Pazi Mire.
Drugo je kada neko ima vec neko misljenje, ili razmislja o necemu, pa onda legne da spava i jave se snovi koji su proizvod tih razmisljanja ili slutnji da ce se nesto mozda dogoditi.
A ti nisi imao ''slutnje''?
Ja sam iz tvog pisanja mnogo puta zakljucio, da ti uklapanjem datuma dolazis do dokaza ''svoje izabranosti'', i to je po mom misljenju produkt kasnijih snova i vizija.. ''Od smrti moje bake do tog i tog datuma, tacno ''toliko godina'' itd..''
Sve i da nije tako..
Ovo sto si ti sanjao za svoju majku, je cista Empatija, a ne poruka od Boga.
Kako ces objasniti situaciju gde imas dva blizanca, i jedan odsece prst, a na drugom kraju drugi oseti bol u istom prstu i zna da se nesto lose desilo njegovom bratu.. Poruka od Boga? NE NEGO EMPATIJA!
Svi smo mi povezani, jer svi delimo isti Duh(govorio sam o tome na drugoj temi), a posebno su to blizanci koji su ''direktno nasledili DOSLOVNO ISTI DUH od roditelja'' pa osecaju i dele ista osecanja skoro direktno..
Nasi snovi, nisu dokaz ''izabranosti'', niti poziva.
Recimo ja imam snove koji me upozoravaju na opasnost, pa izbegnem, ali to nije dokaz moje izabranosti..
Objasnicu o cemu se radi:
Svi ljudi su ''povezani'' jer SVI NASLEDJUJU JEDAN ISTI DUH OD JEDNOG COVEKA ADAMA, kao sto se ''krv i geni prenose'' tako se i ''zivot prenosi'' i ''DELI SE JEDAN ISTI DUH SVIMA''. Kako covek kasnije odrasta i ''formira sopstvenu licnost, tako se ''kolektivno znanje Duha, prebacuje u podsvest''.
Tako smo svi nasledili ''znanje predaka'', tako i ''svi nasi snovi imaju znacenje'', jer se ''prenosi znanje'' tj.- ''iste praslike'' imaju ''isto znacenje'', bez obzira o kojoj osobi se radi.. Tako dete brzo progovori jezik, mada nikada nije ucilo itd..
Znaci mi imamo ''slutnje'' odnosno - ''mi mozemo osetiti sta druga osoba na drugom kraju planete misli da nam uradi'', i to mozemo primiti u snovima ''preko podsvesti''.. To se stvarno i desava, pa ono sto mi smatramo da je ''prorostvo'' zapravo to nije, vec je to ''slutnja'' i ''znanje misli druge osobe'', koje se prenosi preko istog Duha, kojim smo svi povezani..
Detaljnije sam to objasnio na temi o Duhu.
O tome govori Biblija - gde Ilija predaje ''dva dela Svog Duha Jeliseju''.
Znaci, tvoji snovi i ''slutnje'' nisu dokaz ''poruke od Boga, ili dokaz izabranosti''.