Da li slaviti subotu ili nedelju

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
ODGOVORENO, I OBORENO ARGUMENTIMA

Čemu nervoza Lakiću...?
Pa šta ako si stotine puta uhvaćen u laži kao da bi sad zbog toga trebao prestati to činiti...ma ne,ti ćeš dok si živ to raditi jer ti omiljela Jelenaa to znači laž.
A sad ti umesto komunističke boje uzmi drugu i fino odgovori na pitanja dasvi mi čujemo jer nekad čovek zna umisliti da je nešto uradio ili sanjati iako nije,evo ti prilike ponovo:

1.Lakiću kako to da niko ne održa zakon a vama je to jevanđelje?

2.Kako to Lakiću da zakon apostole sudi a vas pečati za život?

3.Lakiću kako može dan na koji se slavi praznik Duhova i ne radi po Božjojreči biti žig zveri zbog poštovanja Božje reči?

4.Ko je pogrešio veštica ili Jovan po pitanju spaljivanja jer Jovan reče da proroci spaljuju neprijatelje a veštica da neprijatelji spališe proroke ko od njih laže?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije nervoza, vec obavestenje velikim slovima da je na sve odgovoreno mnogo puta, a na tvojoj je savesti i karakteru zasto ista pitanja i komentare postavljas po stotinu puta.

Taramana, ne lazem sve vreme ja - vec upravo ti, i to svi vide i znaju, i ta tvoja optuzba za laz moze da prodje samo kod onoga ko ne zna sta sam i o cemu pisao, i kod nekoga ko se tek sada ukljucio u diskusije.

Ja nikada nisam izgovorio ni jednu laz.
Ja se lazi gnusam, i onoga ko laze smatram bezumnikom.

tvoja je stvar sta ces o nekome govoriti, i kakve ces optuzbe pripisivati, ja se o to sve ogradjujem.

Na postavljena pitanja mi ne pada napamet da odgovaram, jer sam vec na njih odgovorio mnogo puta.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Neko ispricao da mu se "usnilo" o 2011. , i onda ostali pod uticajem te price "usnili" slicno, i sad je kao to dokaz?

Vidi, meni su isto tako kad sam redovno posecivao crkvu pricali snove, i zamisli ja za par dana sanjam slican san. Ne dokazuje li to istinu?

Ne , ja sam jednostavno pod uticajem te price usnio slican dogadjaj...

Ako je to i ovde slucaj, onda to nije nikakav dokaz...

Mire, ovo je dokaz da su sve tvoje tvrdnje proizvod tvojih licnih misljenja, jer sve sto je meni Gospod licno dao - bilo kroz snove, putem vizija, glasom Svetog Duha, kroz znakove, ili osvedocenjem, on mi je dao bez ikakvog spoljasnjeg uticaja drugih, i navodno da sam ja nesto vec cuo ili su mi drugi ispricali svoja otkrivenja, pa da sam ta otkrivenja potom imao i ja.

Ja sam imao vise prorockih otkrivenja koji su se ispunili onako kako mi ih je Bog i pokazao, u vezi pojedine brac brace u crkvi, i ljudi van crkve, da ce oboleti i leci u krevet, ili biti u losem Duhovnom stanju, ili neke druge stvari vezane za ljude, o pojedinim dogadjajima, u vezi dela na koje sam pozvan..itd..

Jedan primer je taj, da mi je on bukvalno otkrio da ce se 2014 godine desiti poplave, i da ce u to vreme jedan brat imati nakon toga povredu noge, i da ce to biti jedni od znakova skorog kraja.

Niko ovo otkrivenje nije imao osim mene, i ovo otkrivenje se doslovno ispunilo, jer su se 2014 godine stvarno dogodile poplave u Srbiji, i nakon njih je ovaj brat doziveo saobracajnu nesrecu, i prelom noge.

Ovakvih primera ima jos, a ja nemam sta sebe da pravdam, jer otkrivenja koja mi je Gospod dao nisu moja - vec Bozja, pa je on onaj koji stoji iza svega, a ja sam samo njegovo orudje koje prenosi ono sto mi Gospod da.

Tako da i antonijadz, Taramana i Adrian BG, koji su se zahvalili na tvom komentaru - to cine uzalud u neznanju, jer ne znaju da ti iznosis samo svoja misljenja koja nemaju veze sa realnoscu, i mojim licnim iskustvima, koja su diametralno razlicita od onoga kako si ti to prikazao.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Rekao sam svoje misljenje..

I meni se desi da sanjam da sam se posekao na papir, sutra dan se zaista posecem. Sanjam da su ubili Djindjica mesec dana nakon toga ga stvarno ubiju, Sanjam za mog oca(da ne pricam, nije za javnost) i desi se, Sanjam za jednog poznatog muzicara da je umro i nedugo nakon toga to se i desi, i jos mnogo toga nevezano za Boga i sve se dogodi.. Pa onda sam i ja prorok..

Ma stvarno, zar jesam?

Ako u mom slucaju to nema veze sa Bogom, ne mora biti ni u tvom.. A pogotovo ako se radi o slicnim snovima ljudi koji su zaokupljeni izucavanjem Biblije i citanjem istih knjiga i istih tumacenja, pa oni ce svi imati iste snove..

Ja necu reci da ovo tvoje nije od Boga, ali neka ljudi uporede samo ova dva primera, mene i tebe, pa nek prosude, ko je prorok?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pazi Mire.

Drugo je kada neko ima vec neko misljenje, ili razmislja o necemu, pa onda legne da spava i jave se snovi koji su proizvod tih razmisljanja ili slutnji da ce se nesto mozda dogoditi.

Druga stvar je kada covek uopste ne razmislja o necemu, ili cak ne poznaje ljude koji mu kasnije budu pokazani, niti sluti ili razmislja da bi se odredjeni dogadjaj mogao odigrati bilo kada.

Ja verujem da Bog daje ljudima prorocke darove, a verujem i za tebe ( ako govoris stinu ), da ti Bog ukazuje na to - da ima neki plan sa tobom.
To ti je podsticaj od mene, da se zauzmes oko ovoga, i da to sam otkrijes, jer u poslednjem vremenu ce ljudi u istini proricati, i ciniti druga cuda.

Bog te blagoslovio.

Ispricao bih ti samo jedno svoje iskustvo, jedno od prvih gde mi je Bog u viziji pokazo nesto sto se odigravalo kilometrima daleko od mesta gde sam bio u tom trenutku.

Jedne veceri izasao sam iz kuce, i otisao u jedan od najvecih Beogradskih parkova da prosetam.
U jednom trenutku stojeci u jednom osvetljenom delu - odjednom se u vizji pred mojim ocima stvorila slika mesta gde sam ziveo.
Pokazano mi je odredjeno desavanje koje se u tom trenutku odigravalo na tom mestu.
Video sam moju majku i jednu komsinicu kako stoje ispred ulaza u stanove, i neke pijane ljude koji su nesto govorili povisenim tonom, a onda moju maku i tu komsinicu kako su uzurbano usle u kuce i zatvorile vrata.

Vratio sam se kuci iz setnje nista ne govoreci mojoj majci o iskustvu koje sam doziveo,

Tada mi je moja majka rekla da su tad i tad bili neki pijani ljudi Albanci u nekom komsiluku, i da su pravili nered, i nesto vikali, i vadili pistolje, i pretili mojoj majci i toj komsinici do nas, da ce sve da pobiju ako prijave policiji..itd.

Tada sam ispricao ovo iskustvo, i moja majka se iscudjavala i zbog toga, i zbog celog dogadjaja.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
tvoja je stvar sta ces o nekome govoriti, i kakve ces optuzbe pripisivati, ja se o to sve ogradjujem.
Samo se ti sinko ogradi.

Na postavljena pitanja mi ne pada napamet da odgovaram, jer sam vec na njih odgovorio mnogo puta.

LAŽEŠ Lakiću konstantno.
Daj adrese gde si na ova pitanja odgovorio samo jednom ne treba mi višedo jednom odgovoriti na ta 4 pitanja?
Pokaži da ne lažeš a ja tvrdim da lažeš toliko da više neznaš šta radiš.
Evo i pitanja da ne zaboraviš:

3.Lakiću kako može dan na koji se slavi praznik Duhova i ne radi po Božjojreči biti žig zveri zbog poštovanja Božje reči?

4.Ko je pogrešio veštica ili Jovan po pitanju spaljivanja jer Jovan reče da proroci spaljuju neprijatelje a veštica da neprijatelji spališe proroke ko od njih laže?

Pazi Mire.

Drugo je kada neko ima vec neko misljenje, ili razmislja o necemu, pa onda legne da spava i jave se snovi koji su proizvod tih razmisljanja ili slutnji da ce se nesto mozda dogoditi.

Druga stvar je kada covek uopste ne razmislja o necemu, ili cak ne poznaje ljude koji mu kasnije budu pokazani, niti sluti ili razmislja da bi se odredjeni dogadjaj mogao odigrati bilo kada.

Ja verujem da Bog daje ljudima prorocke darove, a verujem i za tebe ( ako govoris stinu ), da ti Bog ukazuje na to - da ima neki plan sa tobom.
To ti je podsticaj od mene, da se zauzmes oko ovoga, i da to sam otkrijes, jer u poslednjem vremenu ce ljudi u istini proricati, i ciniti druga cuda.

Bog te blagoslovio.

Ispricao bih ti samo jedno svoje iskustvo, jedno od prvih gde mi je Bog u viziji pokazo nesto sto se odigravalo kilometrima daleko od mesta gde sam bio u tom trenutku.

Jedne veceri izasao sam iz kuce, i otisao u jedan od najvecih Beogradskih parkova da prosetam.
U jednom trenutku stojeci u jednom osvetljenom delu - odjednom se u vizji pred mojim ocima stvorila slika mesta gde sam ziveo.
Pokazano mi je odredjeno desavanje koje se u tom trenutku odigravalo na tom mestu.
Video sam moju majku i jednu komsinicu kako stoje ispred ulaza u stanove, i neke pijane ljude koji su nesto govorili povisenim tonom, a onda moju maku i tu komsinicu kako su uzurbano usle u kuce i zatvorile vrata.

Vratio sam se kuci iz setnje nista ne govoreci mojoj majci o iskustvu koje sam doziveo,

Tada mi je moja majka rekla da su tad i tad bili neki pijani ljudi Albanci u nekom komsiluku, i da su pravili nered, i nesto vikali, i vadili pistolje, i pretili mojoj majci i toj komsinici do nas, da ce sve da pobiju ako prijave policiji..itd.

Tada sam ispricao ovo iskustvo, i moja majka se iscudjavala i zbog toga, i zbog celog dogadjaja.

Mirko ti si toliko zaglibio da si postao medij.
Tebi će ubacivati vizije i datume samo da te ubede kako ti to Bog daje.
Da li si ikad u životu učestvovao ti ili neko tvoj u okultizmu?
Ako slažeš sebe lažeš.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nego sta sam Taramana nego odgovorio mnogo puta na ova pitanja, i srusio neistine koje si u njima kreirao, i ne pada mi napamet da ponovo odgovaram.

Za tebe je okultizam, za mene dar Duha Svetoga obecan novozavetnoj crkvi.

Amin!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nego sta sam Taramana nego odgovorio mnogo puta na ova pitanja, i srusio neistine koje si u njima kreirao, i ne pada mi napamet da ponovo odgovaram.

Za tebe je okultizam, za mene dar Duha Svetoga obecan novozavetnoj crkvi.

Amin!

Šta uopšte raspravljaš sa njim. Daješ mu gušt, vidiš da se hrani sa tom raspravom.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
On i zeli da bude sam na forumu, da niko ne pise i odgovara - vec da svi samo slusaju, a on da iznosi svoje monologe, bez da mu neko iznosi kontra argumente.
Kada to ucini, njegov gnev eksplodira, i onda nastaju efekti koje vidimo.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Lakiću za kaj si se unervozil?
Eno ti Trile reče pravu stvar da ne trebaš pisati kad to nisi u stanju jer mi neko gušče daješ po Triletu a meni ni gušče ni pače ne treba već odgovori na 4 pitanja iz kojih se vidi koliko lažeš i koliko ste u brlogu Jeleninom da ne umte na naj normalnija 4 pitanja odgovoriti uz laž ,,VEĆ JE ODGOVORENO,, to uvek kažeš pokušavajući se sakriti i prevariti nekog ali mene ne može jer NEMA ODGOVORA.

Ti da imaš odgovor ti bi ga već odavno zalepio aki kako reći da je Veštica slagala u svim tačkama učenja i onda je bolje priključiti se lažima pa eskivirati odgovor kojim ruši Vešticu a time i sebe.
Đes ba Lakić,čekam ja odgovore dok god smo na forumu ponavljaću ih a jednom ćeš morati odgovoriti i srušiti i sebe i Vešticu,što bi ja to radio kad to ti bolje radiš,dakle:

Natrag