Mire, a zašto se uopšte pravdaš? Ako ti se neki post ne sviđa ne lajkuj ga, i kraj. Valjda je to normalno. Ja recimo svaki tvoj post lajkujem, jer se boriš da nedokazanima dokažeš. Sa druge strane, zar smatraš da su dostojni da se njiima pravdaš? Nikoga nisi povredio, niti uvredio. Izneo si samo svoja saznanja i dokaze.
Optužuju nas da lažemo, ok, a šta je onda ovo:
U čitavom videu sve sami bivši pripadnici njihove vere. Nema ni jednog pravoslavca, ni katolika, ni monofizite, ni ateiste. Šta je onda to?
Mislim da su stvarno preterali, mene optužiše da se pravim bogom, da čitam misli i namerte ljudi, tebe i slapa da lažete. Pa čekaj malo, jesmo li mi pisali tekstove protiv njihove doktrine? Jesmo li mi stavljali ovakve klipove po youtube? Da li smo se mi, ili Crkva, za šta nas optužuju usuđivali da menjamo pismo, a da posle tvrdimo da je naša doktrina u skladu sa istim? Ovde se ljudi, ne radi o tome da li je neko nešto rekao, nego o tome da postoje dokazi za naše tvrdnje, a da za njihove tvrdnje ne postoje. Kao što postoje dokazi da mi ne prozelitišemo ovde, nego oni.