Čovjekoubojica = Kristoubojica; (Antikrist = antičovjek)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ček, ček, jel on to za sebe tvrdi da je Hrvat? Ili ti parafraziraš njegovo žaljeje što Tito nije pobio više Hrvata?

Parafraziram njegovo žaljenje što satrap Tito nije pobio sve Hrvate.

Pa zato ti to pominjem jer da ja mrzim Hrvate kako bih mogao voleti Hrvata Tita. Vidiš da ta logika nije dobra.

Dapače, logika je savršena. Ti birano voliš Hrvate. Voliš baš Hrvata satrapa i zločinca, Titu. Baš onoga koji je pobio nekoliko stotina tisuća Hrvata, s nakanom da se nikada ne oporave i da nikada više nemaju svoju državu. Tako je planirao i Titin i tvoj gazda, sotona, ali svjedok si i sam da je Božja volja bila potpuno suprotna, i sam Bog htjede da Hrvati koje ti mrziš k' o i Tito, imaju svoju državu.

Kao drugo, kako je to Tito pobio Hrvate?

Što puškama pobio što žive u jame pobacao. Važno je da ti zlotvora i zločinca veličaš. SRAMI SE, slugo antikristov.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo, klanjatelju sotone i satrapa Broza pa gledaj:

Političariš opet. Priču o veri na kraju okreneš na politiku.

Izvini ja u politiku neću zalaziti. Posebno nacionalizam.

U šta ti pretvori priču o veri. Svaka žrtva je žrtva...jednaka. Bila sa jedne, druge i treće strane. Pa šta sada..ja da navedem Jasenovac..pa da se gađamo brojkama? Zašto Pavelića ne osudiš?

Tvoje veličanje zla i zločinaca je za "divljenje"

Zločin je zločin..da li od jednih da li od drugih..Ali ti nećeš da osudiš Pavelića i ustaše ili četnike..ne znam zašto.

Ako si zapeo za Blajburg i slično..onda moraš znati da je tu stradalo i četnika i ljotićevaca i nedeićevaca, te četnika Pavla Đurišića i Draže Mihailovića. Uglavnom one koji su bežali od partizana nakon poraza sila koje su vas podržavale Nacističke Nemačke i fašističke Italiije.

Bilo je i nevinih žrtava verovatno ali većina su bežali zbog toga što su sarađivali sa okupatorom na najdirektniji način.

Ali svaka nevina žrtva koja je stradala je žalost i tuga. De, ne igrajmo se ovakvim groznim stvarima. Ne pričaj o nacionalizmu molim te.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Političariš opet. Priču o veri na kraju okreneš na politiku.

Izvini ja u politiku neću zalaziti. Posebno nacionalizam.

U šta ti pretvori priču o veri. Svaka žrtva je žrtva...jednaka. Bila sa jedne, druge i treće strane. Pa šta sada..ja da navedem Jasenovac..pa da se gađamo brojkama? Zašto Pavelića ne osudiš?

Tema ste vi antikristi, a to je duboko teološko-vjerska a ne politička tema.

I znam da ti je Tito sada još miliji i draži kad si vidio koliko je Hrvata u jame pobacao. Srami se, lažljivče i slugo sotonin.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
De, ne igrajmo se ovakvim groznim stvarima. Ne pričaj o nacionalizmu molim te.

A vidi!? Ti bi zabranio ovdje govoriti i pokazati žrtve tvoga boga, satrapa Broza. Nije valjda da spavat nećeš moći. Uostalom, što to tebi, sotoninu lažljivcu i sluzi, klanjatelju satrapa Broza, uopće može san poremetiti. Evo ti još jedne priče "iz najveće blizine" o tome kako ih 30 000 u samo par dana pobiše i u jame zakopaše. Uživaj besramniče, znam, Tito će ti sada biti još miliji i draži.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tema ste vi antikristi, a to je duboko teološko-vjerska a ne politička tema.

Ti svo vreme o politici a ne o veri.

I znam da ti je Tito sada još miliji i draži kad si vidio koliko je Hrvata u jame pobacao.

Izvlači se iz ove zablude što bre..bolje za tebe i tvoje zdravlje a zatim i za druge oko tebe.

A vidi!? Ti bi zabranio ovdje govoriti i pokazati žrtve tvoga boga, satrapa Broza. Nije valjda da spavat nećeš moći. Uostalom, što to tebi, sotoninu lažljivcu i sluzi, klanjatelju satrapa Broza, uopće može san poremetiti. Evo ti još jedne priče "iz najveće blizine" o tome kako ih 30 000 u samo par dana pobiše i u jame zakopaše. Uživaj besramniče, znam, Tito će ti sada biti još miliji i draži.

Kažem ti mani se politike i ovih nebuloza nacionalističkih jer nije dobro po zdravlje. A još manje po veru jer je ovo sve samo ne vera. Molim te okani se ovih opasnih stvari.

Neću se sa tobom na verskoj temi prepirati oko politike. I prestani da etiketiraš ljude, gadna je to navika. Ti si sav zaražen ovim fantazijama i više nisi svestan gde udaraš.

Hajdemo mi na verske stvari...uskoro.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kažem ti mani se politike i ovih nebuloza nacionalističkih jer nije dobro po zdravlje.

Rekoh ti, nisu ovo priče o politici, ovo su priče o Kristoubojicama i čovjekoubojicama. Zašto tebi smeta da se istina o njima otkrije???? Zato što si klanjatelj tih zlotvora i zločinaca? Pa prestani biti njihov klanjatelj. Ne možeš, znam, jer onaj koji je nadahnuo ove satrape i zločince nadahnjuje i tebe. Vi ste naprosto "svoji".

I prestani da etiketiraš ljude, gadna je to navika. Ti si sav zaražen ovim fantazijama i više nisi svestan gde udaraš.

U dva dana ubiti 30 000 ljudi i u jame ih zakopati, tebi je to očito "kul", ali mene upozoravaš da ne etiketiram ljude!?!? SRAM TE BILO, slugo sotonin.

Natrag