Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dopušteno je svima, ali ko to radi čini grijeh. Zato oni koji izvrću Bibliju i napadaju HAC imaju napade od drugih koji ima ruše hramove i uništavaju idole.
Adventiste nitko ne napada, pogotovo vas nitko ne ubija, nitko vam ništa ne ruši, i sve to pokazuje da ne spadate u one za koje je Krist rekao da će ih zbog njegova imena progoniti i ubijati.
Adventiste nitko ne napada, pogotovo vas nitko ne ubija, nitko vam ništa ne ruši, i sve to pokazuje da ne spadate u one za koje je Krist rekao da će ih zbog njegova imena progoniti i ubijati.
Naravno da ih ne napada, niti ih ubija.
Ko strada, ko svedoči veru svojim životom?
Oni koji ne odbaciše Križ - Krst,
oni kojima na pamet ne pada da žene postavljaju za svećenike, oni kojima je sam Isus rekao:
Mrzeće vas kao što su mene mrzeli.
Pa covece ako su oni kao grupacija svo vreme postojali onda ne mozes kazati "crkva nije tako verovala". Iako zvanicno adventisticka crkva nije postojala, postojala je ta ista grupa ljudi okupljena oko Milera, koju je teoretski Bog vec smatrao svojom crkvom!Adventisti u to vreme kao crkva nisu postojali, vec se tu radi o grupiokupljenih oko Milera.
Ti isti sledbenici formiraju crkvu!
Kakvo je to lupetanje da ne vredi sta su ranije verovali?
Iako zvanicno adventisticka crkva nije postojala, postojala je ta ista grupa ljudi okupljena oko Milera,
Jesu, i da li zato nisu bili crkva?Nikakav arg. i apostoli su svašta vjerovali prije.
Kako vi iznosite neistine tako vam Bog vraća u vidu raznih nevolja.
Jesu, i da li zato nisu bili crkva?
Sta su apostoli postali crkva tek nakon sto su poceli ispravno da veruju???
Znaci, svo vreme ste vi bili crkva, i greske odnosno pogresna verovanja koja ste imali ranije ne mozete oprati izjavom da niste bili crkva, jer jeste!
Te greske mozete prati na drugi nacin, jedan od nacina je tvrdnjom da su i apostoli imali pogresna ubedjenja.
Dakle nacin vase odbrane (kako niste bili crkva) ne samo da je pogresan, nego je i protiv adventizma, jer se adventisti tako ne brane. I ne samo da vi nista ne znate o svojoj veri, nego i ne poznajete osnovne stvari.
Rekao sam, sramota bi me bilo da sam adventista a da me vi branite!
Kako si ti zlurad, kad su apostoli disali mrznjom i rekli - "hoces li da kazemo da sidje oganj s neba i pobije ih" Hristos im je odgovorio - "ne znate kakvog ste duha, sin covecji nije dosao da pogubi nego da spasi!" A ti dises mrznjom, i jos kazes da Bog kaznjava, a on trpi i pokazuje milost. Treba da te je sramota sta izlazi iz tvojih usta, kakve sve osude i zle zelje.
Zamisli kakav bi ja bio covek ds kazem -" Bog kaznjava adventiste i progoni ih zbog neistina", to bi znacilo da se radujem vasem progonu, a upravo se ti radujes nasem, i paljenju crkava i rusenju manastira i svemu zlom!
Sramota!
Ne znaju oni za sramotu. Naravno ne svi, ali da bi napredovali moraju biti besramni. Takija, ili laganje za kult. Vređanje drugih, i to je dozvoljeno.
Kako si ti zlurad, kad su apostoli disali mrznjom i rekli - "hoces li da kazemo da sidje oganj s neba i pobije ih" Hristos im je odgovorio - "ne znate kakvog ste duha, sin covecji nije dosao da pogubi nego da spasi!" A ti dises mrznjom,
Zamisli kakav bi ja bio covek ds kazem -" Bog kaznjava adventiste i progoni ih zbog neistina",
to bi znacilo da se radujem vasem progonu, a upravo se ti radujes nasem, i paljenju crkava i rusenju manastira i svemu zlom!
Sramota!