Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kontekst biblije govori o upisivanju starozavetnih zapovesti u ljudsko srce, jer ja sam citirao tekst iz starog i iz novog zaveta.
Celina koju sam dao govori - da je ovaj zakon bio u Hristovom srcu, da ga je drzao, i da je on bio upisan u srce apostola i da su ga drzali.
"Evo, idu dani, govori Gospod, kad ću učiniti s domom Izrailjevim i s domom Judinim nov zavet,
Ne kao onaj zavet, koji učinih s ocima njihovim, kad ih uzeh za ruku da ih izvedem iz zemlje misirske, jer onaj zavet moj oni pokvariše, a ja im bejah muž, govori Gospod.
Nego ovo je zavet što ću učiniti s domom Izrailjevim posle ovih dana, govori Gospod: metnuću zavet svoj u njih, i na srcu njihovom napisaću ga, i biću im Bog i oni će mi biti narod" ( Jeremija 31. 31 - 33 )
Jer kudeći ih govori: Evo dani idu, govori Gospod, i načiniću s domom Izrailjevim i s domom Judinim nov zavet;
Ne po zavetu koji načinih s očevima njihovim u onaj dan kad ih uzeh za ruku da ih izvedem iz zemlje misirske; jer oni ne ostaše u zavetu mom, i ja ne marih za njih, govori Gospod.
Jer je ovo zavet koji ću načiniti s domom Izrailjevim posle onih dana, govori Gospod: daću zakone svoje u misli njihove, i na srcima njihovim napisaću ih, i biću im Bog, i oni će biti meni narod" ( Jevrejima8. 8 - 10 )
Propoved na gori stoji - ali to nema veze sa zakonom deset zapovesti - koje novi zavet postavlja kaomerilo pravde.
http://serbianforum.org/threads/cud...d-boga-ili-demona.569143/page-16#post-1768420
Vratimo se na temu o cudima.
Ona crkva ili pojedinac koji drzi zapovesti - on cini Bozja cuda.
Onaj ko ih svesno krsi i odbacuje - njegova cuda su od sotone, ili ne postoje.
"Ko odvraća uho svoje da ne čuje zakon, i molitva je njegova mrska" ( price solomunove 28. 9 )
Nisam nista priznao - vec sam napsao da to sa tom propovedi stoji - da nju niko nije porekao, ali da osim toga postoji i deset zapovesti na koje su upucivali Hristos i apostoli.
Lose je kada se ukazuje samo na jedne tekstove u bibliji a drugi zanemaruju,
I primetio sam jos nesto - da vecina onih kojisu protiv deset zapovesti - pokusavaju da jednom vrstom tekstova obore druge tkstove, i kao da se time bore protiv same biblije biblijom.
To je nerazmljivo.
Celina biblije po pitanju deset zapovesti je jasna, i ko zeli da razume razumece.
Ko ne zeli - niko mu ne moze pomoci, cak ni svemoguci Gospod.
Bolje vam je da shvatite prije da su vaša čuda od demona. Jer će doći još veća čuda da se prevare ljudi. Poslje može biti kasno.
Анђели односе душе на небо
Ma sve sto nije od HAC je od demona, jel tako?
I ja sam demon i svi pravoslavci su demoni, jel tako?