Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Biblija nije samo Novi zavet,tako da ne pametuješ puno.Sutra kad odeš kod doktora i kaže ti da nema nade ,šta ćeš ti,a i ovi gore ostali da uradite??? Vjeruj mi,okrećeš se sasvim nečemu drugome,jer samo tamo možeš pronaći izlaz.Ne može ga svako naći,al ko pokuša vjerovatno hoće.Nemoj sada pisati da ti je u tome slučaju Tvorac nešto tako dao,jer to nije istina.Vi sad ovde pravite najveći grijeh,a to je hula protiv Svevišnjega,a onda poslije joj nisam ja ništa uradio,ja sam bio dobar,ovo,ono.Ako se doslovno poštuje i prati,a naravno vjeruje u ono što piše u Bibliji(s i n z)čovjek teško može da se razboli(i fizički i mentalno),imaće zdravu porodicu(ko hoće)i ostale pozitivne stvari(osim za one koji vjeruju da su droga,kurvanluk,alkohol,kocka,lopovluk,laganje i ostalo ono što je dobro).Mozda je istina iznad religije.
Znaci istina nije postojala do pre 2000 godina?
Kako da te uvjerim u nešto u šta ti u startu ne vjeruješ?!Niko nije sposoban nikoga ubjediti da je nešto istina ili postoji,ako on to sam ne želi,ili ne traži tamo gdje treba.Ti vjerovatno sjediš samo tu za računarom i to ti je jedino u šta vjeruješ.Jbg,niko nije svršen osim...Da li postoji religija u kojoj postoji istina ?
Moje mišljenje je sledeće:Ne, ne postoji, sve su apsolutne laži.yes3
Ako ovde ima religioznih ljudi koji bi želeli da objasne (da ne kažem - dokažu) da njihova religija, vera, veroispovest, ili bilo koji drugi teološki sistem verovanja ima bilo kakve veze sa istinom (onim što postoji), bio bih jako sretan, i veoma bih želeo to da čujem.yes3
Kako da te uvjerim u nešto u šta ti u startu ne vjeruješ?!Niko nije sposoban nikoga ubjediti da je nešto istina ili postoji,ako on to sam ne želi,ili ne traži tamo gdje treba.Ti vjerovatno sjediš samo tu za računarom i to ti je jedino u šta vjeruješ.Jbg,niko nije svršen osim...
Biblija nije samo Novi zavet,tako da ne pametuješ puno.Sutra kad odeš kod doktora i kaže ti da nema nade ,šta ćeš ti,a i ovi gore ostali da uradite??? Vjeruj mi,okrećeš se sasvim nečemu drugome,jer samo tamo možeš pronaći izlaz.Ne može ga svako naći,al ko pokuša vjerovatno hoće.Nemoj sada pisati da ti je u tome slučaju Tvorac nešto tako dao,jer to nije istina.Vi sad ovde pravite najveći grijeh,a to je hula protiv Svevišnjega,a onda poslije joj nisam ja ništa uradio,ja sam bio dobar,ovo,ono.Ako se doslovno poštuje i prati,a naravno vjeruje u ono što piše u Bibliji(s i n z)čovjek teško može da se razboli(i fizički i mentalno),imaće zdravu porodicu(ko hoće)i ostale pozitivne stvari(osim za one koji vjeruju da su droga,kurvanluk,alkohol,kocka,lopovluk,laganje i ostalo ono što je dobro).
Da li postoji religija u kojoj postoji istina ?
Moje mišljenje je sledeće:Ne, ne postoji, sve su apsolutne laži.yes3
Ako ovde ima religioznih ljudi koji bi želeli da objasne (da ne kažem - dokažu) da njihova religija, vera, veroispovest, ili bilo koji drugi teološki sistem verovanja ima bilo kakve veze sa istinom (onim što postoji), bio bih jako sretan, i veoma bih želeo to da čujem.yes3