Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pazi na gramatiku!!!Nemoj da pretiš.Nekulturno je,necivilizovano i nema nikakve veze sa bilo kojim od važećih principa vladajućih religija.Deluješ mi mnogo "extremno-nastrano"I za šalu je mnogoSamo cu napisati sto sam vec napisao da Gospod nije dobar i da nije sav ljubav sta bi uradio sa ovim ljudima koji ovoliko na ovom forumu pisu protiv njega!!!
Pazi na gramatiku!!!Nemoj da pretiš.Nekulturno je,necivilizovano i nema nikakve veze sa bilo kojim od važećih principa vladajućih religija.Deluješ mi mnogo "extremno-nastrano"I za šalu je mnogo
Ako sam uvrijedio sektase i sataniste bas mi je drago zbog toga nastavicu tako i dalje!!!
Ovo sto ja pisem je pravo Pravoslavlje a ako ga ti smatras extremnim i nastranim zbog toga mi je posebno drago jer znam da sam na pravom putu!!!Ja bih se zabrinuo za spasenje duse svoje kada bi me nevjernici,sektasi,satanisti poceli hvaliti e to bi me pogodilo jer bih znao da sam fulio put ka spasenju!!!
Sektore, nemoj da se svađaš! Sada je Veliki post i pravi vjernici ne smiju ni da misle na nešto ružno, a kamo li da se svađaju sa neistomišljenicima.
E, baš svašta! Niko nije trvrdio da za vrijeme posta morate da se slažete sa "svakim", a ti odgovaraš kao da je neko to tražio. Dakle, ne morate da se slažete, ali ne morate ni da grdite. Uzdržite se od toga bar za vrijeme posta.Ako je Veliki post i postimo to ne znaci da moramo po svaku cenu da se slazemo sa svakim(daleko bilo-na primer sa sektasima) da precutkujemo(a laz i prikrivanje istine su isto,zar ne?a to se ne sme u postu) i da ne smemo da kazemo sta mislimo,jer ce neki,zaboga, to da shvate kao poziv na svadju.Pa neka shvate kako hoce,ili kako im je potrebno,to im je posao,mi cemo i dalje da tvrdimo da je Bog dobar.Kakav bi to vernik bio kada bi,zato sto posti, ceskao po usima pljuvaca na svetinju?E,svasta...
Exo 34:6 Jer prolazeći Gospod ispred njega vikaše: Gospod, Gospod, Bog milostiv, žalostiv, spor na gnev i obilan milosrđem i istinom.Mislim da se bog ne može svrstavati u te kategorije (dobar, loš), jer su one subjektivne, a pogotovu da nije na ljudima da ga ocenjuju.
Ako sam uvrijedio sektase i sataniste bas mi je drago zbog toga nastavicu tako i dalje!!!
Ovo sto ja pisem je pravo Pravoslavlje a ako ga ti smatras extremnim i nastranim zbog toga mi je posebno drago jer znam da sam na pravom putu!!!Ja bih se zabrinuo za spasenje duse svoje kada bi me nevjernici,sektasi,satanisti poceli hvaliti e to bi me pogodilo jer bih znao da sam fulio put ka spasenju!!!
Exo 34:6 Jer prolazeći Gospod ispred njega vikaše: Gospod, Gospod, Bog milostiv, žalostiv, spor na gnev i obilan milosrđem i istinom.
Sta cemo sa ovime?Ovo sam Bog kaze?
Dodato posle 2 minuta:
------------------------------------------------------------
Luka 6:45 Dobar čovek iz dobre kleti srca svog iznosi dobro, a zao čovek iz zle kleti srca svog iznosi zlo, jer usta njegova govore od suviška srca.
Luka 6:46 A što me zovete: Gospode! Gospode! A ne izvršujete šta vam govorim?
Matej 7:22 Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! Nismo li u ime Tvoje prorokovali, i Tvojim imenom đavole izgonili, i Tvojim imenom čudesa mnoga tvorili?
Matej 7:23 I tada ću im ja kazati: Nikad vas nisam znao; idite od mene koji činite bezakonje.