- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Evo ga:
Brate Zaokret, ... Trojstvo jeste Biblijska nauka i do sada ni ti ni Piramida ni Kainos itd...niste dali adekvatno tumačenje Biblijskih tekstova koja podupiru stav da Isus nije Bog ili Duh Sveti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Brate Zaokret, ... Trojstvo jeste Biblijska nauka i do sada ni ti ni Piramida ni Kainos itd...niste dali adekvatno tumačenje Biblijskih tekstova koja podupiru stav da Isus nije Bog ili Duh Sveti.
Evo ga:
Zašto bi taj Jovanov relativizam i konradiktornost uopšte trebalo da nas čude, ako znamo da je čitav Milertizam tako i nastao, a da se njegov najglasniji i najopasniji plod, EGWizam i održava na verovanju koje je čas ovako, čas onako, a čas nikako... sve im je promenjljivo i evolutivno.
Uostalom, i osnivačica im nije znala šta govori, pa je čas tvrdila jedno, čas drugo, čas treće i tako u nedogled.
Ja se ne mogu oteti dojmu da Jovan, osim duhovne, ima i krvne veze s Ellen White. Ovoliko bogohuliti, kao Jovan, zaista mogu samo “odabrani”.
Nisam tu rekao Bog SinEvo ga:
Hvala ti što me porediš sa tako velikim duhovnim piscem.Ja se ne mogu oteti dojmu da Jovan, osim duhovne, ima i krvne veze s Ellen White. Ovoliko bogohuliti, kao Jovan, zaista mogu samo “odabrani”.
Hvala ti što me porediš sa tako velikim duhovnim piscem.
Ellen White nije “veliki pisac”, nego “najveći plagijator”.
Ali, i po ovome kao da si “Jelenine krvi”. I ti se ovdje pokazuješ kao najveći plagijator Jehovinih svjedoka, i inih raznorodnih antikristovskih sekti.
Ellen White nije “veliki pisac”, nego “najveći plagijator”.
Ali, i po ovome kao da si “Jelenine krvi”. I ti se ovdje pokazuješ kao najveći plagijator Jehovinih svjedoka, i inih raznorodnih antikristovskih sekti.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=10&dd=29&nav_category=78&nav_id=1755018
Hvala još jednom. Tvoje skrivene pohvale mi znače.