Da li slaviti subotu ili nedelju

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Milioni ispovedaju Hristos Bog i to ih nije učinilo posvećenima. Zli ljudi, ubice, skloni krađi, ispovedaju Hrista Boga. To ih nije učinilo svetima.

Dakle, govorim da od priznanja Hristos Bog niko neće postati svetiji. Isto to kažem i u pogledu nepriznanja da je Hristos Bog.

Zato to nije ono o čemu je Hristos govorio. Slediti Hrista znači nešto sasvim drugo. To je ono što menja karakter.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Milioni ispovedaju Hristos Bog i to ih nije učinilo posvećenima. Zli ljudi, ubice, skloni krađi, ispovedaju Hrista Boga. To ih nije učinilo svetima.

Milijuni su ispovjedali Jahvu Boga, a bili zli ljudi, ubojice skloni krađi. Dakle, ni Jahve nije Bog.

Dakle, govorim da od priznanja Hristos Bog niko neće postati svetiji. Isto to kažem i u pogledu nepriznanja da je Hristos Bog.

Zato to nije ono o čemu je Hristos govorio. Slediti Hrista znači nešto sasvim drugo. To je ono što menja karakter.

Ja uvijek na ove tvoje sotonske riječi, moram dodati Kristove riječi, da neutraliziraju zlo koje širiš sa sobom i za sobom:

"Uistinu, ako ne povjerujete da Ja jesam, umrijet ćete u grijesima svojim."

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U praksi se pokazalo da ne razumete Hristove reči jer Hristos ne bi tvrdio nešto što nije tačno.

Dakle iskrivljujete reči Hrista što je posebno opasno

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
U praksi se pokazalo da ne razumete Hristove reči jer Hristos ne bi tvrdio nešto što nije tačno.

Hoćeš reći da Isus nije rekao ono što je Ivan zapisao? Ili hoćeš reći da su katolici naknadno krivotvorili Bibliju? Standardna sektaška priča.

Dakle iskrivljujete reči Hrista što je posebno opasno

Ja Isusa samo citiram. Evo ti još jednom:

A ti nađi dijete, samo nek ne nosi pelene, i neka ti dijete protumači ovu Isusovu rečenicu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Hoćeš reći da Isus nije rekao ono što je Ivan zapisao? Ili hoćeš reći da su katolici naknadno krivotvorili Bibliju? Standardna sektaška priča.

Upravo to i jeste ono što oni tvrde, i upravo je to osnova ludačke potrage za nepostojećim Q (ne postoji Q ni Starog ali ni Novog Zavjeta).

Bezumnici posednuti židovštinom (židoljubljem) veruju da je Crkva (ta zla Crkva, mantraju oni) prekrajala PIsma te da je u njihovom "orgazmičkom" snu omiljeni Q sadržavao stvari koje je Isus navodno doista rekao i koje Njega prikazuju isključivo samo kao čoveka.

Ps. Jovanova mantra o "pomirenju" "dece" Abrahamove (kako to oni, američki bezumnici vole da kažu) - Judaista, muhamedanaca i "Bible Christians" nije nikako nova i duboko je masonska.

A sprovodi se tako što se uklanja kamen spoticanja (KAMEN ZAGLAVNI) sam Isus, tačnije Njegovo Božanstvo (koje smeta muhamedancima), naravno, Judaisti su malo tvrđi kamen, jer njih treba ubediti da Isus jeste mesija, ali mesija kakvog su oni očekivali. I to čine tako što mantraju o pronalaženju nekakvog Q u kome Isus poriče sve što je rekao (a što Judaisti ne mogu da progutaju) te veruju ovi bezumnici, posao je završen.

No, varaju se.

Kamen spoticanja između Judaista i muhamedanaca nije Isus, nego dijametralno suprotni bogovi.

A to bezumnici ne shvataju, te se nadaju da je dovoljno ne jesti gudi gudi, sunetitit ćune, ne piti pive, vina i rakije, ne duhaniti, klanjati se knjizi i shabatima, te će se odbacivanjem Isusa "deca" Abrahamova izmiriti i svečano ostvariti Raj na Zemlji....

Ps. A Sotona - Samael, onaj entitet koga muhamed naziva čas Džibrilom, čas alahom, to upravo i želi. Apsolutni otpad.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Ja Isusa samo citiram. Evo ti još jednom:

A ti nađi dijete, samo nek ne nosi pelene, i neka ti dijete protumači ovu Isusovu rečenicu.
Ne reči su autentične, nego vi pogrešno ih interpretirate.

Isus tu govori o veri u Njega. Ne o svojoj Božanskoj prirodi. To je pogrešna konstrukcija kod vas.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne reči su autentične, nego vi pogrešno ih interpretirate.

Isus tu govori o veri u Njega. Ne o svojoj Božanskoj prirodi. To je pogrešna konstrukcija kod vas.

Nađi neko dijete da ti objasni pa se onda vrati. Bez pelena, dijete bez pelena. A dotle evo još jednom Isusovih riječi koje i dijete razumije:

Natrag