Da li ljudi stvarno ne vole dobrice?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ovo sto Re kaze istina je neka valjas nekome 100 puta-ok si ono solidan,jednom ne valjas-najgori si...
Trebas znati duboko u srcu da si dobar i raditi dobro a opet sa svima biti na distanci,a vracati taman onoliko koliko i dobijes...
Ali ja to ne mogu i uvjek radim na svoju stetu:stupid:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Volim dobre i pametne ljude...

Ako je neko dobar, a glup, onda se postavlja pitanje ''da li je taj neko dobar iz svoje gluposti''?

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nazalost, zivimo u vremenu gde pravednici stradaju a gresnici uzivaju. Ako neko zraci svojom dobrotom, nikad ne bih bio mogao da iskoristim takvog coveka. Veliki je broj onih koji zele da iskoriste ovakve ljude, da im nanesu mnoge pakosti. Naravno da mislim sve najgore o takvim ljudima, cija necija bol moze da ih ucini srecnim. Protiv takvih sam uvek spreman da se borim. U svetu preovladjuje zloba, sto je paklena osobina, koja nanosi stetu prvo onome sto je emituje, pa svima ostalima. Nas um treba da je zauzet dobrim mislima i zeljama.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Nazalost, zivimo u vremenu gde pravednici stradaju a gresnici uzivaju. Ako neko zraci svojom dobrotom, nikad ne bih bio mogao da iskoristim takvog coveka. Veliki je broj onih koji zele da iskoriste ovakve ljude, da im nanesu mnoge pakosti. Naravno da mislim sve najgore o takvim ljudima, cija necija bol moze da ih ucini srecnim. Protiv takvih sam uvek spreman da se borim. U svetu preovladjuje zloba, sto je paklena osobina, koja nanosi stetu prvo onome sto je emituje, pa svima ostalima. Nas um treba da je zauzet dobrim mislima i zeljama.

Volim kako ovaj covjek razmislja:air_kiss:

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Sad sam se setila one narodne " Dobar i lud , braca rodjena"....Obicno su dobri ljudi ti koje ostali u drustvu maltretiraju, jer znaju da mogu , i da ta dobra osoba nece reagovati sta god da joj urade, pa ih namerno izazivaju ocekujuci bilo kakvu losu reakciju, koja bi ih uverila u suprotno.....
Na mene dobri ljudi deluju pozitivno i uvek mi je drago da ih imam u drustvu...Zao mi je samo sto ih nema vise ....

Meni je žao što više nema dama, žena sa manirom, ponašanjem svuda i u svakoj prilici, žena koja je majka, gospođa, drugarica, prijateljica, savetnik a ne neko ko živi za pare i kako da uveća svoj bankovni konto. Neko ko uživa sa bogatašem a ne radi ništa sem što širi noge.

Žao mi je što nam je politika takva da je sve skuplje svaki dan.
Žao mi je što muškarci ne mogu da priđu ženi jer znaju da nemaju šanse ako nemaju novac ili su poznati
Žao mi je što nas ceo svet je*e u mozak (i treba nam tako kad mi sami sebi želimo najgore)
Žao mi je što su Srbi ljubomorni kad neko od nas uspe u životu pa mu svi žele bankrot
Žao mi je što su svi puni zavisti i što bi da imaju sve a neće ništa da rade

Mogu ja ovako do sutra, ali koja je svrha?

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Meni je žao što više nema dama, žena sa manirom, ponašanjem svuda i u svakoj prilici, žena koja je majka, gospođa, drugarica, prijateljica, savetnik a ne neko ko živi za pare i kako da uveća svoj bankovni konto. Neko ko uživa sa bogatašem a ne radi ništa sem što širi noge.

Žao mi je što nam je politika takva da je sve skuplje svaki dan.
Žao mi je što muškarci ne mogu da priđu ženi jer znaju da nemaju šanse ako nemaju novac ili su poznati
Žao mi je što nas ceo svet je*e u mozak (i treba nam tako kad mi sami sebi želimo najgore)
Žao mi je što su Srbi ljubomorni kad neko od nas uspe u životu pa mu svi žele bankrot
Žao mi je što su svi puni zavisti i što bi da imaju sve a neće ništa da rade

Mogu ja ovako do sutra, ali koja je svrha?

Uh, crno bez imalo belog.:acute:

Znam da ima dobrih ljudi - poznajem ih i obožavam. Ne volim kada ih neko koristi i omalovažava zbog toga što su dobri.
Ipak, pre svega brinem da ja ne činim zlo.

Volim vesele i neposredne ljude i uživam u njihovom društvu. :smile:

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146

prava istina

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679

Ja sam već upisan u klub obožavatelja ovog dečka(? koliko godina ima ova divna duša?).

Natrag