Normalno dase nemožemo usporedit , jer Jehovni svedoka u svjetu ima desetak milijona , dok kršćana ima blizu dvije milijarde , a da njih ima ko kršćana binas zatrli danam nebi ni sjeme ostalo.
Bogu nije bitan kvantitet, vec kvalitet. A najbitnije mu je ponizno, iskreno, cisto srce! Bogu je bitan pojedinac kao jedinka a ne masa ili pripadnici ovog ili onog naroda.
Sta cemo onda sa svim drugim narodima kojih ima preko pet milijardi, sta ce biti sa njima u dan suda!?
Ne, Jehovin narod ne ubija i nikad nece ubijati! Cuvaj se nekih drugih koji svakodnevno bez i malo milosti i ljudskosti nekog smaknu, siguran sam da je i u tvojoj sredini tako, njih se ti cuvaj... a ne od Jehovinog naroda kojeg su ubijali jer on nije hteo da ubija!
Cinjenice su to draga antonija, cinjenice!
300.000 svaki rat je užasan nikad se neponovijo .
Rata ce biti sve dok covek bude poslusniji zemaljskim vodjama, nego Hristu! Nadam se i ja da nece biti nikad vise rata, jer to ne zavisi od Jehovinih Svedoka vec od vas, kako kazes vicine. Jehovin narod ce ponovo odbiti da bilo kom stanovniku ove planete naudi, dok za vas nisam siguran!
Samo mi reci koliko je Jahve poubijao ljudi , to jest naroda , toje Bog jehovni svedoka ,
To nije samo Bog Jehovinih Svedoka, vec celog sveta. Samo sto krvnik ljudski, gospodar mraka i tame postoji mnogo mnogo pre nas i zna se ko njemu smeta od postanka sveta i ko je njemu trn u oku.
Jehova je Bog Avramov, Bog Jakovljev, Bog Isakov.... Mojsijev, Davidov ,Solomunov, Isaijin... Jehova je Bog svakog Bogobojaznog coveka u Bibliji. Pokazah li kom Bogu je sluzio Zarija, kom Bogu je sluzila Isusova majka Marija, pokazah li da su apostoli Jehovu zvali Isusovim Ocem, pokazah li da sam Isus Jehovu naziva svojim Ocem.... a ti pljujes po njemu, po Hristovom Ocu!
Hoces li ti Bogu koji stvori ceo vasioni svet reci sta cini, zasto radi ovako ili onako! Hoces li se ti preti sa zivim Bogom i svoju misao stavljati iznad njegove, a ni koracima svojim nisi kadra da upravljas! Zauzdaj svoj jezik ako si junak, mozes li to!?
Znaci priznajes da nije onako kako si ranije tvrdila!moj Bog je Krist , on nikog nije ubijo , naprotiv on je ljude oživljavao. Eto kako da se izrazim , Bogu Jahvi dosadilo mu je ubijanje pa je prepustijo vlast Kristu , koji je puno milostivniji od oca Jahve . Čak muje prepustijo i zadnji dolazak , dobro znaš na štose odnosi zadnji dolazak .
A tvrdila si da je Hrist Jehova. Sada kazes da je Isus milostiviji od Jehove. A kazes i da je Jehova Hristov Otac. Cisto da naglasim.
Koji Bog je preko Hrista cinio cuda, sta Petar kaze?!
Dela 2:22
Ljudi Izrailjci! poslušajte riječi ove: Isusa Nazarećanina, čovjeka od Boga potvrđena među vama silama i čudesima i znacima koje učini Bog preko njega među vama, kao što i sami znate,
Drugo
Ako je Jehova Hristu prepustio zadnji dolazak i sud, a znamo da je mali broj onih koji ce se spasti!
Pitam te:
Po cijoj zapovesti i ko ce izvrsiti egzekuciju nad ljudima koji su na sirokom putu, a znamo da ih ima mnogo?