Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Ni meni ne smeta niti me briga! Ali isto mi nije prijatno kad me po nejedenju svinjetine smatraju izdajicom.Hriscani svinjetinu jedu jer u NZ nigde ne pise da se ne jede neznam jesi li upravu ili ne i bas me briga.Meni je svejedno dali komsija jede svinjetinu ili ne ja sam vegeterijanac tako da mi je svejedno ko sta jede meni je
Ja ne jedem jer je Bog zabranio. Samo iz tog razloga. Ostali apsekti su mi poznati, ostala opravdanja zasto je jedu. Ima mnogo tezih prekrsaja od jedenje svinjetine, samo sam odgovorio na toj upit: ja je ne jedem jer je zabranjena. Sto ne znaci da je bih jeo da sam gladan, Bog to muslimanima dopusta: ako ste gladni nije grijeh.podpitanje znas li ti zasto ne jedes svinjetinu ne sa
Ali hriscanima je uvijek grijeh ako slusaju Hrista.
Ateista?da sam opasan bio bi ateista i nebi sad bio na ovom forumu,zasto bi se iko na ovom forumu mene bojao?
Najgori djavo medju ljudima je religiozni fanatik. To su najgori ljudski djavli, a ne ateisti. Jer religiozni fanatici "peru" zlocine "vjerom". Oni su ubijedjeni da cine dobro kada u stvari cine zlo. Znaci da su se najvecim dijelom predali Sotoni.
Drug Juriovaka... nadam se da sam i ja njemu drug, da me ne smatra drugacijim.P.S. previse lepo se ponasas prema jurivaki oslovljavajuci ga sa druze mislim da Bog nece biti zadovoljan time drzi distancu jer su ateisti gori od naucnika
ovde je borba izmedju teista i ateista necu da se svadjamo medjusobno
Jurivaka i ja po dosadasnjem dijelimo isto politicko i kulturno glediste, a to je neuporedivo vaznije nego religija.
U civilizovanim drustvima religija je odvojena od drzave i politike, a vjera sasvim privatna stvar koja se medjusobno postuje.
Kada bi drug Jurivaka i ja uspjeli, onda bi se crkve(dzamije, sinagoge itd) brinule o sebi i ne bi od drzave imali vise pomoci od grupa za zastitu folklora. Finasisrale bi se od clanova, kao i ostali. Pa ako imaju mnogo clanstva, neka grade.
Ne bih dopustio religijska obiljezja u drzavi i skolama, po ugledu na najrazvijenije zemlje svijeta. Niti bi im dopustao da vrsljaju po skolama.
Iako sam ja vjernik, a drug Jurivaka ateist, mi obojica posmatramo probelm sta uciniti da bude bolje obicnom svijetu.
Jer ti ako jesi hriscanin, ne znaci da ce biti tvoji unuci, ili cak sinovi.
Zato je potrebno dobro svima, a ne pojedincima.
Uostalom, Bog nas tako uci, Hriost je to izgovorio.
Ljubi Boga svom snagom... za svoje dobro. Ljubi bliznjega, za svoje i njegovo dobro.
Pozdrav tebi, i ne zesti se bez razloga. Uci.