Neko ispricao da mu se "usnilo" o 2011. , i onda ostali pod uticajem te price "usnili" slicno, i sad je kao to dokaz?
Vidi, meni su isto tako kad sam redovno posecivao crkvu pricali snove, i zamisli ja za par dana sanjam slican san. Ne dokazuje li to istinu?
Ne , ja sam jednostavno pod uticajem te price usnio slican dogadjaj...
Ako je to i ovde slucaj, onda to nije nikakav dokaz...
Mire, ovo je dokaz da su sve tvoje tvrdnje proizvod tvojih licnih misljenja, jer sve sto je meni Gospod licno dao - bilo kroz snove, putem vizija, glasom Svetog Duha, kroz znakove, ili osvedocenjem, on mi je dao bez ikakvog spoljasnjeg uticaja drugih, i navodno da sam ja nesto vec cuo ili su mi drugi ispricali svoja otkrivenja, pa da sam ta otkrivenja potom imao i ja.
Ja sam imao vise prorockih otkrivenja koji su se ispunili onako kako mi ih je Bog i pokazao, u vezi pojedine brac brace u crkvi, i ljudi van crkve, da ce oboleti i leci u krevet, ili biti u losem Duhovnom stanju, ili neke druge stvari vezane za ljude, o pojedinim dogadjajima, u vezi dela na koje sam pozvan..itd..
Jedan primer je taj, da mi je on bukvalno otkrio da ce se 2014 godine desiti poplave, i da ce u to vreme jedan brat imati nakon toga povredu noge, i da ce to biti jedni od znakova skorog kraja.
Niko ovo otkrivenje nije imao osim mene, i ovo otkrivenje se doslovno ispunilo, jer su se 2014 godine stvarno dogodile poplave u Srbiji, i nakon njih je ovaj brat doziveo saobracajnu nesrecu, i prelom noge.
Ovakvih primera ima jos, a ja nemam sta sebe da pravdam, jer otkrivenja koja mi je Gospod dao nisu moja - vec Bozja, pa je on onaj koji stoji iza svega, a ja sam samo njegovo orudje koje prenosi ono sto mi Gospod da.
Tako da i
antonijadz,
Taramana i
Adrian BG, koji su se zahvalili na tvom komentaru - to cine uzalud u neznanju, jer ne znaju da ti iznosis samo svoja misljenja koja nemaju veze sa realnoscu, i mojim licnim iskustvima, koja su diametralno razlicita od onoga kako si ti to prikazao.