Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za ozbiljne teme treba bar malo više ozbiljnosti.
Pitanje je - šta čovek takvog profila radi na forumu za religiju?
Mislim da bi čovek ostao bez plate...ali ako nije oženjen onda će se snaći pa bi valjalo da sam shvati koliko je loših stvari uradio i sam ode malo na odmor ili promeni svoje ponašanje.Evo peticija da se slap banira sa ovog foruma...molio bih forumaše da samo kažu da su za to......potrebno je 5 članova koji su za to....
Evo peticija da se slap banira sa ovog foruma...molio bih forumaše da samo kažu da su za to......potrebno je 5 članova koji su za to....
Mislim da bi čovek ostao bez plate...ali ako nije oženjen onda će se snaći pa bi valjalo da sam shvati koliko je loših stvari uradio i sam ode malo na odmor ili promeni svoje ponašanje.
Od kad ga znam isto čini a to je nekoliko godina i mislim da se neće menjati i uspeće u svom poduhvatu da razbije svaki forum gde postoji pisanje o papstvu.
Mislim da nije dobro banovati jer tako bi imali sumnju da li je urednik dobro postupio najbolje je da on ostane i piše i sam će najbolje pokazati svima ko je on zaista.
Mislim da će vremenom ozbiljni forumaši ignorisati to šarlatanstvo i tračarenje i onda će ostati bez svog oružja i neće imati sa kim praviti paradu i podmetanja.Iz prikrajka će pratiti svaki momenat da ismeje nekoga pod uslovom da time zainteresuje ostale i pridobije bar nekog na svoju stranu da zajedno tračare i uspeo je kod dve ženske osobe da izmami podršku za svoj prljavi posao.
Povremeno će pokušati glumiti finog forumaša ali čim neko kaže nešto o zapadno rimskom klubu na tapetu je za odstrel i sve postove istog na svim forumima će u svoju arhivu smestiti i kaklulisati i podmetati da time opravda prolivenu krv kroz istoriju.
Na Svetlosti istine se javljao više puta pod razni pseudonima ali pisanje ga odmah odaje.Na mom novom forumu ne pišemo toliko protiv papstva...nema te teme...ionako ima dva katolika - utopija i jedan mladi apologeta koji se malo povukao - ipak imamo dobrih protestantskih apologeeta - ja sam mu objasnio da je Jakov brat Gospodnji prvi papa i nije mi dao nikakav odgovor nego kruži danima na forumu i samo gleda...treba još pure jesti...ali ako slap dođe pripremljena je volejčina od Roberta Carlosa...ovisi koji ga prvi od moderatora skuži...jer poslije banirani ne mogu ništa vidjeti na forumu...ovako kao gosti mogu još čitati......on ti je troll - flamer....
Na mom novom forumu ne pišemo toliko protiv papstva...nema te teme...ionako ima dva katolika - utopija i jedan mladi apologeta koji se malo povukao - ipak imamo dobrih protestantskih apologeeta - ja sam mu objasnio da je Jakov brat Gospodnji prvi papa i nije mi dao nikakav odgovor nego kruži danima na forumu i samo gleda...treba još pure jesti...ali ako slap dođe pripremljena je volejčina od Roberta Carlosa...ovisi koji ga prvi od moderatora skuži...jer poslije banirani ne mogu ništa vidjeti na forumu...ovako kao gosti mogu još čitati......on ti je troll - flamer....
Na Svetlosti istine se javljao više puta pod razni pseudonima ali pisanje ga odmah odaje.
Meni je jasno da svako ima neku nameru i ako nije saglasan sa nekom naukom on nudi svoju sa argumentima da bi drugom pokazao da greši i to je meni normalan dijalog ali napadati nekog ili nešto a ne davati odgovore niti argumente je šarlatanstvo.
Naš prvi susret je protekao u psihoanalizi sa njegove strane i to traje i danas jer on naprosto nema šta iz Biblije ponuditi osim vina.Tako se i Šešelj hvali koliko je puta robijao i sad je u modi hvaliti se onim od čega se pametan stidi a to je banovanje ,vernika,.
Moliš urednika da ne briše postove?! Pogledaj malo ove zadnje postove, a onda pročitaj naslov teme!P.S. Molim urednika da ne briše ove naše postove. Ja nisam inicirao nikakvo vrijeđanje. Šarlatanom se nazvao onoga tko je mene prije tako nazvao. Molim urednika da ne briše postove i iz drugog razloga. Nekada je iz diskusije moguće izvući dobre zaključke i dobre pouke samo ako diskusija toliko uzavrije da se diskuntanti i nesvjesno ogole do kraja.