A dali im se u SPC klanjaju???
Ne
Mozes da usdjes u hram SPC pa da pravis anketu i 99% ce ti reci da se mole i klanjaju Bogu a ne ikoni jer je Bog na nebesima a ikona pred njima
Idolopoklonstvo je kad mislimo da je ikona Bog
A ovo sa potpunim idolopoklonstvom nema veze
Evo jedan primer:
ЈА САМ СА ВАМА И НИКО ПРОТИВ ВАС НЕ МОЖЕ
Молитва
О Свеблага Заштитнице рода хришћанскога, Мајко Христа Бога нашега Који држи све десницом Својом! Излиј милост и доброту Његову на нас, д
а од непријатеља видивих и невидивих неустрашени будемо, као што си онима који се у Тебе уздају обећала: (mozes mi naci u bibliji gde je to ona obecala)„
Ја сам са вама и нико против вас не може“.(gde o tome Marija Govori)Свету Православну Цркву и обитељ нашу од јереси и раскола сачувај и темељ покајања роду нашем постави. Свете земље православне на правоверни пут, од Бога им даровани, поврати, молитве наше тамјаном испуни да као пољски љиљан процветају, да у чистоти и побожности поживимо, да Тобом будемо увек сачувани од напасти антихриста, од најезде туђинаца, од сукоба међусобних, од огња и земљотреса, од глади и помора, од смрти ненадане, од породичних раздора.
Све нас укрепи и спаси, Пречиста, у Тебе се уздамо по речима Твојим:“Ја сам са вама и нико против вас не може“(To su isusove reci a ne marijine). Пресветла Владичице Богородице, моли за нас Господа Бога нашега, Који милује и спашава, без заштите Своје да нас не остави и у Царство Своје да нас прими, јер је и Он казао верницима Својим:
Ја сам са вама и нико против вас не може. Њему приличи свака слава, част, ( a ovo je tacno)поклоњење, сила и величање Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек у векове векова. Амин.Ovo takodje.
To je molitva carici nebeskoj samo malo izvrnuta da neko kao ti to ne razume brate!!!
a pogledaj ovo dalje (CARICE NEBESKA)
ЧУДОТВОРНА ИКОНА - ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА ПОРТ АРТУРСКА
Молитва
О, Пресвета Царице Небеска,( Pa zar to nije ona ista carica nebeska gore u ranijim postovima???) Дјево Богородице, виша од херувима и серафима и светија од свих светих!( Gde to u Bibliji pise pokazi mi molim te.) Припадајући светој икони Твојој, смирено се молимо: чуј глас мољења нашега, види невоље, види недаће наше, и као мати обилна у љубави, похитај на помоћ нама беспомоћнима, умоли Сина Твога и Бога нашега да не преда земљу нашу на поругу варварима, да нас не погуби због безакоња наших, но да човекољубиво јави милост Своју. Испроси нам, Владарко, у доброти Његовој телесно здравље и духовно спасење, миран живот и плодност земљи, благорастворење ваздуха и благослов са висине на сва добра дела и поступке наше. И као што си некада Милостива јавила икону Своју Порт Артурску, као заштитницу земље Русије и Србије,( Boginja zemlje) а за неверје и непобожност према светињи( тајанствено си нестала,)сада покајани припадамо ка новопронађеној икони Твојој и приносимо наше усрдно мољење.) (О, свемилостива Царице), рашири пред Господом богоносне руке Твоје којима си Богомладенца Исуса Христа носила и умоли Га да нас избави од свакога зла. Јави, Владарко, милост Твоју нама, болесне исцели, ожалошћене утеши, онима који су у невољама помози и удостој нас да побожно завршимо наш земаљски живот и наследимо Царство Небеско, материнским Твојим посредовањем пред Христом Богом нашим, Који се родио од Тебе, Коме са беспочетним Оцем Његовим и Пресветим Духом приличи свака слава, част и поклоњење сада и увек и у све векове векова. Амин.Ma nemam zivaca dalje da citam i boldujem.
A ovo gore sam boldovao bordovim,plavim,crvenim jer nezelim ni da komentarisem! Ha
Порт Артурска икона Мајке Божије празнује се 16. (29.) августа
Нашом усрдном молитвом пред овом иконом Мајка Божија нам помаже у прогнању ( Ha ,Nasom usrdnom molitvom pred ovom ikonom) znaci ipak molitvom pred ikonom!!!лукавих духова, избављењу од гнева и против унинија – чамотиње pogledaj pazljivo iza glave valjda boga ili Hrista stoji Sunce !!! valjda je to bog sunca.Dole ispod nogu mu stoji glava s krilima EGIPACKOG BOGA RA-bog sunca a sasvim dole carica nebeska!!! kako su sve to lepo nacrtali ali slep to nevidi dok samo onaj koji ima razum i OCI. NEMOJ DA ZAVARAVAS SEBI I DRUGE BRATE NEGO IZADJI STO BRZE MOZES IZ TE ZABLUDE.
A ovaj link ce vam svima pokazati kuda ide pravoslavlje,jer ako su rusi posli tim putem moraju i nasie vladikejer bez rusa nema nik srbije:
Издаја Православља у Нотр Даму, Париз 2007
Na ruski je nisam naso na srpski ali prati citate biblijije i razumeces!!
Pozdrav brate tum5e.
Pozdrav od Gere brate.