Da li slaviti subotu ili nedelju

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, u ovome se vidi svo tvoje nepostenje, jer na sva ova pitanja je vec odgovoreno mnogo puta, i ti to znas, ali zelis da prikrijes, jer ne zelis da ljudi cuju i drugu stranu, vec samo tvoje neistine, i ono sto lazno pripisujes Adventistima.

Dakle, da odgovorimo ponovo na ove neistine.

1. Jel i kod tebe Turci vladali 150 godina i nikog nisu ubili?

ODGOVOR:

Ovo je neistina, jer Adventisti ne uce da su Turci vladali 150 godina, vec otkrivenje govori o 150 godina borbe sa Vizantijom, i napadima na Carigrad, od 674 - do 824 godine.
Dakle, tvoja tvrdnja i njeno pripisivanje Adventistima su lazne.

---------------------------------------------------

2. Jel i ti tvrdiš da su proroci spaljeni umesto da oni spale neprijatelje?

ODGOVOR:

Ovo je tvoje licno pogresno tumacenje otkrivenja, jer ne pise da su proroci spalili nerijatelje, vec da je oganj sisao sa neba.

Naime, ovde se govori o simbolicnom tekstu - simbolicnim jezikom kojim je pisan veci deo otkrivenja, i tu se govori o dva svedoka - starom i novom zavetu koje su verne Bozje sluge prenosile u periodu 1260 godina mracnog srednjeg veka, i pod progonstvom od strane Rimokatolicke inkvizicije.
odbacivanje jevandjelja i borba protiv istine - donosi sud na zemlju, sto je prikazano simbolom sudova koje dva svedoka donose na zemlju.

Dakle, i ovo sto si izneo je laz, proistekla iz tvog licnogi pogresnog tumacenja otkrivenja.

--------------------------------------------------

3. Jel i tebi Orion javio da su čaše zala 2011 počele da sipaju?

ODGOVOR

Ovo je takodje tvoje pogresno tumacenje otkrivenja, jer case zala, i sedam pecata - nisu isto sto i poslednjih sedam zala.
Case zala i pecati su istorijski dogadjaji u kojima su zemlju pogadjale nevolje - ratovi, zemljotresi, poplave, politickii verski sukobi, itd.
Sedam poslednjih zala su sudovi koji ce se izliti na zemlju nakon isteka vremena Bozje milosti.

Dakle, i ovo sto si izneo je laz, proistekla iz tvog licnogi pogresnog tumacenja otkrivenja.

------------------------------------------------

4. Jel i tebi nadahnuće stiže sa Oriona kao veštici ili imaš drugi izvor nadahnuća recimo bure sa vinom?

ODGOVOR

Ovakvo nesto nesto neozbiljno i ne treba komentarisati.

------------------------------------------------

ZAKLJUCAK

Zvot nekih ljudi je stvarno potpuni promasaj, jer ceo zivot potrose na tavorenju u neistinama, i podrzavanju i plasiranju neistina.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
1. Jel i kod tebe Turci vladali 150 godina i nikog nisu ubili?

ODGOVOR:

Ovo je neistina, jer Adventisti ne uce da su Turci vladali 150 godina, vec otkrivenje govori o 150 godina borbe sa Vizantijom, i napadima na Carigrad, od 674 - do 824 godine.
Dakle, tvoja tvrdnja i njeno pripisivanje Adventistima su lazne.

Đe Lajkić?
Šta ima Lajkiću?
Vidi Mirko ide metak...molim i drugi put.
Ovo ti možeš prodati nekom ko nije bio Adv. i ko nezna tu nauku ali ja ti ovde neću dozvoliti da laži prodaješ jel to jasno?
Od kad sam te upoznao konstantno lažeš samo nekad manje nekad više ali ne pretaješ lagati.
TI POJMA NEMAŠ šta uči HAC jer nikad takvu glupost nebi izrekao jer bilo koji Adv. kad pročita tvoje izjave zapitaće se kako takav nije u psihijatrijskoj ustanovi već slobodno šeta i izmišlja laži i daje datume izlivanja čaša...to normalan čovek neće raditi.

2. Jel i ti tvrdiš da su proroci spaljeni umesto da oni spale neprijatelje?

ODGOVOR:

Ovo je tvoje licno pogresno tumacenje otkrivenja, jer ne pise da su proroci spalili nerijatelje, vec da je oganj sisao sa neba.

Naime, ovde se govori o simbolicnom tekstu - simbolicnim jezikom kojim je pisan veci deo otkrivenja, i tu se govori o dva svedoka - starom i novom zavetu koje su verne Bozje sluge prenosile u periodu 1260 godina mracnog srednjeg veka, i pod progonstvom od strane Rimokatolicke inkvizicije.
odbacivanje jevandjelja i borba protiv istine - donosi sud na zemlju, sto je prikazano simbolom sudova koje dva svedoka donose na zemlju.

Blago maji koja te rodila,to se više ne rađa može samo da se oteli.

Ti veze nemaš o učenju HAC ali veze sa vezom!
Nisi mi Slaviša rekao kako to da francuski revolucionari kao neprijatelji spale proroke kad piše da iz usta proročkih oganj treba neprijatelje da spali...đe zapelo Mirko?

3. Jel i tebi Orion javio da su čaše zala 2011 počele da sipaju?

ODGOVOR

Ovo je takodje tvoje pogresno tumacenje otkrivenja, jer case zala, i sedam pecata - nisu isto sto i poslednjih sedam zala.
Case zala i pecati su istorijski dogadjaji u kojima su zemlju pogadjale nevolje - ratovi, zemljotresi, poplave, politickii verski sukobi, itd.
Sedam poslednjih zala su sudovi koji ce se izliti na zemlju nakon isteka vremena Bozje milosti.

Nisam te pitao šta su čaše jer ti ni to neznaš već upitah odakle ti nadahnuće o datumu da su 2011 počele čaše zala i ti prećuta zmijice ništa ne odgovori jer ti omiljela laž.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, to je stvarno preterivanje u neistinama koje iznosis.

Svako moze da uzme bilo koju knjigu Adventistickog tumacenja otkrivenja, i da vidi da ovo sto sam izneo je potpuno Adventisticko tumacenje, i moji odgovori su odredjeni da ih svako moze razumeti.

Sto se tice 2011 godine, to je ono sto je Bog otrio onima koje je podigao u danasnjem vremenu da najave buduce dogadjaje.

Ono što je Bog otkrio u današnjem vremenu onima koje je podigao da najave buduće događaje je to - da prirodne katastrofe koje su od 2011 godine u sve vecem porastu i obimu - upravo predstavljaju Božje sudove, čije je izlivanje na ovu planetu odpočelo u tačno Bogom određenom vremenu, a to je 21 mart 2011 godine na ravnodnevicu, prvog dana, prvog meseca Aviva po Jevrejskom - odnosno biblijskom računanju vremena.
Jedan od direktnih znakova koje je Bog dao početkom 2011 godine, kojima je najavio početak izlivanja ovih Božjih sudova - bili su veliki zemljotres u Japanu, i mestu na Novom Zelandu pod simboličnim imenom "Krajstchurch" što znači "Hristova crkva" čime je dat pečat ovom događaju, i simbolično prikazana propast mnogoboštva ( simbolom Japana ) i lažnog otpalog Hrišćanstva ( simbolom Krajstchurcha ).

Tvoje je da li ces u to verovati ili ne, ali to nije razlog da vrsis ovakvu represiju nad neistomisljenicima.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Koliko bespotrebnih postova na temi, sudija misli da je nesto rekao, a nije..
Stvarno cemu pisanje kad nemas sta da kazes?
Bolje da si viceve pisao, bilo bi smesnije, ovako je tuzno..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nekolicina Brace unutar Adventisticke crkve, cija imena ne bih navodio, kao i ja licno.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nekolicina Brace unutar Adventisticke crkve, cija imena ne bih navodio, kao i ja licno.

Neko ispricao da mu se "usnilo" o 2011. , i onda ostali pod uticajem te price "usnili" slicno, i sad je kao to dokaz?

Vidi, meni su isto tako kad sam redovno posecivao crkvu pricali snove, i zamisli ja za par dana sanjam slican san. Ne dokazuje li to istinu?

Ne , ja sam jednostavno pod uticajem te price usnio slican dogadjaj...

Ako je to i ovde slucaj, onda to nije nikakav dokaz...

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Lakiću kako to da niko ne održa zakon a vama je to jevanđelje?
Kako to Lakiću da zakon apostole sudi a vas pečati za život?
Lakiću kako može dan na koji se slavi praznik Duhova i ne radi po Božjojreči biti žig zveri zbog poštovanja Božje reči?
Ko je pogrešio veštica ili Jovan po pitanju spaljivanja jer Jovan reče da proroci spaljuju neprijatelje a veštica da neprijatelji spališe proroke ko od njih laže?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Lakiću kako to da niko ne održa zakon a vama je to jevanđelje?
Kako to Lakiću da zakon apostole sudi a vas pečati za život?
Lakiću kako može dan na koji se slavi praznik Duhova i ne radi po Božjojreči biti žig zveri zbog poštovanja Božje reči?
Ko je pogrešio veštica ili Jovan po pitanju spaljivanja jer Jovan reče da proroci spaljuju neprijatelje a veštica da neprijatelji spališe proroke ko od njih laže?

ODGOVORENO, I OBORENO ARGUMENTIMA

Poslednja izmena:
Natrag