- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Nije izolovan na pravilan nacin, molim lepo!
A koji je to "pravlan način"? Misliš na onaj iz 1890? Ako misliš na taj postoji svakako noviji onaj iz 1983
Nego evo sam preciziraj na koji to "pravilan" način ciljaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije izolovan na pravilan nacin, molim lepo!
Ova druga stvar je važnija. Formulacija pitanja...to nas zanima.
A koji je to "pravlan način"? Misliš na onaj iz 1890? Ako misliš na taj postoji svakako noviji onaj iz 1983. Molim lepo. Ovaj iz 1983 je valda precizniji od onog iz 1890? Čista logika ali i činjenično, naravno objasniću detaljnije.
Ti si doktor pa ces ti da mi pojasnjavas kako se virus izoluje? Znam za drugu metodu..
Ne moze izolat da sadrzi primese, ako ga takvog sekvenciras, ne mozes dobiti sekvencu, ne mozes od toga praviti vakcinu!
Dokazi da mozes?
Lekari i zvaničnici kažu da je virus izolovan. U Vuhanu još u decembru 2019, zatim sekvenciran tokom januara 2020 i prvi testovi pcr, sa tačnim sekvencama izolata napravljeni u februaru 2020. Dakle, lekari i naučnici rekli svoje. A mi? Kome verujemo?
Dokazi da iz prljavog uzorka kakav oni imaju po novoj metodi mozes da izvlacis sekvencu? To mi dokazi?
"Testovi koji su razvijeni u mesecima nakon što je ova studija objavljena su koristili standardizovane izolate kao dokaz. Takođe, svaki od tih testova je morao da pokaže da NE detektuje NIJEDAN od iole čestih drugih ljudskih virusa. Grip, RSV, drugi koronavirusi, sve mora da bude potpuno negativno u testu čak i kada se doda u visokoj količini, da bi test mogao da prođe kontrolu i da izađe na tržište,"-Miloš Babić
"Testovi koji su razvijeni u mesecima nakon što je ova studija objavljena su koristili standardizovane izolate kao dokaz. Takođe, svaki od tih testova je morao da pokaže da NE detektuje NIJEDAN od iole čestih drugih ljudskih virusa. Grip, RSV, drugi koronavirusi, sve mora da bude potpuno negativno u testu čak i kada se doda u visokoj količini, da bi test mogao da prođe kontrolu i da izađe na tržište,"-Miloš Babić
Dakle, kome verujemo?
Jovan Prezviter je napisao(la):
Pogledajte prilog 145131I gde su "priznali" ovde da PCR nije validan? Gde to u tekstu piše? Zar ne piše zapravo obrnuto? Koliko ste vi zavedeni, pa to je neverovatno? Došli ste dotle da nudite tekst ministarstva zdravlja da bi "dokazali" svoje tvrdnje a sam tekst sve suprotno govori. Eh..kada ste dotle došli, jasno je koliko je stvar ozbiljna i koliko su omane i "opsenarstvo" uzelo maha u antivaks krugovima.
E moja Ari...
Kliknite za proširenje...
Jovan Prezviter je napisao(la):
Naravno, moja ispravka. Malo sam požurio, sa čitanjem teksta. Na kraju teksta stoji doista da ministarstvo zdravlja "nema potvrdu" za validnost pcr testa, izolaciju sars-cov2 itd...moja je greška jer svaki dan se ovim bavim i toliko lažnih vesti antivaksera da sam se po automatizmu vodio ne čitajući do kraja tekst.
Čovek je molekularni biolog i bavi se ovim godinama i decenijama. Šta ne dopadati se ono što kaže? Pa sad, može da se tebi ne dopada ali to je naučnik i govori onakako kako kaže nauka.Nemoj mi citirati budalastine!
Da "verujemo"?
Test se zasniva na sekvenci! A kako ces ti da izvuces sekvencu iz prljavog izolata?
Nije dokazano da ne detektuje ostale viruse!
Ja trazim, da mi ti sam razumevanjem dokazes kako je ova naucna metoda ispravna, a ne da mi citiras tamo neke autoritete!
Pazi, ti imas i HIV u sekvenci! Sta HIV radi u Covid-u? To je dokaz da imas necist uzorak!
Da kome veruješ?