo veoma ološali. 79:9 Pomozi nam, Bože, Spasitelju naš, radi slave imena svog, izbavi nas i očisti od greha naših radi imena svog. ...

24. Psalam 068

... protive da ovde nastavaš, Gospode Bože! 68:19 Blagosloven Gospod svaki dan! Ako nas ko pretovara, Bog nam pomaže. 68:20 Ovaj je Bog naš Bog Spasitelj, u vlasti su Gospodu vrata smrtna. 68:21 Gospod ...

25. Psalam 065

... onome koga izabiraš i primaš, da živi u dvoru Tvom! Nasitićemo se dobrom doma Tvog, svetinjom crkve Tvoje. 65:5 Divno nam odgovaraš po pravdi svojoj, Bože, Spasitelju naš, uzdanico svih krajeva zemaljskih, ...

26. Psalam 051

... od mene. 51:12 Vrati mi radost spasenja svog, i duh vladalački neka me potkrepi. 51:13 Naučiću bezakonike putevima Tvojim, i grešnici k Tebi će se obratiti. 51:14 Izbavi me od krvi, Bože, Bože, Spasitelju ...

27. Psalam 043

... Bože moj! 43:5 Što si klonula, dušo moja, i što si žalosna? Uzdaj se u Boga; jer ću Ga još slaviti, Spasitelja mog i Boga mog. ...

28. Psalam 042

... si žalosna? Uzdaj se u Boga; jer ću Ga još slaviti, Spasitelja mog i Boga mog. 42:6 Klonula je u meni duša zato što Te pominjem u zemlji jordanskoj, na Ermonu, na gori maloj. 42:7 Bezdana bezdanu doziva ...

29. Psalam 038

... 38:20 Koji mi vraćaju zlo za dobro, neprijatelji su mi zato što sam pristao za dobrim. 38:21 Nemoj me ostaviti, Gospode, Bože moj! Nemoj se udaljiti od mene. 38:22 Pohitaj u pomoć meni, Gospode, Spasitelju ...

30. Psalam 027

... moj; nemoj me odbiti, i nemoj me ostaviti, Bože, Spasitelju moj! 27:10 Jer otac moj i mati moja ostaviše me; ali Gospod neka me prihvati. 27:11 Uputi me, Gospode, na put svoj i vodi me pravom stazom ...

31. 2Sam. Glava 22

(Knjige Staroga zaveta/Druga knjiga Samuilova)

... u Njega ću se uzdati, Štit moj i Rog spasenja mog, Zaklon moj i Utočište moje, Spasitelj moj, koji me izbavlja od sile. 22:4 Prizivam Gospoda, koga valja hvaliti, i opraštam se neprijatelja svojih. 22:5 ...

ISUS JE SPASITELJ:

4. 2 Tim. Glava 01
(Knjige Novoga zaveta/Timoteju poslanica druga)
... se pokaza u dolasku Spasitelja našeg Isusa Hrista, koji raskopa smrt, i obasja život i neraspadljivost jevanđeljem; 1:11 Za koje sam ja postavljen apostol i učitelj neznabožaca. 1:12 Zaradi kog uzroka ...

7. Filib. Glava 03
(Knjige Novoga zaveta/Filibljanima poslanica)
... trbuh, i slava u sramu njihovom, koji zemaljski misle. 3:20 Jer je naše življenje na nebesima, otkuda i Spasitelja očekujemo Gospoda svog Isusa Hrista, 3:21 Koji će preobraziti naše poniženo telo da .

2. 2 Pet. Glava 02
... Gospoda i spasa našeg Isusa Hrista, pa se opet zapletu u njih i budu nadvladani, bude im poslednje gore od prvog; 2:21 Jer im beše bolje da ne poznaše puta pravde, negoli kad poznaše da se vrate natrag ...

3. 2 Pet. Glava 01
Od Simona Petra, sluge i apostola Isusa Hrista, onima što su primili s nama jednu časnu veru u pravdi Boga našeg i spasa Isusa Hrista: 1:2 Blagodat i mir da vam se umnoži poznavanjem Boga i Hrista Isusa ...

4. 1 Pet. Glava 03
(Knjige Novoga zaveta/Prva poslanica apostola Petra)
... 3:20 Koji nekad ne hteše da slušaju kad ih očekivaše Božije trpljenje u vreme Nojevo, kad se građaše kovčeg, u kome malo, to jeste osam duša, ostade od vode. 3:21 Za spomen toga i nas sad spasava krštenje, ...

5. Titu Glava 03
... Spasa našeg Boga, 3:5 Ne za dela pravedna koja mi učinismo, nego po svojoj milosti spase nas banjom prerođenja i obnovljenjem Duha Svetog, 3:6 Kog izli na nas obilno kroz Isusa Hrista Spasitelja našeg, ...

6. Titu Glava 02
... 2:11 Jer se pokaza blagodat Božja koja spasava sve ljude, 2:12 Učeći nas da se odreknemo bezbožnosti i želja ovog sveta, i da pošteno i pravedno i pobožno poživimo na ovom svetu, 2:13 Čekajući blaženu ...

7. Titu Glava 01
... reč svoju propovedanjem, koje je meni povereno po zapovesti Spasitelja našeg Boga, 1:4 Titu, pravom sinu po veri nas obojice, blagodat, milost, mir od Boga Oca i Gospoda Isusa Hrista, Spasa našeg. 1:5 ...

8. 1 Tim. Glava 01
(Knjige Novoga zaveta/Timoteju poslanica prva)
Od Pavla, apostola Isusa Hrista, po zapovesti Boga, Spasa našeg i Gospoda Isusa Hrista, nada našeg, 1:2 Timotiju, pravom sinu u veri, blagodat, milost, mir od Boga Oca našeg i Hrista Isusa, Gospoda našeg. ...

Halo Laodikeja, pa zar u tu tvoju bibiliju nije zapisano da je naš Bog i Otac YHWH svog prvorodnog sina postavio za "Suvlasnika i za Suvladara" ?
Zar u tu tvoju bibliju ne piše da je "NAŠ" ne vaš! vi neke druge bogove imate. Nego da je naš Bog i Otac predao baš sve u ruke jedinorodnog sina? Ima li takav pasus i u tu tvoju bibliju?

Kolega Laodikeja, pojasni ti meni da li osim svemogućeš večnog Boga Sina imaš još neke Bogove? Jednostavno pitanje tako?

Još bolje, da ja to tebi pojednostavim pitanje: Da li osim Boga Isusa ti nemaš duge Bogove?

Nikad nećeš ko čovek odgovoriti! zašto? zato što znaš da ćeš sam sebi rušiti veru.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Prijatelju, ti si svoju veru vec srusio i osramotio, jer sve vreme lazes govoreci da na nesto nije odgovoreno i ako jeste.
Hriscanin se tako ne ponasa.

Ja nemam druge Bogove vec jednog koji se otkriva u tri licnosti - Oca, Sina i Svetoga Duha.

Ako stari zavet kaze da je Bog Jhwh spawsitelj, i da ce on poloziti svoj zivot i biti proboden na krstu, a u novom zavetu vidimo da je to Isus, onda je tu sve jasno, da je Isus jedna od licnosti Boga koga u starom zavetu poznajemo kao Jhwh ili Elohim.

Isus je Jhwh zajedno sa Ocem i Svetim Duhom.

Jos jedan biblijski primer dat u kontekstu potvrdjuje da je Bog starog zaveta Jhwh sam Gospod Isus Hristos.

U starom, zavetu Bog Jhwh ili Elohim je nazvan stenom iz koje su Izrailjci pili vodu u pustinji.
Apostol Pavle govoreci o ovom dogadjaju kaze da je ta stena bila hristos, sto znaci da je Isus Bog staroga zaveta Jhwh ili Elohim.

"Jer ću javljati ime Gospodnje; veličajte Boga našeg.
ON JE STENA NASA, jer su svi putevi Njegovi pravda; Bog je veran, bez nepravde; pravedan je i istinit" ( 5 Mojsijeva 32. 3 - 4 )

"Ali neću vam zatajiti, braćo, da očevi naši svi pod oblakom biše, i svi kroz more prođoše;
I svi se u Mojsija krstiše u oblaku i moru;
I svi jedno jelo duhovno jedoše;
I svi jedno piće duhovno piše; jer pijahu od duhovne stene koja iđaše za njima: A STENA BESE HRISTOS" ( 1 Korincanima 10. 1 - 10 )

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Prijatelju, ti si svoju veru vec srusio i osramotio, jer sve vreme lazes govoreci da na nesto nije odgovoreno i ako jeste.
Hriscanin se tako ne ponasa.

Ja nemam druge Bogove vec jednog koji se otkriva u tri licnosti - Oca, Sina i Svetoga Duha.

Ako stari zavet kaze da je Bog Jhwh spawsitelj, i da ce on poloziti svoj zivot i biti proboden na krstu, a u novom zavetu vidimo da je to Isus, onda je tu sve jasno, da je Isus jedna od licnosti Boga koga u starom zavetu poznajemo kao Jhwh ili Elohim.

Isus je Jhwh zajedno sa Ocem i Svetim Duhom.

Kolega Laodikeja tebe su Adventisti mnogo razmazili! Ti kad kažeš topla voda svi Adventisti skaču u bunar bez razmišljanja, tako.

Kolega ako ti nešto kažeš a to što kažeš ničim nisi podupro, džaba ti kažeš to ti je ko uz vetar. Imaš li ti koji dokaz za to što si ti do sada odgovorio, kako ja vidim svi korisnici foruma ti isto zameraju "odgovaraš jer imaš mnogo dezinformacija" čas vako čas nako kako ti kad zatreba.

Nego što nisi mi dostavio pasus da ja vidim ono što si ti meni odgovorio da tvoj Adventistički Bog nije JEDAN i JEDINI nego TROJEDAN, TRI u jedan ali jedan sa tri lica. Imaš li ti koje dokaze za to što ti ovde odgovoriš, ja tvrdim da ih ti nemaš nego izmišljaš, oduzimaš od Božije reči i dodaješ tvoju filozofiju po tvom učitelju Tertullianu.

Tebi Laodikeja i Isus da ovog momenta siđe i kaže da izmišljaš i prekrajaš Božije reči ti kakav si bi s njim raspravljao.

Kolega Laodikeja, pojasni ti meni da li osim svemogućeš večnog Boga Sina imaš još neke Bogove? Jednostavno pitanje tako?
Još bolje, da ja to tebi pojednostavim pitanje: Da li osim Boga Isusa ti nemaš duge Bogove?

Na ova pitanja nisi odgovorio nit ćeš kad odgovoriti!
To je to što ti ruši veru učitelja Tertulliana filozofa.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vec odgovorih - ja nemam druge Bogove vec jednog koji se otkriva u tri licnosti - Oca, Sina i Svetoga Duha.

Ti nisi odgovorio na postavljene dokaze da je u starom zavetu Jhwh stena i spasitelj, a u novom da je to Hristos, sto znaci da je Hristos Jhwh koji je najavljen u starom zavetu kao stena i spasitelj.

Natrag