- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
No, ovo smo elaborirali možemo dalje.
OK, idemo dalje:
Jovane, ako Sin ne zna, jer je samo čovjek, zašto zastupaš tezu i vjeruješ da William Miller zna "dan i čas"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
No, ovo smo elaborirali možemo dalje.
Nema spamovanja. Molim dalje..OK, idemo dalje:
Jovane, ako Sin ne zna, jer je samo čovjek, zašto zastupaš tezu i vjeruješ da William Miller zna "dan i čas"?
Nema spamovanja. Molim dalje..
Ako si otvorio temu, s nakanom da dokažeš da je Isus bio samo čovjek, a najjači ti je argument u dokazivanju tvoja mantra - "Isus je sam rekao da ne zna dana i časa", dakle ne može biti "Sveznajući" Bog, kako onda možeš moje pitanje: "Kako William Miller po tebi zna dan i čas", proglasiti spamom???????
Zato. Jovane, ako Sin ne zna, jer je samo čovjek, zašto zastupaš tezu i vjeruješ da William Miller zna "dan i čas"?
Isus bio samo čovjek, a najjači ti je argument u dokazivanju tvoja mantra - "Isus je sam rekao da ne zna dana i časa", dakle ne može biti "Sveznajući" Bog,
Kada bi te zanimalo ili bi naveo citat koji potvrđuje to što kažeš ili ne bi Hristu podmetao ono što nije rakao.
Da li imaš konkretan citat gde Isus kaže zapravo "znam ali vam ne mogu reći u vezi dana i časa"? Da li ima takav citat?
Zato. Jovane, ako Sin ne zna, jer je samo čovjek, zašto zastupaš tezu i vjeruješ da William Miller zna "dan i čas"?
Vratimo se ovome..ako imaš još nešto na temu kako to Hristos ne zna i da li Mu veruješ da ne zna izvoli..voleo bih čuti. Isus kaže "ne znam"..e sad mene iskreno znima kako to "ne znam" može postati "ZNAM". Da li imaš konkretan citat gde Isus kaže zapravo "znam ali vam ne mogu reći u vezi dana i časa"? Da li ima takav citat?
Imaš li ti konkretan citat u kome Bog kaže da je On lično pisao Bibliju? Doslovno, konkretno takav citat!
A imaš li ti citat u Bibliji u kojem stoji da je ovaj tvoj kriterij pravi kriterij raspoznavanja Boga??? Dopusti da ja posumnjam u tvoj kriterij, a ti mi probaj odagnati te sumnje.
Isus kaže "Ne znam"
Darth/Slap kaže: Isus "ZNA"
Kome da verujemo?
A imaš li ti citat u Bibliji u kojem stoji da je ovaj tvoj kriterij pravi kriterij raspoznavanja Boga??? Dopusti da ja posumnjam u tvoj kriterij, a ti mi probaj odagnati te sumnje.
1. Otac zna "dan i čas", jer je Bog.
2. Isus ne zna dana i časa, jer je samo čovjek.
3. William Miller je točno znao "dan i čas", nije li i on Bog????
Slobodno sumnjaj. Nemam niakvu obavezu da ti summnju razgonetnem.
Pa toliko ste uvereni, pucate od uverenosti ali ne znam samo na čemu gradite uvernost ako nemate ni jedan jedini citat iz Biblije gde Isus kaže da ipak ZNA...
Za njih čini se da William Miller jeste Bog...
Ti kaza, a ja ti govorim da:
Isus nigde ne kaže "Ja ne znam" tako da ovo tvoje adventističko igranje teško može da ne bude primećeno.
Prvo, ti si očito na argumente, pogotovo one iz Pisma, alergičan pa se tako nisi osvrtao na mnoštvo njih koje sam iznio. A postoji i granica za "bacanje biserja".
Drugo, ja u tvom opsjenarsko-histeričnom mantranju i dokazivanju i ne nalazim temelje u Pismu. Očito je kako u svojoj argumentaciji posežeš za argumentima iz dva izvora. Jedne "sisaš iz prsta" a druge iz Kurana.