Da li je iznošenje neistina dopušteno u svojstvu svedočenja vere, kao i borbe protiv neistomišljenika

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A ono što vi iznosite je da plačeš.
Jeste, da places od muke, jer oboriti istinu ne mozes, zdao si se na silu to da uradis.

Vi ste ko valovi proroci koji su krenuli da se rezu i seku da im sidje oganj!

Smesni ste, i u pravu si kad si rekao da vam se treba rugati, nista drugo?

Već samo rekao samo hrabro udarajte po Bibliji i EGV i nama advent. a vijesti će samo da dolaze, sve gore i gore.
Jao sto si me sad uplasio :)

Izvini ali ja nisam opicen mokrom carapom , pa da mi se pricinjavaju neke vesti. Pogotovo ne kao vi da povezujem nekakve Bozje sudove sa fudbalskim utakmicama i velikom piramidom! :p
Što je onda kod vas stanje kao kod Jevreja pred propast u koje su ih uveli fariseji?

To je stanje koje vide samo oni sto im prst pada na odredjeno mesto ili gledaju na sat da vide 18:44 , to im Bog salje poruku! Stanje onih sto gataju po piramidama i racunaju racunice od njihove babe do njih da dokazu svoje poslanje!

Tako si i ti poslan s neba, da nas upozoris! Laodikeja je Ilija a ti si Mojsije. Vi ste dva proroka prorecena u bibliji sto ce doci pred kraj!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
I kako to dokazuje da pre toga niste bili crkva? Pa i apostole je Hristos pozvao a bili su ribari, poreznici i drugih vera. Hoces reci da oni pre Hristosove smrti uopste nisu bili Bozja crkva? Tako i vi, jedino ste vi krivi za promasaje i niko vam drugi kriv nije. Ne znate ni da se branite, nego tu izmisljate! Kazem ja bi bolje branio ovo vase od samog sebe nego vi.

O kakvom izmišljanju pišeš???

Pa ti moj brate sve vreme izmišljaš i izvrćeš sve što ti dođe na pameti, i još uz to i ne čitaš precizno ono što se iznosi.

Dakle, evo ponovo:

U toj grupi okupljenoj oko Milera su bili pripadnici SVIH crkava u Americi, čak i Rimokatolici, koji su bili pripadnici svojih matičnih crkava, a dolazili su na Milerova predavanja.
To verovanje su imali u periodu kada je Miler propovedao o Hristovom drugom dolasku.

Nakon razočarenja crkve su počele da isključuju iz svojih redova one koji su ostali zajedno i nakon razočarenja, i toj grupi je Bog postepeno razjasnio Milerovu grešku, i od te grupe pripadnika različitih crkava podigao poslednju crkvu od sedam crkava iz otkrivenja Jovanovog 2 i 3 poglavlja, crkvu nazvanu "Laodikejska crkva" sto znači "narod suda" ( Laos - SUD / Dikeo - NAROD ).

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Jeste, da places od muke, jer oboriti istinu ne mozes, zdao si se na silu to da uradis.

Vi ste ko valovi proroci koji su krenuli da se rezu i seku da im sidje oganj!

Smesni ste, i u pravu si kad si rekao da vam se treba rugati, nista drugo?

Baš imaš jake dokaze i Isusu su rekli da je sluga Belzebula.

Jao sto si me sad uplasio :)

Izvini ali ja nisam opicen mokrom carapom , pa da mi se pricinjavaju neke vesti. Pogotovo ne kao vi da povezujem nekakve Bozje sudove sa fudbalskim utakmicama i velikom piramidom!

To nije tema. Moraš da skrećeš sa teme. Imaš uličarsko izražavanje.

To je stanje koje vide samo oni sto im prst pada na odredjeno mesto ili gledaju na sat da vide 18:44 , to im Bog salje poruku! Stanje onih sto gataju po piramidama i racunaju racunice od njihove babe do njih da dokazu svoje poslanje!

A što to meni govoriš? Znam ja da si se hranio tom naukom, to ti je duhovna hrana kao i onim što je ispalo pastoru, dakle gledaš na nečije zablude i grijeh. A sve sa ciljem da sebi umiriš savjest kako vi imate istinu. Neće tuđa laž vašu laž da učini istinom.

Tako si i ti poslan s neba, da nas upozoris! Laodikeja je Ilija a ti si Mojsije. Vi ste dva proroka prorecena u bibliji sto ce doci pred kraj!

Svaka nauka koja je istinita je sa neba.

Zar tvoja crkva ne uči da će sveci biti poslati sa neba u grobove?

Natrag