Čovjekoubojica = Kristoubojica; (Antikrist = antičovjek)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo su kurve i idioti antirevizionisti. Ti si se autao i kao jedno i kao drugo.

Revizija = popravak na temelju novih saznanja.
Možeš ti teoretisati ali ideje koje iznisiš su užasne sa aspekta hrišćanstva.

Zločinstvo sa bilo koje strane dolazilo i od koga god dolazilo je neprihvatljivo hrišćaninu.

Žalosno je da ljudi poput Franaka, Pavelića i Ljotića se predstavljaju kao hrišćani i borci za veru a takve zločine činili.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Možeš ti teoretisati ali ideje koje iznisiš su užasne sa aspekta hrišćanstva.

Ja nisam iznosio nikakve ideje, ja sam ovdje samo pokazao i dokazao da si ti najgori sotonski lažov. Skidaš krivicu sa antikrista Staljina, Tite i sličnih i pripisuješ je "ljudima koji vjeruju da je Krist Bog". SRAM TE BILO!

Zločinstvo sa bilo koje strane dolazilo i od koga god dolazilo je neprihvatljivo hrišćaninu.

Tako je. Tako je nama kršćanima. A tebi antikršćaninu je potpuno suprotno. Tebi su najveći zlotvori, satrapi - Tito, Staljin, Mao Zedong idoli kojima se klanjaš.

Žalosno je da ljudi poput Franaka, Pavelića i Ljotića se predstavljaju kao hrišćani i borci za veru a takve zločine činili.

Ja nikoga od ovih ni jednom riječju nisam spominjao. To čini tvoj bolesni i pokvareni um. A tvoj bolesni i pokvareni um nije moj nego tvoj, dakle i tvoj problem.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Teško, tvom umu i prosuđivanju.

Jer napadaš samo jedne zločince a druge rehabilituješ.

Tvoja vera je politički obojena. Na žalost.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Teško, tvom umu i prosuđivanju.

Jer napadaš samo jedne zločince a druge rehabilituješ.

Tvoja vera je politički obojena. Na žalost.

Upravo je obrnuto. Ti jedne napadaš a druge veličaš, i to veličaš najveće zlotvore i zločince - Titu, Staljina, Mao Zedonga.

Znam ja zašto ti tako voliš Titu. Voliš ga zbog toga što je Tito patološki mrzio Hrvate i što je pobio nekoliko stotina tisuća Hrvata nakon rata. Titu voliš dakle, jer mrziš Hrvate. Kad bi ti, kojim slučajem, bio na Titinu mjestu vjerojatno bi Hrvatima učinio isto što i Tito. Zaista, samo zločinac može voljeti i veličati zločinca, kao što je u slučaju tvoga odnosa prema Titi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Upravo je obrnuto. Ti jedne napadaš a druge veličaš, i to veličaš najveće zlotvore i zločince - Titu, Staljina, Mao Zedonga.

Znam ja zašto ti tako voliš Titu. Voliš ga zbog toga što je Tito patološki mrzio Hrvate i što je pobio nekoliko stotina tisuća Hrvata nakon rata. Titu voliš dakle, jer mrziš Hrvate. Kad bi ti, kojim slučajem, bio na Titinu mjestu vjerojatno bi Hrvatima učinio isto što i Tito. Zaista, samo zločinac može voljeti i veličati zločinca, kao što je u slučaju tvoga odnosa prema Titi.
Opet lična samoprojekcija. Inače i Tito je bio Hrvat, pa šta. Da je tako kako ti pričaš.

Ali kažem ja, ti si političar a ne vernik. To se vidi

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To i jeste problem. Ne spominješ ih u ne ubrajaš u zločince zato što ih podržavaš.

Aha. Znači, ja sam rekao ono što nisam rekao. Koja si ti sotonjara. Neka, bar si ovdje razobličio.

Inače i Tito je bio Hrvat, pa šta. Da je tako kako ti pričaš.

Kažu da je bio Hrvat, ali bio je, kao što vidiš, i đavliji sluga kao i ti, zatirao je vlastiti narod.

pa šta. Da je tako kako ti pričaš.

Krasno. Veliš, i neka vas je Tito pobio. Trebao vas je pobiti još i više. Trebao vas je zatrti da vas nestane, vas genocidnih Hrvata.

Dobro je da si se do kraja razotkrio, sotono.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kažu da je bio Hrvat, ali bio je, kao što vidiš, i đavliji sluga kao i ti, zatirao je vlastiti narod.

Pa i Staljin je zatirao vlastiti narod, Mao nije pobio vanzemaljce, nego Kineze...

Krasno. Veliš, i neka vas je Tito pobio. Trebao vas je pobiti još i više. Trebao vas je zatrti da vas nestane, vas genocidnih Hrvata.

Ček, ček, jel on to za sebe tvrdi da je Hrvat? Ili ti parafraziraš njegovo žaljeje što Tito nije pobio više Hrvata?

Čudni su to "pacifisti", veoma čudni.... gnušaju se oružja, a oduševljavaju se genocidima (auto genocidima) - ovaj žali što komunisti ne pobiše više Hrvata i Srba (da, da i Srbe su ubijali), brat mu po klanjanju ludači iz Maine-a USA, pada u orgazmičke "sevdahe" na Joshuu Navina i njegovo navodno klanje Kananaca.....

Jednom rečju, da nisu đavolje kukavice, i oni bi, bez imalo ustručavanja krv prolivali, s uživanjem.....

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Aha. Znači, ja sam rekao ono što nisam rekao. Koja si ti sotonjara. Neka, bar si ovdje razobličio.

A što ih nisi pomenuo? Oni nisu činili zločine? Pošto si ti veliki antifašista jel tako, osuđuješ zločine..pa kako pored Hitlera ne seti se njegovog slugu Pavelića i ostalu družinu ili u Srbiji Ljotića(da se ne zameriš pravoslavnima a inače bi opleo ti po Draži i Ljotiću itekako ali ne bi pomenu Pavelića.) Dakle, ako si dosledan u grozbi prema zločinu i pominješ Hiću i ostale kako se ne seti ni jednom da pomeneš Pavelića ili Franka...e moj politički komesare.

Pa zato ti to pominjem jer da ja mrzim Hrvate kako bih mogao voleti Hrvata Tita. Vidiš da ta logika nije dobra. A po tebi ja volim Tita. Pa kako?

Krasno. Veliš, i neka vas je Tito pobio.

Ne, nego pa šta što je bio Hrvat. Na to sam mislio. A ne na ovo drugo..kakav si ti teoretičar zavera...Znači, opet me namerno pogrešno citiraš. Kao drugo, kako je to Tito pobio Hrvate? Tito je kažu Srbi mrzeo Srbe, vi kažete mrzeo Hrvate...znači padate u padaroks oba naroda.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nego meni je žao što si ti svoju veru politizovao. Sve gledaš kroz politiku pa zato i ne možeš sagledati stvari u samo verskim okvirima.

Natrag