Čovjekoubojica = Kristoubojica; (Antikrist = antičovjek)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne podmeći meni ono što nisam nigdje ustvrdio. Odlazi slugo sotonin.

Samo "tragaš" za dokazima. Još nisi utvrdio.

Ja sam samo Isusa parafrazirao, i još ću jednom - Tko ne vjeruje da je Isus Bog umrijet će u grijesima svojim (Isusove riječi u Iv 8,24)

Očigledno nisi dobro parafrazirao jer kao što uznamo nespasava nikoga to što pominje Hrista kao Boga ako nije promenjen iznutra. Tako da si Isusa potpuno pogrešno razumeo.

A kakvi su zlotvori, Kristoubojice i čovjekoubojice ovi kojima se ti klanjaš i kojima služiš, evo u jednom kratkom videu:

Komunisti ne ispovedaju Hrista ni kao Boga ni kao Čoveka..nas zanimaju "ispovedači" koji ipak i pored toga mogu činiti zlo. Znači, ne spasava samo ispovedanje Hrist je Bog jer to ne spasava po sebi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Samo "tragaš" za dokazima. Još nisi utvrdio.

Što to?

Očigledno nisi dobro parafrazirao jer kao što uznamo nespasava nikoga to što pominje Hrista kao Boga ako nije promenjen iznutra. Tako da si Isusa potpuno pogrešno razumeo.

Tko ne povjeruje da je Isus Bog, umrijet će u grijesima svojim. Tako naprosto piše, ništa ja ne tumačim niti imam što pogrešno razumijeti. Povrh toga sveti apostol Pavao za Isusa kaže: Tit 2,13: iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista.

Komunisti ne ispovedaju Hrista ni kao Boga ni kao Čoveka..

Neki komunisti tvrde da je Isus izmišljeni lik, koji nikada nije ni postojao, dok ostali komunisti o Isusu govore isto što i ti. Tvrde da je običan čovjek i da je njegovo izdizanje na nivo božanstva najveća prijevara u povijesti čovječanstva koju je izvela Crkva. Evo ga, komunjara = Jovan Prezviter.

nas zanimaju "ispovedači" koji ipak i pored toga mogu činiti zlo. Znači, ne spasava samo ispovedanje Hrist je Bog jer to ne spasava po sebi.

Ispovjedati vjeru u Boga Krista je nužan uvjet za spasenje, tako Isus reče. Jer bez ovoga, kaže vam Isus - umrijet ćete u grijesima svojim. (Iv 8,24)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Znaš dobro što. Nije ni važno.

Neki komunisti tvrde da je Isus izmišljeni lik,

Pa upravo zato ti i kažem, što ih uopšte uzimaš kao parametar?

Dakle, problem su oni što ispovedaju Hrista a čine zlo. A ima ih mnogo. Ne komunisti koji ne ispovedaju Hrista.

Nego tvoja priča tu ne ide da neko ko ispoveda Isus Bog, da je samim tim opravdan i pravedan. Videsmo mnoge koji to ispovedaju da su mnoga zla načinili. I to još da bude gore, ubijaju jedni druge a i jedni i drugi ispovedaju Hristos Bog.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa upravo zato ti i kažem, što ih uopšte uzimaš kao parametar?

Zato što one druge komunjare tvrde za Isusa isto što i ti. Tvrdite dakle i ti i komunisti da je Isus samo čovjek i da je Isusovo božanstvo izmišljotina i prijevara Crkve.

Dakle, problem su oni što ispovedaju Hrista a čine zlo. A ima ih mnogo. Ne komunisti koji ne ispovedaju Hrista.

A koji su to učinili više zla od tvojih komunjara, ako su među prvih petnaest megaubojica gotovo svi boljševici i komunjare?

Nego tvoja priča tu ne ide da neko ko ispoveda Isus Bog, da je samim tim opravdan i pravedan. Videsmo mnoge koji to ispovedaju da su mnoga zla načinili. I to još da bude gore, ubijaju jedni druge a i jedni i drugi ispovedaju Hristos Bog.

Ne znam ja na koga ti točno misliš, ali bez dokaza samo bi ti luđak vjerovao jer si se pokazao k'o notorna neznalica po ovim pitanjima. "K'o kokoš govnu kad se posere i okrene", čudio si se kad sam ti rekao da je Tito naredio najveći pokolj na ovim prostorima, i to još na svom narodu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zato što one druge komunjare tvrde za Isusa isto što i ti.

Štaće ti komunisti kada oni ne veruju u Hrista Boga? Nisu parametar. Nas zanima da li onaj što veruju u Hrista Boga je zaista samim tim što veruje bolji čovek, da li je nužno promenjen i preobražen na slavu Božiju?

Ne znam ja na koga ti točno misliš, ali bez dokaza samo bi ti luđak vjerovao jer si se pokazao k'o notorna neznalica po ovim pitanjima.

Pa recimo u II svetskom ratu? Jesi li čuo za II svetski rat(da priupitam) pošto sada si me zbunio da neznaš pa da pitam? E ako si čuo za II svetski rat možda ti je poznato da postoje neki Srbi i neki Hrvati što veruju u Boga Hrista(poznato)? I ako možda si čuo da su se međusobno ubijali.

E ako si čuo za te narode i ako si čuo za II svetski rat(1939-1945), kako to da se ti što ispovedaju Hrista Boga tako međusobno mrze i ubijaju?

Možda još poznatije, jesi li čuo za raspad Jugoslavije 1991? Znaš da su u njoj živeli Srbi i Hrvati zajedno(da oni isti iz II svetskog rata)...i znaš da je bilo ubijanja između Srba i Hrvata..bila neka SO Krajna u Hrvatskoj ako ti je poznato a posle bila neka Oluja 1995 godine, sad možda previše tražim od tebe? Izvini..ne ljuti se...ali znaš i ovde se poubijaše ovi što veruju u Hrista Boga? Samo me zanima kako to kada veruju u Hrista Boga? Nije li ih ta vera sama po sebi učinila smernim, promenjenim i prijatnim ljudima?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta ćeti komunisti kada oni ne veruju u Hrista Boga? Nisu parametar.

Ne trebaju mi, ja sam samo pokazao, a evo i ti potvrdio da ti i oni imate isti stav i odnos prema Isusu.

Nas zanima da li onaj što veruju u Hrista Boga je zaista samim tim što veruje bolji čovek, da li je nužno promenjen i preobražen na slavu Božiju?

Vjerovanje u Krista Boga i ispovjedanje te vjere čovjeka spašava. Što ti ovdje nije jasno?

Pa recimo u II svetskom ratu? Jesi li čuo za II svetski rat(da priupitam) pošto sada si me zbunio da neznaš pa da pitam? E ako si čuo za II svetski rat možda ti je poznato da postoje neki Srbi i neki Hrvati što veruju u Boga Hrista(poznato)? I ako možda si čuo da su se međusbno ubijali.

E ako si čuo za te narode i ako si čuo za II svetski rat(1939-1945), kako to da se ti što ispovedaju Hrista Boga tako međusobno mrze i ubijaju?

Možda još poznatije, jesi li čuo za raspad Jugoslavije 1991? Znaš da su u njoj živeli Srbi i Hrvati zajedno(da oni isti iz II svetskog rata)...i znaš da je bilo ubijanja između Srba i Hrvata..bila neka SO Krajna u Hrvatskoj ako ti je poznato a posle bila neka Oluja 1995 godine, sad možda previše tražim od tebe? Izvini..ne ljuti se...ali znaš i ovde se poubijaše ovi što veruju u Hrista Boga? Samo me zanima kako to kada veruju u Hrista Boga? Nije li ih ta vera sama po sebi učinila smernim, promenjenim i prijatnim ljudima?

Čitaj, čitaj, proučavaj, i moli se Kristu Bogu, pa ćeš istinu saznati. Ja sam ti voljan na tom tvom putu ka istini pomagati. :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Kršćani 2021. godine najprogonjenija vjerska skupina na svijetu​

Kršćanska zagovaračka skupina Open Doors otkrila je da se 2021. godine više od 340 milijuna kršćana diljem svijeta suočavalo s progonima. To predstavlja jednu osminu ukupnog kršćanskog stanovništva. Kršćani su proganjani u svim područjima javnog i privatnog života.

Deset najrepresivnijih zemalja na Svjetskoj listi Otvorenih vrata bile su Sjeverna Koreja, Afganistan, Somalija, Libija, Pakistan, Eritreja, Jemen, Iran, Nigerija i Indija.

Najgori je prijestupnik u posljednjih 20 godina zaredom, Sjeverna Koreja. Brutalna komunistička diktaturaneprijateljska je prema bilo kojoj vjeri osim vladajuće dinastije Kim. Većina ostalih država su s islamističkim vladama na čelu. Primijećen je zabrinjavajući porast hinduističkog nacionalizma koji je potaknuo progon kršćana u Indiji.

Analitičari Open Doorsa tvrde da komunistička Kina ima veću ulogu u progonu diljem svijeta nego što bi to sugeriralo njezino 17. mjesto na popisu. Kineski sustavi nadzora i sigurnosne konzultantske usluge prodani su tolikom broju represivnih vlada. Zapravo, Kina čini mnogo kako bi pomogla ostatku neslobodnog svijeta da postane vještiji u ugnjetavanju.
-----------------
Primjetite da su na prvom mjestu progonitelja Jovanova braća po ideologiji - Sjeverna Koreja (komunjare). Također primjetite da su svi ostali najveći progonitelji kršćana Muhamedanci, od kojih je Jovan preuzeo sa svoja sadašnja vjerovanja o krščanstvu i Isusu - Isus je samo čovjek - i samo je pitanje dana kad će ovdje i javno priznati da je postao muhamedanac. Kršćanin već odavno Jovan nije.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tito je ubijao Hrvate i Srbe jednako. Ne bih da politizujem temu da je ne zatvore, ali trebamo shvatiti da smo mi isti narod, isti nam je jezik, isti su nam koreni, imamo zajednicku knjizevnost i zajednicku istoriju.. Ali su nas stranci posvadjali i podelili verski zbog svojih interesa, kako bi lakse vladali ovom teritorijom.. Turci su neke ucinili muslimanima, Austrougari i nemci su neke nacinili katolicima, a u poslednje vreme i Amerika je neke od nas ucinila protestantima.. Tito je samo dosao na svrsen teren. Niceg novog nema pod suncem, sto se cinilo to ce se ciniti..

Politicari su nasi najveci neprijatelji (bio to Kralj Aleksandar, Hitler, Tito, Milosevic, Vucic, Seselj, Tudjman..), sve su oni zakuvali i stvorili su te podele ili ih produbili.. A narod uopste nije los, vec su mu isprali mozak zlotvori.. Zlocini su se radili u ime ovih zlotvora (idejnih tvoraca), i tu nema ko kome da se izvinjava, nismo mi obicni ljudi krivi, niti se trebamo stideti, nego osuditi ove idiote koji su nas zavadili!

Kada to budemo uradili, kada budemo realno sagledali nasu istoriju, moci cemo normalno ziveti jedni pored drugih bez osude..

Evo sta je Tito radio nama Srbima:

FB_IMG_16406032207053358.jpg

Poslednja izmena:
Natrag