Čovjekoubojica = Kristoubojica; (Antikrist = antičovjek)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Da čujem, naćulio sam uši.

Dakle, opusti se i ostavi politike.

Hajdemo na veru isključivo.

OK. Jesi li ti do sada znao da je Tito iz mržnje prema Bogu i Kristu crpio mržnju prema Hrvatima i u toj mržnji učinio genocid nad Hrvatima nadajući se da Hrvati nikada više neće biti "svoji na svome"? I drugo pitanje, jesi li ti ljubitelj ovog zlotvora baš zbog ovoga zločina koji je počinio nad Hrvatima?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Parafraziram njegovo žaljenje što satrap Tito nije pobio sve Hrvate.

Dao si se provocirati od strane jednog sektaškim blasfemijama zaraženog akolite sinagoge satane.... i sada diskusija ide u političke vode.

A to mu je upravo i cilj. Da nas navede da igramo kako oni sviraju, a onda da nas banuju.

I drugo pitanje, jesi li ti ljubitelj ovog zlotvora baš zbog ovoga zločina koji je počinio nad Hrvatima?

Da li je ili nije, on neka odgoivori, no ja naslućujem odgovor.

Jovana je mržnja prema svemu što nije sektaško - "biblijsko", zaslepela u toj meri da su mu i krvoločni komunisti vredni odbrane. Uostalom, o takvom stanju duha svedoči i ponašanje njegovog brata po "veri" u vračaru iz Maine-a, koji se srpstva seti samo kada treba da udari po Hrvatima, inače pljuje po sopstvenom narodu nazivajući ih paganima, radujući se kada muhamedanci - albanci ruše crkve i manastire na Kosovu.

Shvati, oni se, nakot sotonin i koriste nesrećnim animozitetom između Srba i Hrvata i svojim antikatolicizmom, da podmuklo navedu srbe na to da postanu deo njihove sinagoge satane.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da čujem, naćulio sam uši.

OK. Jesi li ti do sada znao da je Tito iz mržnje prema Bogu i Kristu crpio mržnju prema Hrvatima i u toj mržnji učinio genocid nad Hrvatima nadajući se da Hrvati nikada više neće biti "svoji na svome"? I drugo pitanje, jesi li ti ljubitelj ovog zlotvora baš zbog ovoga zločina koji je počinio nad Hrvatima?

Što bi ha bio ljubitelj čoveka? Naravno da nisam ljubitelj Tite, niti partije.

A kakve veze Tita ima sa verom?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Što bi ha bio ljubitelj čoveka? Naravno da nisam ljubitelj Tite, niti partije.

Gle čuda, sada ga se odričeš!?!?!? A toliko si ga ljubio u uzdizao. I njega i partiju, i klanjatelj njegov bio. Što ti bi čovječe? Saznao si da zlotvor i zločinac? A kako to da te nikada prije nije zainteresiralo što je istina - što je dobro a što zlo? I sada se ti ovdje, znam ja samo formalno, odričeš druga Tite i njegove partije. Ali ne ide to tako, čovjek se najprije treba odreći sotone, antikrista, da bi se odrekao i svih ljudskih antikrista, kakav bijaše zlotvor Broz koji je izvršio genocid nad vlastitim narodom. Prema tome, Jovane, ti si Titin, a Tito je tvoj, ne da sotona tako lako pokidati veze koje je on između nekih ljudi uspostavio. A ljubav prema zlotvoru i zločincu, uvijek inicira sotona - antikrist.

A kakve veze Tita ima sa verom?

Pitanje ti je jednako glupo, jednako idiotsko, kao i ono sinoćnje - "A kada je to Tito pobacao Hrvate u jame". I ne samo da ih je pobacao, i ne da ih je pobacao stotinjak, nego na desetine tisuća, nego ih je žive utjerivao u rudarska okna i onda ih žive zazidao, a ti pitaš - kad je to Tito takvo nešto Hrvatima učinio. Ljudi neznalice, kakvim se ti pokazuješ, trebali bi se "pokriti ušima", "zatvoriti u podrum" i šutiti i nigdje ne izlaziti. Naravno, ti ovo nećeš učiniti, jer za ovo čovjek treba imati savjest - bogobojaznošću odgojenu savjest.

Vratimo se tvome pitanju, dakle, veza Tite i vjere. Veza je najdirektnija, jedan od glavnih temelja "Titine religije" jeste stav - Religija je opijum za narod.

P.S. I nas koncu jesi li pogledao video o "Ispovijedi Sime Dubajića" koji sam ostavio? Evo samo jedna rečenica iz onoga što je rekao Dubajić:

Svakog smo dana na Kočevskom rogu likvidirali između pet i šest vlakova ratnih zarobljenika koji su noću dovoženi iz sabirnih logora u Ljubljani, Šentvidu i Jesenicama. Priznao je u intervjuu Dubajić, koji je tada imao 22 godine.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ma daj, ne pravi se naivan toliko kad nisi.

Samo glumiš neko isčuđavanje. Gle sada ga se odričeš..pa samo u tvojoj naivnih glavi si mogao povezati Tita i mene. Čovek ateista šta ima sa hrišćaninom. Jedino što moja kritika Tita i komunizma nije nacionakistički ostrašćena kao tvoja. Gde se ostrašćenost verska ili nacionalna tu je duh pomućen i više ne zna gde udara.

Ja neostrašćen mogu da navedem i pozitivne i negativne crte vladavine tog čoveka i bilo kog čoveka i vladara. Nemam taj nacionalni iracionalni strah i opsesiju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vratimo se pitanjima vere a ne politike. O tom Dubajiću i sličnim stvarima imaš onog tvog parnjaka, kako beše, srbijanski nacionalista...pa vi ostrašćeni nastavite vaše ratove. Ja u tim ne učestvujem.

Naš rat je sa sobom i strastima, ličnim ponosom i slično koje moramo pobediti.

Valja vam se nanovo roditi! Kaže Hristos. Hajde taj rat da dobijemo

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ma daj, ne pravi se naivan toliko kad nisi.

Samo glumiš neko isčuđavanje. Gle sada ga se odričeš..pa samo u tvojoj naivnih glavi si mogao povezati Tita i mene.

Niti glumim niti se iščuđavam. Ja sam znao da si ti klanjatelj satrapa i zločinca J.B. Tite, i znam da ga se nećeš nikada ni odreći, jer vas je sotona povezao u borbi protiv Krista Boga.

Čovek ateista šta ima sa hrišćaninom.

Kršćani su oni koji vjeruju da je Krist Bog. Zato se i zovu kršćani - Kristijani = Kršćani. Dakle, ti kršćanin nisi, jednako kao i satrap Tito - ni jedan od vas dvojice ne vjerujete da je Isus Bog, ali zato obojica vjerujete i zastupate stav da je Isus samo čovjek, dakle, obojica ste po definiciji svetog apostola Ivana antikristi.

Jedino što moja kritika Tita i komunizma nije nacionakistički ostrašćena kao tvoja.

A gdje si to ti kritizir'o Titu i komunizam? Da sam citiraj te svoje kritike.

Gde se ostrašćenost verska ili nacionalna tu je duh pomućen i više ne zna gde udara.

Ja neostrašćen mogu da navedem i pozitivne i negativne crte vladavine tog čoveka i bilo kog čoveka i vladara. Nemam taj nacionalni iracionalni strah i opsesiju.

Ali gle čuda, nikada nisi navodio niti jednu negativnu crtu toga satrapa. Ne možeš ti izreći ništa negativno o ovome satrapu i zločincu. Ne možeš, sotona ti to ne dopušta. Zato se nemoj ni truditi i pokušavati, jer znam da bi to bila tvoja gluma. Vas dvojica ste ipak "svoji", đavlina vas je poučio da Isus nije Bog.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vratimo se pitanjima vere a ne politike. O tom Dubajiću i sličnim stvarima imaš onog tvog parnjaka, kako beše, srbijanski nacionalista...pa vi ostrašćeni nastavite vaše ratove. Ja u tim ne učestvujem.

Ne možeš nikako sakriti svoga nadahnitelja, sotonu. Sotona ovdje progovara, koristeći tvoje prste i tvoju tipkovnicu, i mene skoro luđakom prikazuje "ostrašćenikom", jer sam se drznuo istinu iznijeti. Antikristu smeta istina, zato je istina smetala Titi i istina sada smeta tebi. Šlušaj ti, slugo Titin, možeš ti reći da crkavaš od istine, ali nećeš mene zaustaviti i spriječiti da istinu iznosim. Sve se slaže, kao što Kristovi najviše vole istinu, jer Krist jest Istina, tako vama potomcima oca laži upravo Istina najviše smeta, i pokušavate je raznim lažima otrovati. A prva vaša laž jest - Isus nije Bog, Isus je samo čovjek. Naravno, ishod je potpuno izvjestan - Isus koji je Istina pobjeđuje u svakoj varijanti.

Naš rat je sa sobom i strastima, ličnim ponosom i slično koje moramo pobediti.

Valja vam se nanovo roditi! Kaže Hristos. Hajde taj rat da dobijemo

Naš rat je rat protiv oca laži, i svih vas koje je otac laži upregnuo u svoj rata protiv Krista. A gore rekoh - prva laž tog vašeg 'oca' jest - Isus nije Bog.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Moraš se osloboditi okova nacionalizma i sentimentalizma prema nacionalnom ponosu. Sve što je ponosito nije po volji Oca nebeskog.

Zato valja nam se nanovo roditi. Ko ostane u grehu ponositosti pomreće u njemu. Čuvaj se ponositosti,tog otrova za dušu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Moraš se osloboditi okova nacionalizma i sentimentalizma prema nacionalnom ponosu. Sve što je ponosito nije po volji Oca nebeskog.

A pogotovo zločinci, kakav je zlotvor i satrap Tito kojega ti veličaš i kojemu se klanjaš, nisu po volji Ocu Nebeskome niti našem Spasitelju i Bogu Isusu Kristu.

Zato valja nam se nanovo roditi. Ko ostane u grehu ponositosti pomreće u njemu. Čuvaj se ponositosti,tog otrova za dušu.

Ako ne povjerujete da sam ja Bog, pomrijet ćete u grijesima svojim.(Iv, 8,14).

P.S. Klanjatelju zlotvora i zločinca Tite, kako ćeš ti Ocu Nebeskome objasniti zašto si mu se klanjao?

Natrag