Što bi ha bio ljubitelj čoveka? Naravno da nisam ljubitelj Tite, niti partije.
Gle čuda,
sada ga se odričeš!?!?!? A toliko si ga ljubio u uzdizao. I njega i partiju, i klanjatelj njegov bio. Što ti bi čovječe? Saznao si da
zlotvor i zločinac? A kako to da te nikada prije nije zainteresiralo
što je istina -
što je dobro a što zlo? I sada se ti ovdje, znam ja
samo formalno,
odričeš druga Tite i njegove partije. Ali ne ide to tako, čovjek se najprije treba odreći sotone, antikrista, da bi se odrekao i svih ljudskih antikrista, kakav bijaše zlotvor Broz koji je izvršio genocid nad vlastitim narodom. Prema tome, Jovane,
ti si Titin, a Tito je tvoj, ne da sotona tako lako pokidati veze koje je on između nekih ljudi uspostavio. A ljubav prema zlotvoru i zločincu, uvijek inicira sotona - antikrist.
A kakve veze Tita ima sa verom?
Pitanje ti je
jednako glupo, jednako idiotsko, kao i ono sinoćnje - "
A kada je to Tito pobacao Hrvate u jame". I ne samo da ih je pobacao, i ne da ih je pobacao stotinjak, nego na desetine tisuća, nego ih je
žive utjerivao u rudarska okna i onda ih žive zazidao, a ti pitaš - kad je to Tito takvo nešto Hrvatima učinio. Ljudi neznalice, kakvim se ti pokazuješ, trebali bi se "
pokriti ušima", "zatvoriti u podrum" i šutiti i nigdje ne izlaziti. Naravno, ti ovo nećeš učiniti, jer za ovo čovjek treba imati savjest -
bogobojaznošću odgojenu savjest.
Vratimo se tvome pitanju, dakle, veza Tite i vjere. Veza je najdirektnija, jedan od glavnih temelja "
Titine religije" jeste stav -
Religija je opijum za narod.
P.S. I nas koncu jesi li pogledao video o "
Ispovijedi Sime Dubajića" koji sam ostavio? Evo samo jedna rečenica iz onoga što je rekao Dubajić:
Svakog smo dana na Kočevskom rogu
likvidirali između pet i šest vlakova ratnih zarobljenika koji su noću dovoženi iz sabirnih logora u Ljubljani, Šentvidu i Jesenicama. Priznao je u intervjuu Dubajić, koji je tada imao 22 godine.