Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
mislis nisi video koliko on nas voli i koliko se zrtvovao, nego si procitao u knjizi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne nisi razumeo sta sam rekao, kad budes razumeo onda ce to biti vec druga prica, to sto si ti rekao je isto kao kad bi mene neko pitao isto i ja mu odgovorim npr, ja znam da me voli devojka zato sto mi je to napisala u pismu ili zato sto mi je rekla to ili zato sto mi je poklonila nesto, ljubav nema nikakve veze sa biblijom ili nekim knjigama, ti mozes da ne znas ni da postoji biblija to nema veze sa ljubavlju, to sto si ti rekao da malo budem precizniji, to je sve spoljasnje a mene interesuje unutrasnje
Zamisli da imaš oca kog nikad ne možeš videti,ali taj otac želi da znaš da on postoji i želi da znaš da ti je on Otac. Ne može da ti se predstavi ni na koji način da bi ga video jer ti njega nikad nećeš moći da vidiš. Možeš samo da znaš šta misli i oseća i ništa više od toga.
kakvu si glupost sad rekao da sam ja razocaran u sve vas "vernike" pa vi bre ne znate kako vas bog voli, vi znate da nas voli samo zato sto to kao negde pise, nemate vi grama duhovnosti nego ovde mudrujuete samo i pravite se pametni, ali samo mozete da se pravite pametni, i nemam ja sta da zamisljam to zamisljaj te vi
to sto si ti reko je suprotno tvojim verovanima a i bibliskim verovanjima razlicitog tumacenja