Da li slaviti subotu ili nedelju

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nego mire00, hajd ti meni iz Biblije odbrani svetkovanje nedjelje....ne mozes na osnovu tri citata graditi cijelu doktrinu....spise otaca mi ne spominji...samo Bibliju....

Ti Kainose kao padobranac izbaciš nešto i pobegneš....čega se plašiš???
Misliš na ono kako su neprijatelji spalili proroke umesto oni njih jel i to spada u odmor proroka?
Znaš kako kad čitav dan lete repatiTurci na krilatim konjima umore se i onda počinje odmor.
Znaš li Kainose zbog čega je nedelja mutirala u žig zveri?

Kako se možete pozivati na Bibliju kad tamo piše PROROCI SPALJUJU NEPRIJATELJEa vi učite obrnuto NEPRIJATELJISPALILI PROROKE što lažete narod tim parolama kad NIŠTA ne učite kako je u Bibliji?

Pre sam mislio da ste prevareni i akovam se pokaže da je to sve laž što učite da ćete se osvestiti i iz tog razloga sam vas uvažavao do pre godinu dana ali od tad vidim da ste vi ljigavi prevaranti kojima nije stalo do istine niti Biblije već glumite vernike lažući bez presedana i uopšte vas nije stid,eto koje su posledice kad ti je lider veštica a njena desna ruka masoni.

Kod tebe si zaključao temu2 proroka kad sam pokazao da učite laž a potom si je uklonio.Kad vam je Slap pokazao par stvari u vezi vina i Kirovog dekreta ugasio si forum.....gde je tu poštenje????

Već sam vas pitao desetine raznih pitanja i vi kao hijene trčite u krug i dobacujete laži bez da odgovorite na pitanja...pokušavate sad drugima nešto nabaciti ali neću dozvoliti da ikoga prevarite na ovom forumu dok sam tu jer vas nađoh kao neljude bez imalo poštenja.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, nije Hrišćanski lagati, i pogrešno predstavljati druge.
Možda su ljudi nesvesni toga - ali Bog te vidi.

Na sva tvoja pitanja je odgovoreno mnogo puta, isto toliko koliko puta si ih postavljao, i cela tvoja teorija i filozofija oborena biblijom.

Amin, slava Bogu!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana, nije Hrišćanski lagati, i pogrešno predstavljati druge.
Možda su ljudi nesvesni toga - ali Bog te vidi.

Na sva tvoja pitanja je odgovoreno mnogo puta, isto toliko koliko puta si ih postavljao, i cela tvoja teorija i filozofija oborena biblijom.

Amin, slava Bogu!

Miran vezaću te!
Jovan reče da proroci spaljuju neprijatelje a vi lažovi da neprijatelji spališe proroke i šta ti tu sad imaš da odgovaraš...šta ćeš ti dokazati?
Vaše učenje sve dokazuje.

Samo bolesnici veruju u krilate konje i repate Turke,bolesnici veruju u mutaciju nedelje u žig zveri a subote u Duha Svetoga koji pečati,bolesnici uče da je pored Kira Artarkserks izdao dekret o gradnji Hrama,Bolesnici uče da je Jovan gluv pa144ooo koje je on ČUO oni kažu mnoštvo beskrajno,bolesnici kažu sinovi nisu sinovi a proroci Božji kažu sinovi suzaista sinovi,bolesnici kažu Bog je 1844 odbacio pokvareni svet i još kažu da je Jom Kipur te godine pao na 22 X.

Bolesnici uče kako se subotom spasava,bolesnici uče da nas hrana čini nečistima,bolesnici uče da je vino sok koji ne opija,bolesnici uče da se u 18 veku otvorio šesti pečat iako se nebo nije otvorilo niti svako ostrvo pomerilo,bolesnici uče da je Isus ukinuo žrtvu i razorio Hram i grad Jerusalim,bolesnici uče da je Isus razapet u Parizu,bolesnici uče da je dar govora u jezicima satanin dar,bolesnici uče da se držanjem za ruke u krugu prima blagoslov,..i tako ceo dan mogu nabrajati gluposti koje učite i onda se nađe papagaj koji kaže VEĆ JE ODGOVORENO a šta je to odgovoreno? Da mi ne razumemo simboliku i tipologiju gde konji lete noseći repate Turke....psihijatrija!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve si lažno prikazao i to svesno, jer ako si poznavalac Adventističkog učenja kao što kažeš - onda si sve ovo svesno uradio, i pripisao Adventistima da u nešto veruju, i ako to nije istina.

SVE što si ovde naveo nije Adventističko učenje, i onako kako si ti prikazao.

Ja se ogradzujem, i ogradzujem Adventizam od svega što si naveo, jer si sve slagao i izokrenuo, i ništa nije tako kako si prikazao.

To je tvoja stvar, i ne tiče se ni mene ni Adventizma, jer nema veze ni samnom ni sa Adventizmom.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, SVE si lažno prikazao i to svesno, jer ako si poznavalac Adventističkog
učenja kao što kažeš - onda si sve ovo svesno uradio, i pripisao
Adventistima da u nešto veruju, i ako to nije istina.

SVE što si ovde naveo nije Adventističko učenje, i onako kako si ti
prikazao.

Ja se ogradzujem, i ogradzujem Adventizam od svega što si naveo, jer si sve slagao i izokrenuo, i ništa nije tako kako si prikazao.

To je tvoja stvar, i ne tiče se ni mene ni Adventizma, jer nema veze ni
samnom ni sa Adventizmom.

Dakle, hajde da ovde javno obelodanimo ovakve pogubne efekte mržnje koju ti ovde ispoljavaš prema neistomišljenicima, izvrčući sve što možeš, samo da bi ih prikazao u negativnom svetlu.

Molim sve da pažljivo pročitaju sve ovo, i zaključe o čemu se tu stvarno radi.
Još bolje ako poznaju Adventistička učenja po ovim pitanjima, jer će im tada u startu biti sve jasno.

1. Jovan reče da proroci spaljuju neprijatelje a vi lažovi da neprijatelji
spališe proroke i šta ti tu sad imaš da odgovaraš...šta ćeš ti dokazati?

ODGOVOR:
Ovo je simbolika i govori o tome da neprihvatanje svedočanstva biblije
donosi na kraju sud na zemlu, gde će Bog na kraju spaliti vatrom sa neba
bezbožne koji odbiju ponuđeni dar spasenja.

2. Samo bolesnici veruju u krilate konje i repate Turke.

ODGOVOR:
I ovo je simboličan tekst koji u simboličnim elementima prikazuju
istorijsku pojavu islama.
Krila u kontekstu biblije označavaju brzinu osvajanja, isto kao što je
Vavilonsko carstvo prikazano krilatim lavom.

3. bolesnici veruju u mutaciju nedelje u žig zveri a subote u Duha Svetoga koji pečati,

ODGOVOR:
Pečat Božji i žig zveri u bibliji predstavlja zakon - Božji naspram
ljudskog.
Duh Sveti zapečaćava one koji drže zapovesti Božje, naspram Antihrista koji žigoše one koji prihvate zakon ljudski.

4. bolesnici uče da je pored Kira Artarkserks izdao dekret o gradnji Hrama,

ODGOVOR:
Artakserks Longiman - Persijski car jeste 457 godine pre Hrista izdao
dekret o zidanju, ali ne hrama već jerusalima grada, njegovih ulica i
zidova, kako proročanstvo u Danilu i napominje.

5. Bolesnici uče da je Jovan gluv pa144ooo koje je on ČUO oni kažu mnoštvo beskrajno,

ODGOVOR:
144 000 jesu doslovan broj od 144 000 pojedinaca, a MOJA LIČNA opaska koja nema veze sa zvaničnim učenjem Adventizma je bila da to može biti veći broj, i da se radi o broju porodica, jer su se u Izrailju brojale samo muške glave porodica, odnosno muževi, a da su se žene i deca podrazumevali.

6. bolesnici kažu sinovi nisu sinovi, a proroci Božji kažu sinovi suzaista sinovi,

ODGOVOR:
Izraz DEVSTVENICI u biblijskoj terminologiji označava i muški i ženski rod, što u kontekstu znači da su u 144 000 sadržani i muškarci i žene. i oni se nisu opoganili sa lažnim crkvama, koje u bibliji predstavlja duhovnu preljubu koja se spominje na više mesta u bibliji kao duhovni kompromnis sa lažnom crkvom.

7. bolesnici kažu Bog je 1844 odbacio pokvareni svet

ODGOVOR:
Nije Bog odbacio SAV pokvareni svet, već je odbacio one koji su odbacili Isusovu posredničku službu u Svetinji.

8. i još kažu da je Jom Kipur te godine pao na 22 X.

ODGOVOR:
Isus je po proročanstvu iz Danila i Božanskom proviđenju i njegovom računanju vremena ušao u nebesku Svetinju nad Svetinjama 22 oktobra, i to nema veze sa zemaljskim računanjem vremena i ljudskim datumima i praznicima.

9. Bolesnici uče kako se subotom spasava,

ODGOVOR:
Ne spasava Subota, već prihvatanje Isusove žrtve na krstu kao otkup za lične grehe.
Poslušnost zapovestima je rod spasenja koji proizilazi iz potpunog predanja Bogu, i posvećenja koje Duh Sveti vrši u čovekovom biću kroz promenu srca i misli.

10. bolesnici uče da nas hrana čini nečistima,

ODGOVOR:
Hrana nas ne čini nečistima, već nas čini fiziči zdravijim i spremnijim i trezvenijim za potpuniju službu Bogu, po principu "u zdravom telu zdrav duh"

11. bolesnici uče da je vino sok koji ne opija,

ODGOVOR:
U kontekstu biblije i Jevrejske tradicije - vino koje je Isus koristio na poslednjoj večeri sa učenicima, i koje je stvorio na svadbi u Kani Galilejskoj - je bilo bezalkoholno, i kod Jevreja je bilo omiljeno piće tokom cele godine, kao i u svečanim prilikama.

12. bolesnici uče da se u 18 veku otvorio šesti pečat iako se nebo nije otvorilo niti svako ostrvo pomerilo,

ODGOVOR:
Dogadzaji prilikom otvaranja šestog pečata se odigravaju u kontinuitetu, i predstavljaju vremenski period, u kome se odigrava sve što je u njemu navedeno.
Prvi dogadzaj je tresenje zemlje, a ne otvaranje nebesa.

13. bolesnici uče da je Isus ukinuo žrtvu i razorio Hram i grad Jerusalim,

ODGOVOR:
Isus je svojom žrtvom na krstu ukinuo obredni zakon o prinošenju žrtava, ali on nije razorio hram, već su to učinili Rimljani 70 godine nove ere, i o tome govori Danilovo proročanstvo.

14. bolesnici uče da je Isus razapet u Parizu,

ODGOVOR:
Nije Isus razapet u Parizu, već je u bibliji veliki grad prikazan simbolom Misira ili Egipta u kome se Bog konstantno ružio od strane Bezbožnih naroda.
To je u bibliji prikazano kao simbol moderne Evrope i ruženja Boga.

15. bolesnici uče da je dar govora u jezicima satanin dar,

ODGOVOR:
Nisu biblijski duhovni darovi satanin dar, već su to lažne okultne manifestacije koje se mogu videti u pojedinim crkvama - od kojih su "padanjke u trans, vikanje, neartikulisano smejanje, plakanje, valjkanje po podu, trčanje, skakanje, i govorenje čudnih jezika koje prate sve ove pojave, koje su prisutne i u hinduizmu.

16. bolesnici uče da se držanjem za ruke u krugu prima blagoslov,..

ODGOVOR:
Ne prima se blagoslov držanjem za ruke, već predanjem i posvećenjem, a ovu praksu ako neko i obavlja kod svoje kuće nakon molitve, ona nema veze sa ničim umišljenim od strane onoga koji je ovau opasku postavio.

17. bolesnici

ODGOVOR:
Molim sve prisutne na forumu da odgovore, da li Hrišćanin pun ljubavi treba da bilo koje ljude bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost naziva bolesnicima?

Hvala, i pozdrav svima!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ja se ogradzujem, i ogradzujem Adventizam

A bre Mirče lakše ti sa ogradom prešao si granice Evrope.

Dakle, hajde da ovde javno obelodanimo ovakve pogubne efekte mržnje koju ti ovde ispoljavaš prema neistomišljenicima, izvrčući sve što možeš, samo da bi ih prikazao u negativnom svetlu.

Priznajem,jeste stil neugodan ali to uvek tako laž oseti da joj je stil istine neugodan,ni Valovima prorocima nije bilo ugodno šta se tu može.

Molim sve da pažljivo pročitaju sve ovo, i zaključe o čemu se tu stvarno radi.
Još bolje ako poznaju Adventistička učenja po ovim pitanjima, jer će im tada u startu biti sve jasno.

Evo sam ušido zemlje pustio samo da to čujem.Znači trebalo ti je 3 sedmice dok si pokupio sa smetlišta šta ćeš ovde kipovati....pa da čujemo šta si to pokupio:

1. Jovan reče da proroci spaljuju neprijatelje a vi lažovi da neprijatelji
spališe proroke i šta ti tu sad imaš da odgovaraš...šta ćeš ti dokazati?

ODGOVOR:
Ovo je simbolika i govori o tome da neprihvatanje svedočanstva biblije
donosi na kraju sud na zemlu, gde će Bog na kraju spaliti vatrom sa neba
bezbožne koji odbiju ponuđeni dar spasenja.

Moja malenkost se seti Tifine poruke ,,LAŽEŠ zlato,, kad god čitam ove laži.
Čekaj,mene sad interesuje jel ti misliš da su svi Adv. blesavi ili da neznaju šta uči HAC pa ćeš ti da izbaciš ovakve gluposti koji veze sa HAC učenjem nemaju ili si ti na forumu iza rešetaka sa košuljom koja se pozadi kopča...šta je po sredi?
Oveko jarane, ti pojma nemaš ponavljam POJMA NEMAŠ šta uči HAC i zato skačeš sa učenja na učenje i to sam primetio posle prvih tvojih postova da mešaš učenja i na to još ubacuješ svoje fiks-ideje kao učenje HAC....totalno bolesno ovo sad naj ozbiljnije govorim.

HAC uči da su 2 svedoka stari inovi zavet a da su francuski revolucionari neprijatelji Biblije-svedoka spalili iste na period od 3.5 god,i potom se počele naglo štampati Biblije i to zovu vaskrsenjem pobijenih saveza.Ta radnja NEMA VEZE sa ovim tvojim smećem gde ti radnju iz francuske revolucije sad pokušavaš baciti u budćost što je šizofreno.
Veze tu nema odbijanja dara spasenja već govorimo o PROROCIMA koji deluju 3,5 godina zašto si to preskočio šarlatane?
Simbolika nema veze sa prorocima niti sa ovom tvojom glupošću jer i taj oganj koji silazi sa neba POSLE MILENIJUMA nije simboličan jedina šta se simbolično je tvoj razum.

2. Samo bolesnici veruju u krilate konje i repate Turke.

ODGOVOR:
I ovo je simboličan tekst koji u simboličnim elementima prikazuju
istorijsku pojavu islama.
Krila u kontekstu biblije označavaju brzinu osvajanja, isto kao što je
Vavilonsko carstvo prikazano krilatim lavom.

Veze ti nemaš ni saAdventizmom niti sa Biblijom ti zaista POJMA NEMAŠ NI O ČEMU.
Sam si lažove nedavno pisao da ta radnja predstavlja Otomansku imperiju a sad videći da si lažov SVE pretvaraš kao u neki simbol gde ništa nije istina da bi sakrio svoje laži...providno,mnogo providno.
Nereče ti Lakrdijašu u čije vreme nema smrti onih 150 vaših godina...đe zapelo šarlatane?

3. bolesnici veruju u mutaciju nedelje u žig zveri a subote u Duha Svetoga koji pečati,

ODGOVOR:
Pečat Božji i žig zveri u bibliji predstavlja zakon - Božji naspram
ljudskog.
Duh Sveti zapečaćava one koji drže zapovesti Božje, naspram Antihrista koji žigoše one koji prihvate zakon ljudski.

I šta si tu demantovao...ja rekoh da vam je subota pečat a ti da bi izbegao potvrdu kažeš ZAKON je pačat baš fino a u zakonu piše da se na Pedesetnicu =NEDELJU ima odmarati onda se po zakonu ko odmara nedeljom pečati jesi li to prevarante hteo reći ili si se upleo u svoje pileće laži sa pilećim mozgom?

5. Bolesnici uče da je Jovan gluv pa144ooo koje je on ČUO oni kažu mnoštvo beskrajno,

ODGOVOR:
144 000 jesu doslovan broj od 144 000 pojedinaca, a MOJA LIČNA opaska koja nema veze sa zvaničnim učenjem Adventizma je bila da to može biti veći broj, i da se radi o broju porodica, jer su se u Izrailju brojale samo muške glave porodica, odnosno muževi, a da su se žene i deca podrazumevali.

Kako su sad doslovni a prošli put nisu bili...hajde ti lepo sedi ispred ogledala i ugledaćeš najvećeg lažova na svetu ali nesamo to videćeš i najvećeš teološkog šarlatana.
Veze ti nemaš ni sa učenjem HAC niti Biblijom.

6. bolesnici kažu sinovi nisu sinovi, a proroci Božji kažu sinovi suzaista sinovi,

ODGOVOR:
Izraz DEVSTVENICI u biblijskoj terminologiji označava i muški i ženski rod, što u kontekstu znači da su u 144 000 sadržani i muškarci i žene. i oni se nisu opoganili sa lažnim crkvama, koje u bibliji predstavlja duhovnu preljubu koja se spominje na više mesta u bibliji kao duhovni kompromnis sa lažnom crkvom.

Na tako malom prostoru toliko gluposti više se nigde ne može naći osim u tvojoj glavi.
CRKVE lažove nisu žene za spavanje sa njima niti su device.Postoji više lažnih crkvi (Adventisti,Raselovci,Mormoni,sve vrste satanista)NIGDE u Bibliji nema žene da se zoveDEVSTVENIK već samo DEVICA nauči lažove bar to bruko jedna.

7. bolesnici kažu Bog je 1844 odbacio pokvareni svet
ODGOVOR:
Nije Bog odbacio SAV pokvareni svet, već oni koji su odbacili Isusovu posredničku službu u Svetinji.

Zašto se onda predstavljaš Adventistom kad neveruješ u jelenine proročke izjave jer ona kaže da je Bog tad ODBACIO POKVARENI SVET i da je zatvorio vrata milosti i od 1844 nema više spasenja i svi što se od tad mole satani se mole.
Ti nisi ni upoznat šta je sve veštica pisala a digao si nogu da se potkuješ.

8. i još kažu da je Jom Kipur te godine pao na 22 X.

ODGOVOR:
Isus je po proročanstvu iz Danila i Božanskom proviđenju i njegovom računanju vremena ušao u nebesku Svetinju nad Svetinjama 22 oktobra, i to nema veze sa zemaljskim računanjem vremena i ljudskim datumima i praznicima.

Jeli....a ko mu dade nebeski kalendar šarlatane?
Kako znaš da se to desilo 22 X kad to nema veze sa zemaljskim vremenom?
Od kad to Bog nadahnjuje masončine?

9. Bolesnici uče kako se subotom spasava,

ODGOVOR:
Ne spasava Subota, već prihvatanje Isusove žrtve na krstu kao otkup za lične grehe.
Poslušnost zapovestima je rod spasenja koji proizilazi iz potpunog predanja Bogu, i posvećenja koje Duh Sveti vrši u čovekovom biću kroz promenu srca i misli.

Pre nekoliko meseci si tvrdio kako se držanjem zakona spasavamo a sad suprotiš sam sebi...tebi bar nije dosadno.
Uzmi ogledalo i lepo izruži onog ispred sebe jer se vas dvojica ne možete usaglasiti,i usput ga pitaj jel normalan,šta god da ti kaže ne veruj mu slagaće te.
10. bolesnici uče da nas hrana čini nečistima,

ODGOVOR:
Hrana nas ne čini nečistima, već nas čini fiziči zdravijim i spremnijim i trezvenijim za potpuniju službu Bogu, po principu "u zdravom telu zdrav duh"

Majko mila,ovaj na jednoj temi piše kako je hrana nečista a ovde sebi kontrira...dvojna ličnost i nikad neznate koji će iz njega progovoriti.Šta se sve na forumima može sresti kakvih spodoba to je neverovatno.
11. bolesnici uče da je vino sok koji ne opija,

ODGOVOR:
U kontekstu biblije i Jevrejske tradicije - vino koje je Isus koristio na poslednjoj večeri sa učenicima, i koje je stvorio na svadbi u Kani Galilejskoj - je bilo bezalkoholno, i kod Jevreja je bilo omiljeno piće tokom cele godine, kao i u svečanim prilikama.

ČUDO,svuda na svetu grožđani sok postaje vino samo u Izrailju ostaje sok....i Lot se napi soka....šta sve zemlja trpi.

12. bolesnici uče da se u 18 veku otvorio šesti pečat iako se nebo nije otvorilo niti svako ostrvo pomerilo,

ODGOVOR:
Dogadzaji prilikom otvaranja šestog pečata se odigravaju u kontinuitetu, i predstavljaju vremenski period, u kome se odigrava sve što je u njemu navedeno.
Prvi dogadzaj je tresenje zemlje, a ne otvaranje nebesa.

Lisice lukava,zašto nereče jeli se otvorio ili nije šesti pečat?
Ako kažeš otvorio se potvrdio si jelenu vešticu i otkrila se vaša laž a ako kažeš nije onda si rekao da slediš vešticu lažova te si i sam lažov učeći njeno pa zato prećuta.I šta si ovim demantovao?
Ti si kao noj gurnu glavu u pesak i misliš sad neće primetiti da sam lažov...kako nećemo kad tolika svedočanstva svedoče za vaše laži.

13. bolesnici uče da je Isus ukinuo žrtvu i razorio Hram i grad Jerusalim,

ODGOVOR:
Isus je svojom žrtvom na krstu ukinuo obredni zakon o prinošenju žrtava, ali on nije razorio hram, već su to učinili Rimljani 70 godine nove ere, i o tome govori Danilovo proročanstvo.

A kako uče Adventisti prevarantetu tačku to ti nama reci?
Mene ne zanima što si ti konačno video neke laži pa ih sad ti menjaš već me isključivo interesuje šta kaže HAC po pitanju tačaka koje navodim a ti svesno prećutiš nudeći neki kompromisa sa lažima...ti bi prodao i samog sebe za laskanje neverovatan si.

14. bolesnici uče da je Isus razapet u Parizu,

ODGOVOR:
Nije Isus razapet u Parizu, već je u bibliji veliki grad prikazan simbolom Misira ili Egipta u kome se Bog konstantno ružio od strane Bezbožnih naroda.
To je u bibliji prikazano kao simbol moderne Evrope i ruženja Boga.

Veze te tvoje gluposti nemaju sa učenjem HAC.
Ti očigledno imaš neku svoju crkvu sveznajućih gde si pokupio učenja nekoliko crkvi i sa neta i iz tog đusa ti meni pokušavaš prodati šta Adv. uče Mirčeti zaboravi da ja dobro znam učenje Adv.i zato sa tim tvojim pokušajima samo sebe možeš predstaviti šarlatanom i prevarantom.Pamet u glavu ako toga uopšte imaš.

15. bolesnici uče da je dar govora u jezicima satanin dar,

ODGOVOR:
Nisu biblijski duhovni darovi satanin dar, već su to lažne okultne manifestacije koje se mogu videti u pojedinim crkvama - od kojih su "padanjke u trans, vikanje, neartikulisano smejanje, plakanje, valjkanje po podu, trčanje, skakanje, i govorenje čudnih jezika koje prate sve ove pojave, koje su prisutne i u hinduizmu.

JADNA DUŠA.
16. bolesnici uče da se držanjem za ruke u krugu prima blagoslov,..

ODGOVOR:
Ne prima se blagoslov držanjem za ruke, već predanjem i posvećenjem, a ovu praksu ako neko i obavlja kod svoje kuće nakon molitve, ona nema veze sa ničim umišljenim od strane onoga koji je ovau opasku postavio.

Čika Lažove,a zašto se uvek po okončanju službe u krugu uhvate za ručice i žele blagoslov jedan drugom?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Postovani prijatelji prisutni na forumu, kao sto svako moze videti, u predhodnomm komentaru sam posteno odgovorio na svaki navod koji je doticni Taramana postavio - lazno predstavljajuci ucenje Adventizma.

On je nastavio da i u ovom komentaru iznosi neistine o Adventistickom ucenju i meni, pripisujuci mi epitet lazova.

Molim sve da ne padnu na ovakve manipulacije kojim se zeli u svakom slucaju oblatiti Adventizam i tudza licnost, i kao i vise puta ranije - ja se i ovog puta ogradzujem o sve izneseno, i svedocim da u tome nema zrnce istine, i pozivam se na Bozji sud, koji ce na kraju obelodaniti sve ovakve pokusaje da se stvari prikazu onakve kakve nisu, i Bozju presudu, jer ja sudija nisam, vec svedok istine.

Pozdrav i svako dobro u Gospodu Isusu Hristu!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Lakiću brate moj napaćeni, što se plašiš?
Nemoj se ti plašiti mojih reči već Boga,to je razlog zbog kojeg te ja pokušavam otrezniti da shvatiš ako ikako možeš da SVE ali bukvalno SVE što uče masoni je LAŽ.
Tvoje kukumakanje i žalopojke nikoga ne zanimaju jer to što ti pišeš i manje razumni vide kao strašan promašaj a ovde su razumni svi sem Raselovaca i Jelenaša tako da žalopojke ne piju vodu ali zato tvoj braco ima rešenje koje ću ti ponovo predložiti:

Klekni i budi čovek bar jedan jedini sat u svom životu i zamoli Isusa Hrista da ti oprosti i otvori razum da razumeš Njegovu svetu reč.Potom reci da neznaš šta je istina pa nak ti Duh Sveti pomogne da progledaš. A onda budi strpljiv i samo čitaj Bibliju bez da kažeš ovo je ovako a ono je onako jer time zatvaraš mogućnost primanja znanja.
Ponizi se prema Bogu i prema braći i čekaj odgovor će SIGURNO DOĆI ali ne preko veštice niti masona već će ti se otvoriti razum i razumećeš.

Potom dođi i reci šta ti je učinio Gospod i kako te oslobodio lažnih učitelja i kako si sad slobodan u Gospodu moja malenkost ćetad biti sretniji od tebe jer dobih BRATA i čućeš tad moj rečnik jer jedan je za lažove a drugi za dragu braću.
Nemoj se ponovo oglušiti o savet i krenuti dalje usvom ponosu da učiš neistine i sudiš slugama Božjim.
Bog zna da ovo iz srca govorim.

Član
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
20
Ovi subotari isti qrc ko vehabije kod muhamedanaca..... em te upene da su u pravu, em nameću tematiku i gde treba i gde ne treba.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Lakiću setih se da si rekao kako jeste Kir dao dekret za Hram a on je vladao pre Artarkserksa a tek potom kažeš Artarkserks izdaje dekret da se gradi Jerusalim gde to čitaš,možeš li nam citat postaviti?

Natrag