Da li znas da spremis nesto od klope?

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Zna, zna sigurno... a tek kako mjesa da ne zagori... Inace ja sam zavrsio srednju uzaludnu, smjer kuvar....pa zato znam da kuvam... ali to i volim...

Nemoj tako, ovo si ti peko
235290izgoreli.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Breee Igore..idi gore u kafic pa spremaj sta hoces....ovde samo slovca da vidim...nista slicice...ili ce da budes kaznjen...:banned:

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
A fino, kako ovu temu nisam ranije video.
Pa nije da se hvalim (a hvalim se) znam dosta toga da spremim.
Najbolje mi ide pilav, i to na makedonski način - prste da poližeš (cela tajna je u pravljenju
sa dodatkom domaće pileće supe umesto vode), zatim osim onih brzo poteznih jaja na sto načina,
viršli, kobaja, roštilj varijante i slično, nisam loš ni u spremanju graška, buranije tako to.
A krompir tek kako god želite....bareni, pire (extra), pomfrit.....yes3
E već sa kolačima i tortama...tu sam tanak....šmrcsorry

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Bravo lave...svaka cast na tvom umecu..zasto bas na makedonski nacin..ne znam ali mi se odmah dopalo jer je iz mog kraja...:yea: Ja slakise spremam bolje ali eto...kad napravim nesto sladicemo se...:D

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
Znam sve da spremam... od hleba i peciva do slatkisa...
kuhar.gif

Kad sam upisivao srednju skolu, prvo sam upisao za kuvara... onda sam ustanovio da to ipak nije posao za mene jer mi uzasno smetaju pojedini mirisi tokom pripreme hrane, pa sam se prebacio na slatkise i postao poslasticar...

A, kuvanje je ostalo hobi... u kom celo moje okruzenje rado uziva... :blum3:

Kad se samo setim kakav je skandal u porodici izbio kad sam upisao ugostiteljsku ( i time postao prvo dete u porodici koje nije upisalo gimnaziju ), mislio sam da ce me se odreci preko novina...ali situacija se brzo promenila....
Cim su zene u familiji videle da mogu da iskoriste moje znaje, postao sam mali bog... A, i dan danas nema porodicnog okupljanja,a da ja ne spremam rucak... :roll:

Cak sam i za zimnicu maher... dzem od kajsija mi je ove godine ispao bolje nego ikad,a uskoro me cekaju i tursija, ajvar....

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
171
ne volim dugo spremanje jela i gubim strpljenje posle jednog sata tako da najcesce dolaze u obzir spagete, lazanje, taljatele, ponekad pice i sve kombinacije od povrca, corbice, paprikasi.....

Natrag