Kako to Otkrivenje Jovanovo mene zavodi?
Pa da zavodi ne bi se zvalo OTKROVENJE - Otkrivanje! I s potpunim pravom se nalazi na zadnjem mestu u Biliji jer je Jovan poslednji apostol koji je živeo sa Hristom. Svi ostali su pobijeni, osim Jovana koji je umro u starosti posle pisanja Otkrivenja, a koje mu je dato od samog Hrista.
Da li je ovo forum Politika, ili Religija?
Sve ove političke činjenice iz prošlosti koje si naveo su direktna posledica kada čovek odabere da sledi sotonu u ime hrista, a ne samog Hrista. Ljudi su u prošlosti izopačavali Biblijske istine pa su stradali u ratovima. Najsvežiji primer i jeste rat u ex Yu. Ljudi su u komunizmu odabrali da slede sotonu - da žive po ljudskoj samopravednosti, da slave Titov rođendan umesto Hristov, itd... pa su postradali...
Ne vidim u čemu je problem pa ti to predstavlja nekakav argument protiv Biblije? Kakve veze ima Biblija sa čovekovim izborom da čini dobro ili loše? U Bibliji jasno piše da čovek treba da se dovodi u red i da čini dobro. Zašto onda čovek radi suprotno? Zašto musliman pljuje Bibliju kada u njoj piše da čovek treba da čini dobro drugome čoveku?
Koliko treba da čovek bude slep i zaveden pa da ne vidi da sve to što si naveo iz evropske prošlosti, potpuno isto se danas dešava u Islamskim zemljama?
Kako to? Kako to, kad tamošnji narodi čitaju Kuran, klanjaju se alahu, mantraju redovno, drže Ramazan.....itd?
Kako to? Što ih alah ne spašava?
Očigledno da tu nešto neštima...
Pa neštima prijatelju jer ne spasava čovek ili "alah", nego Hrist!
Pa gde su danas najveća krvoprolića, paljevine, obmane...?
I potpuno si u pravu kada kažeš da u njima uživa nečastivi...
Ako želiš da se pozivaš na argumente sa terena, onda to čini u sadašnjem vremenu, a ne u prošlom. Jer prošlost je prošla, i služi samo za pouku da se ne čine iste greške...A ti i ja živimo danas, a ne pre 500 godina. I ti i ja nismo nikoga palili, ubijali, i istrebili...
Gardiane ti si prvi poceo s politikom, sto se meni nikada ne svidja, ali znaj da ces na svakom podrucju dobiti odgovor. I uvijek ces se osjecati ostecen. Ali to ne zavisi o meni. To su cinjenice.
U sta bi neki kriminalac umotao otrov? Zamotao bi ga u omot od cokolade, i uvalio bi ga u omiljeno pice. Zato se ne bih igrao zancenjem naslova? Necastivom je navjeci uspjeh da ljude odmakne od Boga. Pregledaj dokumente prvih dva-tri koncila pa ces vidjeti da su ga oni proglasili takvim. Ja ne obracam paznju, jer ne potice od Isusa, a sto ne potice od Isusa meni nije mnogo interesantno (izuzev nauke uopste!)
Ne, ne nalazi se s pravom! Iza njega su pisali drugi, pocast takve vrste nije primjerena u rodu brace. Ko su braca?
Tito je najveci covjek koji se rodio nakon Muhammeda a.s. na svijetu!
Samo u njegovoj zemlji nije bilo prosjaka i svacije dostojanstvo je bilo sacuvano. Prosjaci su bili iz obijesti, kao sada na primjer u Svajcarskoj.
On je uveo samoupravljanje, najveci domet covjeka obdarenog razumom da upravlja sam sobom.
Ako ti smeta sto je umro kao musliman(vidis, meni ne smeta sto je na primjer Hrvat!).
Ima i muslimana koji ga mrze, kao ostetio ih je zbog amnestije cetnika, a u stvari je postupio po Kur'anu: ako se neprijatelj pokaje prije nego ga se docepas oprosti mu! Allah prima pokajanje! - Kur'an.
Mozes li sagledati velicinu Kur'ana, Ljepotu Bozje Rijeci, Njegovu Milost?
Musliman ne pljuje Bibilju, ali zacudo krscani pljuju SZ i Jevandjelje, koliko sam uspio razaznati iz vasih postova.
I pljuju Kur'an na skrorvitim mjestima, kao na primjer u mucuilistima muslimana.
Oni muslimani koji su napustili Kur'an i prihvatili muslimanske "pape" i "vladike" sada placaju tu cijenu. Vidio si da je kazna ko napusti islam smrt? Vidis li da jeste, Bog to regulise!
Jer svecenici uce jedni od drugih kako da zajasu narode, jer narodi nemaju mozga, misle njihovim. Bog to ne oprasta, tu lijenost, svakoga je obdario razumom i svako ima mogucnost da pazljivo cita i promislja.
Ma daj, Hrist je zavapio Bogu: Otkloni iovaj kalez od mene! Sta citas iz te recenice?
Ti si se pozvao na novorodjene a muslimane si proglasio da su iz interesa. Kao sto vidis, obrnuto je, majstore, sada ti ne teren ne odgovara?
Auuuuuu Hari toliko su veliki tvoji argumenti ds sam ih jedva primetio!
pozdrav.
Bog kaze: tvoje je da blago upuicujes, ali ne mozes pomoci onima kojima je Bog s pravom zacepio oci i usi, pa ne vide i ne cuju.
Vidis kako je istina u Kur'anu jednostavna i neoboriva.